- 20 Mart 2008
- 140.618
- 210.846
- 60
komsusu nevos komsuluktan red etmis biktirmis yemek yapmaktan
Hahahahahaa sen öyle zannet benim nevoşum kendi yemeklerini kendi yapar bikerem ne haberrrr ispilçiii rabişşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
komsusu nevos komsuluktan red etmis biktirmis yemek yapmaktan
sen beceremiyorsun diye bukadar kiskanclik olmazki canimÇok kalın olmuş biraz yanmışlar sankiBörekte kalın olmuş
Yarışmaya katılsın inanalımOnu dedm zaten,komşuna yaptırdın ben yaptım dşye hava atıyon dedim
Sağol canımOylesin zaten
arkadaslar kacin aramizda deli var zararli deli hemdeBeni delirtemezsinBen zaten deliyim
Aslında nevoş hak ediyor senile ortak olmamıortam olursan senle ugrasmaktan vazgecerim
Yeni kategorimizde olabilir ama görüşmek lazımNevreste nevrosum yarismaya 2 tarifle katılamıyor muyuz?
nevos senin hakkinda hic iyi seyler demiyor amaHahahahahaa sen öyle zannet benim nevoşum kendi yemeklerini kendi yapar bikerem ne haberrrr ispilçiii rabişşş
Ben de dün yaptım keşke çekseydimsen beceremiyorsun diye bukadar kiskanclik olmazki canim
öbür kizlari tuzagina düsürdün gibi beni düsüremiceksin o gazozu icmicemYarışmaya katılsın inanalım
Yarışmaya katılsın inanalım
nevos senin hakkinda hic iyi seyler demiyor ama
Ablam aramızı bozmaya çalışıyor sakın inanmaHahahahahaa sen öyle zannet benim nevoşum kendi yemeklerini kendi yapar bikerem ne haberrrr ispilçiii rabişşş
karar ver aksama bildirAslında nevoş hak ediyor senile ortak olmamı
Ablam aramızı bozmaya çalışıyor sakın inanma
yemedi demi resmi eklemek kafam kadar sarmissindir ondanBen de dün yaptım keşke çekseydim
Yaprak sarma nasıl yapılır öğrenirdin
İftar sonrası gelip bir yudum al bakalımöbür kizlari tuzagina düsürdün gibi beni düsüremiceksin o gazozu icmicem
yemek yarismasina katilmiyorsun diye sanada beceriksiz dediSence katılırmı bence katılmaz
Güzel şeyler der merak etmen aramı açamazsın nevoşla
Aslında nevoş hak ediyor senile ortak olmamı
ben bildin kizlardan degilim icmicem sahurdada icmicemİftar sonrası gelip bir yudum al bakalım
Çok üstüme geldin çok üzdün beni