Pilates+Sağlıklı Yaşam+Kendini Sevenlerin Mekanı

Ziporcu tanrıça,elmada kurt var mıydısempatiksalakcinni
ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
yılanı görsem o kadar korkmam,meyvedeki minicik kurdu göriyim bayılıcak gibi olurum:smiley-cool:
:smiley-cool: :smiley-cool:
ebru hanım..şey pardon lacrima hanımsempatiksalakcinni
demek 2 video yaptınCADIARZUbaya hızlısınaklinialirimsmileee ne yedin ne içtin onlarıda de hele:hulya:

pilates güzelleri kalkmadınız mı daha yoksa ağrıdan kalkamıyo musunuzz canım sıkıldı uyanın hadiiiiii:roflol:
hey yavrum heyşakkıdı
zabaan köründe kalkıp koşu bilem yaptım(külliyen yalan-tatlicadiarzu-)

kurtsuz yemez bu hatun dilaremm sempatiksalakcinni

siz gece yapıyosunuz bende gündüz yapıyorum sporumu kızlar hihoyyyt tenis dersinden geldim :hulya: ortak noktamız fit olmak aklinialirimsmile

has..bi abi naber:smiley-cool:
kurtsuz yemezmiş:umursamaz:zalak:dilcikar::roflol:
kanka gittinmi zipora:hulya:
afferim 5:hooray:

dannrıçam burna dikkat annemm uzadıkça uzuyo bak koşuyu sen anca rüyanda yaparsın:roflol:

aslında bugün yapmam lazım ama çok üşeniyorummmbilmiyorumkismile

bu arada ne yediğimi ne içtiğimi şimdilik yazmıyım ben...diyete başlıyınca yazarımsempatiksalakcinni

aslında bugün yapmam lazım ama çok üşeniyorummmbilmiyorumkismile

bu arada ne yediğimi ne içtiğimi şimdilik yazmıyım ben...diyete başlıyınca yazarımsempatiksalakcinni

aynen yaa...zaten ben eşim evdeyken spor yapmayı sevmiyorum...
oyüzden haftaiçi yapıcam ...kaydirigubbakcemile2

bende p.tesi başlıyorum diyete...şu meşhur pazartesi sositososito

Son düzenleme:
Haydi kanke hoooop kanke koop kooop kop kankeeeeeeeee hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Bende CD si var Ebru Ablanın. bu akşam başlıyorum canolar! kaydirigubbakcemile2

Yalnız benim kilo vermemem lazım. bana en kalorilisinden tarifler bulun yaaaaa -tatlicadiarzu-

Şuan önümde kuru üzüm ve yaban mersini poşetleri var cokacimcoook
tıkınıp duruyom
:hulya:

ivettt platesimi yaptım geldim.. bugün çok yormadı hoca.. kızım uyuduktan sonra yarım saat kadar yapıcam inşallah. ölçümüde yazarım..

kızlr hayırlı olsun bende ılates yapıyorum haftaıcı hergun bende zayıflamak degıl sıkılasmak ıstıyorum.
ölçülerim;82,65,90
boy;1.64
kilo:53 falan dı en son tartıldıgımda ama cokk zamna oldu ve cok zayıfladım bu ara kacım bılmıyorum bı ara tartılım ben

belim ıncelmeli :))))

aprilim gelmişhihoyyyt
kanka başlıyosun dimi:lepi:tamamdır..kaydirigubbakcemile2
ayrıca esssbenneyaptımkiyanlışmı yazdımfisfisfissende hoşgeldin cano:içelim:

bugün kahvaltıda bi tane haşlanmış yumurta yedim
ama sarısını yemedim..(hem sevmem,hemde kalori açısından)
bi tane sivri biber
5 tane zeytin yedim...4 dilim kadar beyaz ekmek yedimohaoldumsmile ohaoldumsmile

resimlerin hepsini netten yürüttüm:icecream:

Ayy ben de yidiklerimi yazcam :hulya:

Ben de haşlanmış yımırta

10 dan fazla zeytin

bayağı beyaz piynir

3 dilim beyaz ekmek

1 paçanga böreği

1 domates

yidim :lepi:

az önce de 1 tabak kuru fasulye sempatiksalakcinni yidim turşuyla, bolca ekmekle...
:lepi:

livimmm bu topik çok güzel olmuşşş olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5 internet sorunumu çözersem bende katılmak isterimmm opuyorumnanaktan

minikommm nirdesin bakim sen :a015:
katıl bize lütfeen
kaydirigubbakcemile5

Kamyoncu plates gardaşlarım :roflol::roflol::roflol: Ne var ne yok umarım keyifler yerindedir .

Geçmişe bir bakayım

Son düzenleme:
Plates yapan arkişdeşlerimize 5 veriyorum banada sıfır :mymeka: Bugün plates yapıcam ama dün gümbürtiye gitti :sm_confused:

Bugün yediklerime gelince

Sabah tost yedim .Akşam yemeğinde ise sevdiceğimin babası bizim için hamsi yapmıştı onu mideye indirdim fisfisfis Kızlar ben yediklerimi yazayım mı yazmayım mı bilemiyorum :1no2: çünkü diyet yapamam yemek yemeği inanılmaz seviyorum :1rolleyes: yediklerimden kısamam anca şu sirke bal karışımı bu tarz şeyleri yapabilirim okey do

Bu arada canolar herkesin yaptıklarını kaydediyorum ölçülerinide

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…