- 9 Mayıs 2014
- 590
- 930
-
- Konu Sahibi Tasbebek09
Her gün yapmayın diyorlar kasların dinlenmesi lazımmış her gün yapmak çok iyi bir şey değil diyorlar 1 gün yap 1 gün dinlenMerhaba, ben de mecburiyetten evde yapmaya başladım. Normalde spor salonuna gidiyordum çok düzenli olmasa da ama malum evdeyiz artikBen önceki yıllarda ebru sallinin 21 günde yağlarınızdan kurtulun serisini bitirmiştim birkac defa ve her defasında çok güzel şekillendirdiği ver incelltigi için onu yapiyorum. Hergun yapmak istiyorum mümkün oldugunca
Evet hergun yapmak iyi değilmiş ama zaten hergun yapcam desem bile bazen üşeniyorum veya halsiz fln hissedip vazgeçiyorum. Pilates o da , biraz uzun bı seri 1 saat 20 dakka ama ben bazı yerlerini kirpiyorum kendimce. Sen kaç dakka yapiosun yaptiginda?Her gün yapmayın diyorlar kasların dinlenmesi lazımmış her gün yapmak çok iyi bir şey değil diyorlar 1 gün yap 1 gün dinlen ☺
ebru şallı 21 günde yağlarınızdan kurtulun serisi pilates mi normal egzersiz mi
Çok uzunmuş o daEvet hergun yapmak iyi değilmiş ama zaten hergun yapcam desem bile bazen üşeniyorum veya halsiz fln hissedip vazgeçiyorum. Pilates o da , biraz uzun bı seri 1 saat 20 dakka ama ben bazı yerlerini kirpiyorum kendimce. Sen kaç dakka yapiosun yaptiginda?
Çok iyi kısa sürede etki eder umarim ben genelde 15 gün sonra fln farkı görmeye baslamistim önceki yaptiklarimda. Suan temizlik yapiorum bitirince de pilates yapıp dusa gircem. Bir de fırça aldim, duştan önce kuru fırça yapmaya çalışıyorum selülit içinÇok uzunmuş o da
5 dakika ısınma hareketleri
35-40 dk pilates
5 dakika kalça hareketi
Squat son olarak 50 dk 1 saate yakın yapıyorum.
İnş 2. Haftaya girdim bakalımÇok iyi kısa sürede etki eder umarim ben genelde 15 gün sonra fln farkı görmeye baslamistim önceki yaptiklarimda. Suan temizlik yapiorum bitirince de pilates yapıp dusa gircem. Bir de fırça aldim, duştan önce kuru fırça yapmaya çalışıyorum selülit için
Hiç bilmiyorumİnş 2. Haftaya girdim bakalım ☺
bende çatlak var fırça ona yarar mı?
Krem kullanmıştım daha önce hiç bi işe yaramadı
pilatese çok defa başladım bir ay yaptım bıraktım tekrar başladım vs vs ama hiç bir zaman etkisini göremedim neden acabaaaÇok iyi kısa sürede etki eder umarim ben genelde 15 gün sonra fln farkı görmeye baslamistim önceki yaptiklarimda. Suan temizlik yapiorum bitirince de pilates yapıp dusa gircem. Bir de fırça aldim, duştan önce kuru fırça yapmaya çalışıyorum selülit için
Yani birçok sebebi olabilir sanirim, pilates çok etkili bir yağ yakma sporu deil. Kilo verme için mesela çok mantıklı değil bence daha ziyade şekillendirmede etkili. Takip ettiğin program, yapma sikligi da etkili olabilir. Veya daha ağır sporlar yapmissindir hafif geliyordur.pilatese çok defa başladım bir ay yaptım bıraktım tekrar başladım vs vs ama hiç bir zaman etkisini göremedim neden acabaaa
ben de zamanında ebru şallı nın videolarını yapmıştım o zamanlar epey modaydı ebru şallı:) şu sıralarda reyhan oksay ın videolarına bakıyorumYani birçok sebebi olabilir sanirim, pilates çok etkili bir yağ yakma sporu deil. Kilo verme için mesela çok mantıklı değil bence daha ziyade şekillendirmede etkili. Takip ettiğin program, yapma sikligi da etkili olabilir. Veya daha ağır sporlar yapmissindir hafif geliyordur.
Benim bahsettiğim 21 günde yağlarınızdan kurtulun baya çalıştıran bi egzersiz bence. Ben birde haftada en az 5 gün yapmıştım. Ve 15 günde fln sonuç aldim
Yanlış yapıyor olabilirsiniz. Doğru nefes alıp vermek çok önemli pilateste kontrollü yapmanız lazım. Bir de karnınızı sıkın hareketleri yaparken. İlla işe yarar. Her gün yapmayın haftada 3 4 gün yeterli.sonra şekle girmeye başlar vücudunuz.pilatese çok defa başladım bir ay yaptım bıraktım tekrar başladım vs vs ama hiç bir zaman etkisini göremedim neden acabaaa
Ben nefesi hep unutuyorum:) bir de videolar da sık bırak vs deniliyor ben hep sıkıyorum kaslarımı....Yanlış yapıyor olabilirsiniz. Doğru nefes alıp vermek çok önemli pilateste kontrollü yapmanız lazım. Bir de karnınızı sıkın hareketleri yaparken. İlla işe yarar. Her gün yapmayın haftada 3 4 gün yeterli.sonra şekle girmeye başlar vücudunuz.
Arada ben de unutuyorum ama unutmamaya çalışıyorum. zamanla alışırsınız ilk başladığım zamanlar hiç yapamazdım sonra sonra geliştirdimBen nefesi hep unutuyorum:) bir de videolar da sık bırak vs deniliyor ben hep sıkıyorum kaslarımı....