Pijama mi esofman mi?

Merhaba kizlar. Bugünkü derdim de bu :KK8: Ben evlenmeden once ev kiyafetlerimle uyuyodum da.. Cok rahat geliyo biraz tembelim galiba. Evlenince bir iki dikkat ettim guzel gecelikler falan giymeye ama baktim esim de evde giydigi esofmanla yatiyo ben de eski tembel gunlerime dondum :KK6: İsten gel esofman giy yatmadan gecelik giy zor geldi bana :KK70:Siz napiyosunuz, bunun normali nedir?
bende gelıp gıyerım bır tısort bır esofman yada tayt onlada yatarım yatarken ayrı evde gezerken ayrı kıyafet gıymem bence gerekte yok ...

Tayt,şort üstüne askılı bişey öyle geziyorum evde. Çocuk var ev yeterince sıcak hiç öyle pijama falan giyemem. Bazen gecelik giyerim yatarken bazende üstümdeki neyse kalır altımdakini çıkarır sadece çamaşırla yatarım :KK45: en rahatı öyle bence:KK53:

Ben de çoğunlukla evde giydiğim kıyafetle yatarım. Eşim de öyle.

Ama kıyafetimi gün içinde yemek pişirdikten sonra ve akşam yemek yedikten sonra değiştiriyorum. Yani yatmadan 2-3 saat önce giymiş oluyorum yatarken giydiğim kıyafeti.

Akşam pijama giymek zor değil de, sabah çıkarmaya üşeniyorum. oğlumu servise indirirken çok telaşlı oluyor. O yüzden altımdaki tayt, eşofman duruyor, üzerine mont giyip iniyorum. Geri gelince bazen uzanıyorum tekrar.

Ben tayt giyiyorum üstüne bi tshirt. Eşofman ağırlık yapıyo üstümde:)
Yatarken de şort giyiyorum :KK28:

Evde esorfman, yatarken pijemasi takımı. Daha ince rahat.
Değiştirmek 30 sn mı alıyor.
Bence alışkanlık oluşturmak önemli.

Yatarken pijamalarımı giyerim ne olacak ki ondan. Ben de tembelimdir aslında ama eşofmanla yatma fikri hiç hoşuma gitmiyor. Anca hastaysam uyuyakaldıysam falan öyle yatmışımdır.

GOHA eşofman kalın olan değil mi ya ;)
Ben çok üşüdüğüm zaman giyerim,çünkü hiç ısınamıyorum.
Ama tüm gün kullanmışsam ev içinde mesela yatağa girerken yenisini giyerim.

Ben ne tayt, ne eşofman, yatarken en rahat, bol olan pijamalarımı giyerim illa ki. Eşofmanı da ev kıyafeti olarak giyiyorum. Uyurken nine, uyanıkken moderen kadın :KK73:

Esofmanla yatilir mi ya?
Pijamani giy 30 saniyeni alir.

Yataktan kalktigim gibi pijamami/yazin geceligimi cikaririr ev kiyafetlerimi giyerim

Pijamami cikarmadan yatak odasindan cikmam tabiri caizse.uykum acilmiyor sanki pijamayla dolasinca benim:deli:

GOHA eşofman kalın olan değil mi ya :KK66:
Ben çok üşüdüğüm zaman giyerim,çünkü hiç ısınamıyorum.
Ama tüm gün kullanmışsam ev içinde mesela yatağa girerken yenisini giyerim.

Ya ben de çok üşürüm de eşofman çok rahatsız, ya da benimkilet rahatsız :))
Ama ben çorap giyincr ısınıyorum üstüme çok kalın giymiyorum

Kisi evde kalin esofmanla dolaniyorum, yatarken ince bi pijama giyiyorum
Yazin evde ince pijamayla dolaniyorum, yatarken pijamamin ustunu cikartip atletle, altima da şort giyerek uyuyorum
Yorgunsam birakin ne giydigimi, nerede uyudugumu bile bilmem

Günlük giydiklerimle genelde uyumuyorum çünkü yemek vs kokusu sinmiş olabiliyor,lohusayken bile eşimin eve gelme saatine yakın mutlaka kıyafetlerimi değiştirirdim terleme süt kokusu filan eşim benden soğumasın diye,eşimi de alıştırdım o da değiştirip dişlerini fırçalayıp mutlaka öyle girer yataga,tabi bi yerlerde uyuya kalmadıysa,aslında mevzunun özü şu,ilk kendim dikkat ediyorum ki ondan da talep edebileyim,ha bu arada öyle çok tertipli düzenli bi insan değilim sadece önem verdiğim şeylerden birisi budur,yoksa konusahibi aracılığıyla "mükemmelim ayol ben" diye çığlık atmıyorum:deli:

Eşofmanla yatilir mi ya. Bogulurum rahat edemem. Hem terler insan. Ancak ev cok soguk olursa, belki o zaman üşümemek icin eşofmanla yatabilirim baska turlu cok zor. Hele bir de gunluk elbiselerle uyumak :olamaz:

Simdi bir de bebegim var ve sık sık emziriyorum. O uyuyunca gün icinde ben de uyuyorum. Bu durumda günde 5-6 kere üstümü degistirmem gerekecek ki düsünmesi bile beni yoruyo:silah: Ama kizimi da alistirmak istiyorum ve söyledigimle yaptigimin farkli olmasini istemiyorum. Kafamda deli sorular :rolleyes:

yatak kıyafeti ayrı.
ama lohusayken ev kıyafetimle uyuduğum olurdu.
bekarken yemek yapmadığım için ev kıyafetimle uyuduğum olurdu, banyo sonrası filan..
çocuklar da bizden görüyor.
tuvalete gidiliyor, dişler fırçalanıyor, pijama giyiliyor..
bence güzel bir rutin..

Evde giydigim kiyafetle asla yataga giremem, pis cunku
Saten gecelikler severim,saten pijamam da guzel ve rahat. Onlari kullaniyorum. Sabahligimi da basucuma koyarim. Dun gece 35 yillik hayatimda ilk kez dondum ve temiz esofman giydim yattim.

eve gelince ince çorap gibi olan iç gıcıklayıcı taytlar var ya ondan giyerim dolanırım evde
yatarkende normal pijamalarımı giyerim ,
çok salmayın kızlar kendınızı

Benim ev kıyafetim aynıdır pijama yani ya da eşofman.tabi yemek aindiyese dokulduyse değiştiririm.oyke de yatağa girmem.ama sürekli gündüz ayrı gece ayrı dışarda ayrı vs vs yapamam uğraşamam.zaten hergun kıyafet değiştiriyorum mutlaka :)malum ev temizlik çocuk vs vs bir günde iki kere bile degistigim olur

Yemek yaptigim kiyafetle uyuyamiyorum ben : ( kokuyo geliyo bana.. bi gecelik cekiverion o kdr yani..

Back
X