- 29 Ağustos 2007
- 748
- 1
kızlar bnde bundan 1 sene önceye kadar kaşımda cenemde dudağım da falan vardı ama bn kedim deliyodum tabi dilimi kendim delmeye cesaret edemedim yüzdeki piercingten sıkıldım artık nişanlım askerde askerlik bitince delime dewam göbeğime ve dilime istiyorum kesin olarak TAKMAYI SEVDİĞİM TEK AKSESUAR PİERCİNG :dance::dance: BAŞKA BİŞİ KULLANMAM
ben 4 sene kullandım ve çıkardım ki maalesef delik izi kaldı gençlik hevesiydi işte, allahtan çenemi deldirmiştim hemen farkedilmio ii ki dudağımı deldirmemişimm benneyaptımki
canım bende yapcam pıercınq yorumlara bakarken senınkı dıkkatımı cektı neden pişman olduqunu merak ettim ?
b bu sekıl yaptırcam
valla baarsakcım beni de imha ediyodu. ben 4 sene taktım hatta evlenip çocuğum olduunda bile takarım falan diye dalga geçiodum :icecream: izi kaldı şöyle ki içerden deliği dilimle yoklayınca hissedilio ki piercing deliği maximum 4 günde kapanır derler ben 1 senedir takmıyorum. dışardan bakınca da delik izi duruo hatta sivri bi cisim sokabilcek durumdayım yani bi yere kadar girio nesne, o derece :1shok:
yapma yaa:1shok: ama dediğim gibi o kadar uzun süre takamicam yani 4 yıl falan aman delik kalırsa da kalsın bee burun deliklerimize arkadaşlık eder işte:roflol:
nası deldin çeneni dudağını yahufisfisfis
anjokatla cnm tık die giriyo deriye bn şahsen hisetmiyorum ve çok dikkatli deliyorum kan bile gelmiyo elim hafifama izler kaldı işte.... olsun
bende sol alt dudağıma taktırmak istiyorum ama acımasından ve çıkarınca deliğin çok belli olmasından korkuyorum
:1no2:
benim oğlumda göğüs ucunu deldirmiş ikisini deldirmiş ikisinide.
başka yerlerimi de deldircem diyo.söz geçmiyor.