Piercing, Hızma PİERCİNG KULLANANLARIN Önerileri, Soruları, Cevapları

artık piercingin boyutunu aşanlar var =)
ama genital ve göğüs ucuna yaptıranlara göre bu bir aşma değildir =D

dreamtattoo018vh3.jpg

kim görüyormuş onun elinin orasını :roflol:
amaç neymiş yani şakkıdı

bende göbeğime yaptırmaya karar verdim yerimseniben kızlar izmirde bildiğiniz iyi bi yer varmı? bide kaç para tutar acaba? a.s.

bilmiyorum..
ama amaç biri görsün diye değildir bence şahsen ben onun için yaptırmıyorum :)

way bee bi nightwishciden de bu beklenirdi zaten ..

neyse bende kaşımı deldirmei düşünüorum tırsmıorm ama uygun bi zmn bekliorm .. qerçi yer qonusunda biraz tereddütteim..izmir alsancak sewgi yolunda die konuşmuştuk bi arkadaşla pek de cesaret edemiorum orda yaptrmaya..

ben göbeğimi deldirmek istiyorum ama bayaa sorularım var.
1-biri-iki sene takmassam kapanır mı ya da ne kadar süre takmassam kapanır
2-çok acıyor mu yaptırırken ?
3-şu doğumda çatlama olayını yaşayan var mı ve eğer mümkünse foto yollayabilirler mi ?
4-havuz-deniz vs.girebiliyor muyuz ?
5-banyoda fln. çıkarmak gerekiyor mu?

lütfen cevap verin..noluuurr.

ben göbeğimi deldirmek istiyorum ama bayaa sorularım var.
1-biri-iki sene takmassam kapanır mı ya da ne kadar süre takmassam kapanır
2-çok acıyor mu yaptırırken ?
3-şu doğumda çatlama olayını yaşayan var mı ve eğer mümkünse foto yollayabilirler mi ?
4-havuz-deniz vs.girebiliyor muyuz ?
5-banyoda fln. çıkarmak gerekiyor mu?

lütfen cevap verin..noluuurr.

canım öncelikle ilk zamanlar çıkarmaman senin açından daha iyi olur yani dediğin gibi 1-2 sene takmassan çok rahat bir şekilde kapanır doğumda çatlama olayı zaten hep bir söylentiydi ama nekadar doğrudur onu bilemiyorum. ilk 1 ay hiç çıkarma krem olarak bepanthene plus uygulayabilirsin ilk zamanlar için ağır kısa ve kalın piercingleri dercih etmessen senin için daha sağlıklı olur sevgiler:lepi::lepi:

yok havuzda banyoda falan çıkarmana gerek yok. ama şu riski göze al enfeksiyon riski çok yüksektir piercingde. yaptıracaksan da sakın öyle pasajlardı cıncık boncuk satan yerlerde yaptırma adam gibi steril yerler var bu iş için onları araştır. biliyorsun göbek hassas bir nokta. ordan enfeksiyon kaparsan sonu kötü olur.

kızlar benim yüzüm piercingten delik deşik oldu kaşıma,dudağımın ortasına,sağ çeneme iki tane ve burnuma piercing taktırdım şuan sadece sağ çenemde 1 tane ve kaşımda duruyor fakat dilime veya göbeğime de yaptırmayı düşünüyorum.dudak,kaş ve burun için soruları olanlar varsa sorabilirler.ayrıca istanbulda yaşayan ve piercing yaptırmak isteyenler varsa bakırköydeki vagon kafeye gitsinler çünkü benim piercing yaptırdığım en steril yer orası ve orda yaptırdığım ve arkadaşlarımın yaptırdığı piercinlerde hiç bir sorun olmadı fakat çenemdekilerden birini dandik bir yerde yaptırmıştım ve kadın yamuk delmişti :KK43: sarkma yada kapanma kişiden kişiye göre değişiyor benim bir arkadaşımın kaşında piercing var fakat 3 ay takmasa bile kapanmıyor ama ben 1 gün takmasam kapanır çok kapandı benim piercinglerim ama ben hep kendim açtım okulda sorun oluyor takmama çok kızıyorlar bende bazı hocaların dersinde çıkarıyorum çenemdekini ve 40 dk takmayınca kapanıyor ve bende barını(piercingin çubuğunu)ittire ittire takıyorum ve kapanan deliği açıyorum napıyım başka çare yok =) sorularınız varsa sorun kızlar

kim görüyormuş onun elinin orasını :roflol:
amaç neymiş yani şakkıdı
ben kendimden çok iyi biliyorumki onun amacı sadece bir yenilik yapmak ve farklı olmaktır çünkü piercingi genelde rockçılar metalciler yaptırırdı fakat şuan önüne gelen herkes kaşına hatta dudağına piercing yaptırıyor yani artık onların bi farkı kalmadı farklı olmak isteyenler de diğer insanların yapmaya cesaret edemeyeceği yerlere yaptırıyorlar piercingleri.ben mesela bileğime yaptırmak isitiyodum yada acısına dayanabilsem şu resimdeki gibi sırtıma yaptırmak isterdim:1rolleyes:
back_piercing.jpg

yada belki şu resimdekini yaptırırım
800px-Madison-piercing.jpg

yaşasın farklılık!!:lepi::teytey:

hüzün_yılı bana diyorsan eğer hangi konuda ciddi olup olmadığımı anlayamadım daha açık sorarsan sölerim sırnaşık şeylaelaelaelaelae

hehe evet ben sırtımı bir yere yaslamadan dayanamam mesela asla taburede oturamam uyurkende hep sırtüstü uyuyan bir manyak olduğum için yaptırmam mümkün değil malesef hem bide o kadar piercingle gusül abdesti almanın zorluğu var :dance:

arkadasım bende ızmırde deldırdım sana bıyer tarıf edıcem guzel bıyer hıjyenık en azından sakın sevgi yolunda deldirme. kıbrıs sehıtlerıne gr halk bank bankasının tam karsısında bı sokak var oraya sap orda bı piercing yapan bı yer var orda bı kız vardı 20li yaslarda ufak tefek bısey o deldi benım gobeımı tavsıye ederım

bende ızmırde deldirdi m hala kararlıysan ve deldırmedysen tarıf edıorum alsancak kıbrs sehıtlerı halk bank sokagı karsısına sap bıraz yuru gorursun 40ytl.

kızlar bnde bundan 1 sene önceye kadar kaşımda cenemde dudağım da falan vardı ama bn kedim deliyodum tabi dilimi kendim delmeye cesaret edemedim yüzdeki piercingten sıkıldım artık nişanlım askerde askerlik bitince delime dewam göbeğime ve dilime istiyorum kesin olarak TAKMAYI SEVDİĞİM TEK AKSESUAR PİERCİNG :dance::dance: BAŞKA BİŞİ KULLANMAM

ben 4 sene kullandım ve çıkardım ki maalesef delik izi kaldı gençlik hevesiydi işte, allahtan çenemi deldirmiştim hemen farkedilmio ii ki dudağımı deldirmemişimm benneyaptımki

bende ızmırde deldirdi m hala kararlıysan ve deldırmedysen tarıf edıorum alsancak kıbrs sehıtlerı halk bank sokagı karsısına sap bıraz yuru gorursun 40ytl.

slm cnm kıbrıs şehitlerinde göbeğini mi deldirdin? 40 lira sadece delme parası dimi? piercing titanyum oluyomuş sanırım ona ayrıca ne kadar ücret ödedin? bende göbüşümü deldiricem de hihoyyyt

X