Piercing, Hızma PİERCİNG KULLANANLARIN Önerileri, Soruları, Cevapları

herkes bişiy söylüo kimse yapmasın diye..herkesin bünyesi derisi farklıdır...iz kalmaz..zmnla geçer..zmnla delikte kapanır büyümez...burun içinede çökmez...piercingin hiçbir zararı yok..sadece gereksiz görenlerin lafları bunlar...seviyosanız yaptırın arkadaşlar.denemekten zarar gelmez....okdr kimyasal sürüyoruz hergün derimizi mahfediyoruz...bilmediğimz birüsü şeyi vücudumuza sürüyoruz... küçücük bir delikten çekinmeyin...

burun ıcıne cokecek dıe bşiy yok eger bole bı problem yasayanlar varsa yorumlarını beklerız cevremde ve bende dahı hıc buna raslamadım 4senedır saqlıklı kullanıom bole bı prob yasayan arkdslar ustuste delım ıslemı yaptrmıs hemen cıkarmıs yasa ıltıhap kaptgı halde tekrar deldırmıs arkdslar olabılr ama sonucu gocme deılde ız yada yara seklınde olabılır piercing yapan yakan bı arkım ınsanın dıkkat etmesı harıcınde kotu bı olasılıkla karsılasmayacagını ustune basa basa solemıstır tabıkıde bu ınsanın kısısel zevklerıne ve ısteklerıne gore degısır dıl yada farklı bolgelere karsıyım rısk buyuk olunca ınsanın saqlıgı onemlıdır herseyden once gelır... :teselli:

bende hızma takmayı çok istiyorum ama bende korkuyorum.korkum acıyıp acımamasından değil deliğin büyüklüğünden kadının bitanesine çıkarttırdım deliği görünce vazgeçtim çok büyüktü
ama bazılarıda pek bişey belli olmuyor diyor bazılarıda sağlığa zararlı diyor şaşırdım açıkçası :s

kızlar benimde kaşımda 3 tane dilimde ve çenemde vardı dilimi 2 defa çenemi en az 15 defa deldim kendimde piercing yapıorum zaten çenede dilde çok sorun yaratmıyor yani iz bakımından ama birasda cilt yapınızla alakalı herkesde olucak die birşey yok ama benim kaşımda çok fena şekilde iz kaldı yaklaşık 4 sene kullandım zamnla izler hafifliyor amaçıkaralı 1.5 sene oldu ama izleri hala mevcut yaptıracaksanız ii düşünün diorum şahsen ben izlere rağmen pişman deilim :))

kızlar göbeğimi deldiriyorum annemden izni aldım aranızda gbeğine pıercıng takan varmı acaba en azından taktıktan sonra neler yapıcağımı söylerseniz mikrop kapmaması için iyi olur...:teytey:

2000 yılında pıercıng yaptırmıstım bende,
bepanten sprey sıkıp kulak cubuguyla kenarlarını temızlıyordum hep..
ama ıı dusun yaptırmadıysan,
hamıleyken acaıp bısey oldu orası ve delıgın oldugu yer catladı hep
merak edıyosan evet hala delık kapanmadı ama buyuk pıercıngler takabılıyorum sadece kelebek fan gıbı cunku dedıgım gıbı ust kısmı catladı

kızlar size önerim illa yaptıracaksanız ilk zamanlarda kullanım için daha uzun piercingleri tercih edin kısa piercingler deriniz efekte olursa arada fena sıkışır zaten piercingin malzemesi titanyum yada cerrahi çeliktir yabancı bir madde olmaması dolayısıyla vücut zaman zaman kabul etmeyebilior çok hassas cilde sahip olan müşterilerimizin bile uzunca süre kullananları vardı. ilk zamanlar için kalın piercingleri tercih etmeyin ilk haftalar fazla takıp çıkarmamaya çalışın deliğin tıkanmaından değil canınız yanabilir ondan söylüyorum piercing yaptırıkende kesinlikle canınız acımıycaktır inanın yeşil intraket kullanılıcaktır büyük ihtimal gri olanını pek tercih etmeyin canınızı çok yakmas ama yeşile göre daha kalındır. ve bu işlemi profösyenel kişilere yaptırmaya çalışın geçmiş olsun

burnumu 1998de yurt dısındayken deldırmıstım tabancayla,arka klıpsını takmadan delıyolar,
ablam ve arkadaslarım turkıyede ıgneyle yanı gercek pıercıng yontemıyle deldırdıler,ama her seferınde sorun oldu
en son onlarda tabancayla deldırdı,
cunku ıgneyle verev gıbı delıyor ve pıercıngı takıp cıkartırken problem oluyor ve ıcten apse yapıor,
tercıhınız tabanca olsun bence burunda,

pişşşşt bakın bakıyım bana hoş hatunlar
bende göbeğimi deldircem
ama hamile kalınca o delik büyümesin:))

evet o delık buyuyor ve ıncelıyor ıyıce,
sonra gobek normale donunce orası beyazlıyor yanı catlamıs oluyor,
benımkı aynen oyle oldu,

yanı oyle koca bı delık olmuyor ust derısı gerıldıkce ıyıcene ıncelıyor ee gobek gıdıncede orası halıyle yumusak bı et parcası gıbı kalıyor

ben 5 sene önce deldirdim bi problem çıkmadı hiç çokta memnunum krem falan sürmedim hiç ama tabi bana sür diyen olmadı siz sürün mutlaka kalın ve kısa piersing taktırdım çokta rahattım uzunlar gece yatarken rahat olmuyo sakın takmayın bi gün taktım uzunlardan off sabah bi kalktım çarşafa takılmış :bbo:kabus gibiydi çok canım yanmıştı kafamçokkarıştıbirde yeğenim çekti bi ara onun dışında bi sorun yaşamadım hhiç tavsiyede ederim yazın herkes soruyo çok hoş görünüyo:sm_cool:

bende dudak piercingi kullanıyorum kaşımıda deldirmeyi düşünüyorum kimse denemesin ben canım sıkıldıgında kendim deldim çok tehlikeli ama maşalahh 2 yıldır tık demedi :=)

Burnumda 8 yıldır piercing var,çıkarınca sorun olmuyor,isz belli bile olmuyor,çenemi 2 kez deldirdim,bir defa da kaşımı:)ama burun hariç hepsinden sıkıldım:)

Hızma sevmiyorum ben 3 kez deldirdim burnum şuan kevgir gibi en fazla 3 ay kalabildi sıkılıyorum yada kaybediyorum yada düşüyo ama çene piercingini tutttum :)

mrb arkadaşlar bir sorum olucak ya bu hızmam benim sürekli düşüo burnuma bi dokunuorum hoppp hızma dışarı fırlıo warmı tawsiyesi bişeysi olan

geçen yaz kızkardeşimle dudağımıza piercing yaptırmaya karar verdik. birbirimizi gaza getirdik getirdik getirdik... gitti o deldirdi, benim popom yemedi :roflol:
korktum yau, piercingciden çıktım kaçtım hatta:roflol:

onun deliği kapandı bi kere, gitti bi daha deldirdi manyak cesur hatun. ama iyi ki deldirmemişim çünkü işyerinde sorun olurdu şimdi. çıkarmak zorunda kalırdım, boşuna tırstığımla kalırdım :roflol:

artık piercingin boyutunu aşanlar var =)
ama genital ve göğüs ucuna yaptıranlara göre bu bir aşma değildir =D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…