Piercing, Hızma PİERCİNG KULLANANLARIN Önerileri, Soruları, Cevapları

benım alt dudagım ust dudagım dılım kıkırdak deldirmıstm bence yaptırdıgınız yer cok onemli yapan kişinın çeşitli sertifikaları olması lazım su anda alt dudam harıc hepsını kapattım -tatlicadiarzu- alttıda kapatmaya karar verdım 4 gundur takmıyorum ama 4 bucuk yıldır delik oldugu ıcın zor kapanırmıs:1no2: benım ust dudakta hosuma gıdıyor yazın orayı deldırcem yınedelikafadulden

slm kızlar benimde göbüşüm delikti.ilk deldirdiğimde çok canım yanmadı ama gerçekten kullanımı zor biraz ama bence çok hoş ve seksi duruyor.ama benım başıma kötü bir kaza geldi.bir gün acelem vardı ve hemen giyinim derken nasıl oldu bilmiyorum ama birden bir acı hissettim bir baktım göbeğim yırtılmış acaip canım yandı tabi piercingimi çıkarmam gerekti ama cok canım yandı kızlar resmen takılıp yırttım yanı gunlerce acıdı ama sımdı gectı tabı cok kotude iz kaldı.ama itiraf edeyim aklım hala piercing de belkı yaza dogru yıne deldırırım burnumda hızma var okadar :)

ben dudağımı deldirdim..
2 hafta kadar bebanten kullandım mikrop kapmadı..
ama daha sonra gereksiz olduğunu düşündüm ve takmadım..
1 ay içinde kapandı..
iyi düşün..:)yerimseniben

gobektekı takılmıyomu bıyerlere..ben sallantılı ta da taşlı ıstıyorm..gobek yırtılması rıskı var..mıkrop kapıp olen de var bu pıercıng sevdsasından

ben 5 sene kullandım. sallantılı olanlar takılıyor. herzaman yada gün içerisinde kullanamıyorsun. ama normal olanlarda problem yok. yaptırmaya karar verdiğiniz zaman yapan kişi yada yapılan yer çok önemli.. ben 1 ay her akşam durmadan pansuman yaptım. ve her hafta kontrole gitiim . ne acı oldu ne de iltihap ve çok memnundum takiii eşim çıkart diyene kadar.... ve delik hala duruyor. peki o delik ne zaman kaybolur bilen varmı ??

taksımde nereyae yaptırılabılır...piercing in degısık cesıtlerını almak ısteyınce sadece basını alma ımkanı varmı taş veya sallantılı olarak..spor salonunda bı kız sureklı zıncırlı sallantılı kullanıo..

benimde göbeğim alt dudağım delik ama kaşı düşünüyorum kıyafet giyip çıkarırken bir yere takada yırarmıyım acaba die tırsıyorum kaşı deliklerde öyle bi sorun vamı arkadaşlar cvplarsanız sevinirim

öncelikle merhaba arkadaşlar bende 2 hafta önce burnumu deldirdim çok istiyodum aynı zamanda da çoook korkuyodum ama hiç bişey olmuyo krem kullandım okadar korkununda ecele faydası yok kork kork nereye kadar dimi ama kaydirigubbakcemile2

slm kıslar benımd hızmam war7 yıldır kullanıom we deldırırken hıc acı hıssetmedım ck hos duruo hızmamı ck sewıom sol kulagımda 8 delık war bırı kıkırdakta hıc sorun yasamadım kısının bunyesı ıle ılgılı sanırım kulagımı eczaneye burnumuda taksımde deldırmıstım:enbuyukkk:

Canım benim de eskiden alt dudağım ve kaşım delikti.. Gençlik tabii kaydirigubbakcemile3 Herangi bir takılma yaşamadım ben hiç.. Ama çok rahatsız olursan top şeklinde bir piercing takarsın bir sorun olmaz a.s.

Hiçbir sorun yok hemde hiç Kaşım,burnum,çenem,üst dudağım,alt dudak sağ ve sol delik hiç bir sorun hiç bir şekilde karşılaşmadım.İyi bakarsan bir problem olacağını düşünmüyorum

Yok valla hiç bir yerimde iz kalmadı benim :dance:

canım burun toplumda daha rahat ve hoş karşılansada aslında en tehlikeli piercing bölgesidir bütün sinirlerimiz burundan geçer çünkü o yüzden tekrar düşünmeni tavsiye ederim en riskli bölge çünkülmaz:

güzelim hoş görünüyo istemekte haklısın fakat kaş deldirmelerinde %90 kaş düşmesi yaşanıyor bende çenemde bir tane normal ve kulağımda extreme piercing var ama asla deldirmeyeceğim ve erdal abimin(yıllardır piercing ve dövmelerimi yapan kişi) de defalarca ısrar etmeme rağmen bana yapmadığı bir kaş ikinciside burun bence yaptırma pişman olursun.

ben 3 yıl kaşımda piercing kullandım, ne benim ne de kullanan arkadaşlarımın kaş düşmesi gibi bir sorunu olmadı. ama hepimiz de güvendiğimiz ve işini bilen bir yere deldirmiştik. gene de vücuda bağlı olabilir.
vücudumda yara izleri çok yavaş geçer, maalesef piercing in de izi kaldı ama. bu da başka bir dezavantaj.

kızlar be kulağımda üst kımı yani kıkırdak kısmı deldirmek istiyorum sizce nereye deldirmeliyim ?

benimde vardı dudağımda..heves işte yaptrdm çıkardm sonra.zaten hemen kapanıyor.
fakat
izi kaldı..dudaklarım kalın kapatıyo iz olan yeri zaten küçükte ama iz kalıyo bu kesin..

Benimde burnumda piercing var daha 1hafta oluyor yapali.Ama yaptirdiktan sonra teredütlerim oldu.Ya Arkadaslar yinede kafamda soru isaretleri var.Dinimizde Hizma günahmi degilmi diye.bide ben Kulaktan duymustumki Peygamber Efendimizin Haniminda Burnunda hizmasi varmis.Beni aydinlatirsaniz sevinirim.

gobegıme pıercıng ıstıorum.amaa korkuorum....
askımda yaptırmamı ıstemıoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…