- 14 Aralık 2008
- 109
- 0
benimde göbeğim alt dudağım delik ama kaşı düşünüyorum kıyafet giyip çıkarırken bir yere takada yırarmıyım acaba die tırsıyorum kaşı deliklerde öyle bi sorun vamı arkadaşlar cvplarsanız sevinirim
benimde göbeğim alt dudağım delik ama kaşı düşünüyorum kıyafet giyip çıkarırken bir yere takada yırarmıyım acaba die tırsıyorum kaşı deliklerde öyle bi sorun vamı arkadaşlar cvplarsanız sevinirim
Göbeğini deldirme bendeki izleri görürsen vazgeçersin :) Mikrop kapmaması diye bişey yok kesinlikle ne yaparsan yap göbek iltihaplanıyo ve beyaz bi sıvı geliyo. ve piercing atabiliyo. Göbek çok tehlikeli kesinlikle deldrme derim tecrübeli biri olarak. Benim vücudumda 12 tane delik vardı. Tecrübeme inan lütfen ve asla burun ve kulak dışında biyerinizi deldirmeyin. İz kalıcak istesenizde istemesenizde
Arkadaşlar hızma yı cok seviyor ve taktırmak istiyorum ama cevremde hiç takan yok o uüzden hiç kimselere soramadım.
Belki sizlerde takan vardır ?
Çok acıyor mu?
sonradan cıkan problemler varmı?
Takması cıkarması zor mu ?
Şimdiden teşekkürler