Piercing, Hızma PİERCİNG KULLANANLARIN Önerileri, Soruları, Cevapları

3 senedir dudağımda son bir yıldırda kaşımda varr.acımadı bnm ki memnunum valla

aynı durum bnm başıma geldi 4 sene önce...tabancayla kırkırdağımı deldirdim ilk bi hafta hiç acımadı sonra bi ağrı bi sızı feci bişi senağlama kulağımın üzerine yatamıyodum yaklaşık 2-3 ay ileşmemişti ...ay çok kötü bi acıydı ya ....ama tek iyi yanı aylarca (7-8 ) küpe takmıyorum kapanmıyo .....bi ara kıkırdağıma göbek piercing ki takıyodum onun barı geniş ya delik büyüdü biraz

ister kulak ister kaş ister burun ister başka bir yer kesinlikle tabancayla deldirmeyin arkadaslar yapmayın. daha önce burnumda vardı onu cıkardım son 1 bucuk yıldır da kaşımda var, İstanbul anadolu yakasında yaşayanlar için kadıköyde rexin sokağında negatif diye bir yer var (isim yazmak sorun değildir umarım) piercing harika bir olay ama işinin ehli kişiler tarafından yapılmazsa cok ama cok riskli olabiliyor. bir arkadasım kasını deldirirken sinire denk gelmiş kaşı sürekli atıyodu tiki var gibi küpeyi çıkardıgı halde geçmedi ameliyat olmak zorunda kaldı gercekten cok tehlikeli ucuza getiricem diye bir hevesle kendinizi büyük risklere atmayın ben de burnumu ilk deldirirken tabancayla deldirmiştim çokk çektim daha sonra bu negatif dedigim yere gittim 4 sene öncesinin parasıyla 40 milyon vermiştim ama en ufak bir problem yaşamadım, kaşımı da aynı yerde deldirdim 70 milyon bayıldım ama 1,5 senedir taktıkları gibi duruyor hiç çıkarmadım ne iltihap kaptı ne bişey oldu inanılmaz memnunum gerçekten işini bilen tecrübeli insanların eline bırakın kendinizi!

ya benimde bir sorum olacak .. kaşımı deldirmek istiorum ben . sonradan sıkılıpta takmamaya baslarsam orda belirqin bi iz olur mu? :S

ya benimde bir sorum olacak .. kaşımı deldirmek istiorum ben . sonradan sıkılıpta takmamaya baslarsam orda belirqin bi iz olur mu? :S

Canım benim de bir dönem kaşımda vardı piercing.3ay gibi bir süre kullanıp ve sıkılıp çıkardım,şimdi hiç iz yok,normalde çenede falan minnacık nonta şeklinde kalıyor ama kaşta kalmıyor.

ya arkdşlr bn çenemin sol trfnı dldrcm yani işte dudaımın sol alt trfı.kullananlar varmı.piercingi ckrdktan sra ck iz klıomu?

göbek deldirilirken biraz acıyo.ama uyuşturucu sıktıkları için çok az..ben delirdikten sonra ne acı ne sızı hissettim.sorun yoktu.hergün temizliyosun bide 1 ay boyunca krem kullanıosun.ben teramisin die bi krem kullanmıştım yanlış hatırlamıosam.ilk deldirdiğimde ne temizledim ne krem sürdüm iltihap toladı çıkardım sonra gidip yine deldirdim =)
kaştakini çıkartınca bariz iz kalıyor arkadaşlar ...
dudak altı süper duruyor iz de kalmıyor.. :)

ya arkdşlr bn çenemin sol trfnı dldrcm yani işte dudaımın sol alt trfı.kullananlar varmı.piercingi ckrdktan sra ck iz klıomu?

bnmde tam dudaımın solunda var hihoyyyt ama iz kalıomu bilmiorum cıkartmadım hıc uzun sure ama kalmaz sanırım cok belirqin bi iz cunku bazen temizlemek için cıkarttıqımda bile zor takıorm ve iz öle cok belli olmuo :1rolleyes:

ayy ck memnnm vla ilk 2 gün şiş dlştm sezn aksu gbi .d.d ama smdi çk gzl iiki dldrmşm. =) inş.cıkardıımda öle cok belli bir iz klmaz.gerci çıkarmaıda dsünmüorm ama olsn. .d.d

Aynen arkadaslar, üstelik iki delik deldirdim kulak kikirdagimi acisi 1 sene hatta fazla gecmek bilmedi, ensonunda bi tanesini cikardim.. simdi seneler gecti ve bi sorun yok..Kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum cekilecek aciya degse gam yemicem..

Göbek deligime düsünüyordum son anda vazgecmistim,artik bu saatten sonra istemiyorum genclik ergenlik zamaninda daha cazip geliyordu..

Birde burnumda hizma var, oda tabancayla oldu onunda acisi bikac ay sürdü diyebilirim ama kulak kikirdagimdaki gibi degil... Piercing yaptirmak isteyen arkadaslar 3kez düsünün öyle yaptirina.s

Bende arkadaşlarla lisede kıkırdağımı deldirmiştim önce hafif şişiyodu onun dışında bi sıkıntı çekmedim ama arkadaşlarımında iltihap falan olmuştu arada bi küpe takıorum hala açık deliği :)

vallahi arkadaslar ben kulak kikirdagimi deldirdim 5 ay oldu hala cekiyorum iltihabi daha yeni yeni gecti
antibiotik kremler felan kullandim ... ama halen küpe takili iken üzerine yatamiyorum

Slm Guzeller ßenimde kaşımda piercing takılı. deldırırken acısını cekmedım ama yuzumu yıkarken fılan sorun oluyo hep. ßaya ugrastıran bırsey. ßurnumda da hızma var, devamlı cıkıp duruyo:)) uyus edıo ßenı yf. kulagımında kıkırdak kısmında ıkı tane deldırmısdım ama dıger arkadaslarında dedıgı gıbı acısı cok oluyo. Kıslar gercı benım sahteye karsı alerjım var, ılk deldırdıgımde 10 gun fılan deldıklerı kupeyı takmısdım ama ßaya yara olmustu ve uyutmuyodu gecelerı hıc!! ßende gumus bı kupe aldım. artık cok rahatım. ne yaram kaldı nede ole cok ahım şahım eskısı gıbı acısı :)) rahatımm artık.. ve cok sevıyorumm hepsını, cok hos duruyolar

kıslar bakım cok onemli we yaptırdıgınız kişi we yer.. ben kasımı deldirdim 4 sne once 1yıldır takmıorm..6yıl once gobeimi deldirdim acık hala arada takıorm..burnumu deldrdm bi kac kes cbk kapanıo ama..bu arada bole satanist gibi bitip deilim belrtiim:) aksine kokosh um... hiçbirinden pişman deilim ama simdi olsa yapmasdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…