Piercing, Hızma PİERCİNG KULLANANLARIN Önerileri, Soruları, Cevapları

kızlar bnde bundan 1 sene önceye kadar kaşımda cenemde dudağım da falan vardı ama bn kedim deliyodum tabi dilimi kendim delmeye cesaret edemedim yüzdeki piercingten sıkıldım artık nişanlım askerde askerlik bitince delime dewam göbeğime ve dilime istiyorum kesin olarak TAKMAYI SEVDİĞİM TEK AKSESUAR PİERCİNG :dance::dance: BAŞKA BİŞİ KULLANMAM

nası deldin çeneni dudağını yahufisfisfis

ben 4 sene kullandım ve çıkardım ki maalesef delik izi kaldı gençlik hevesiydi işte, allahtan çenemi deldirmiştim hemen farkedilmio ii ki dudağımı deldirmemişimm benneyaptımki

canım bende yapcam pıercınq yorumlara bakarken senınkı dıkkatımı cektı neden pişman olduqunu merak ettim ?
b bu sekıl yaptırcam
dreamtattoo024ta5.jpg

kıslar ben dün gittim çenemi deldirdim ne acı ne ağrı hiçbişey yok hissetmedim bile:dance: mutluyum piercingim ve ben birbirimizi seviyoruz :lepi:

BENCE pıercıng YAPTIRMA benim çenemde vardı çokta hoş duruyodu yaşım ilerledikçe artık sıkılmaya ve herkesin bakışlarından bıktığım için çıkardım ii ce düşün bence sonra yaptır
ama yinede sen bilirsin :)

canım bende yapcam pıercınq yorumlara bakarken senınkı dıkkatımı cektı neden pişman olduqunu merak ettim ?
b bu sekıl yaptırcam
dreamtattoo024ta5.jpg

cnm ben 14 yaşımdayken özenip heves ederek gittim deldirdim. geçen seneden beri bazı problemler oluşmaya başladı, delik genişledi artık 1.5luk taksam da oynuodu piercing deliğin içinde. ayrıca dişçim de çooook çok kızıyodu dişlere çarptığı için bi travmadan bile bahsetti :1shok: şimdi daha rahatım gerçekten. bi de izi kalmasaydı keşke..CADIARZU

iz kalıyo mu cidden ya:çok üzgünüm: gerçi ben öle çok uzun süre kullanmayı düşünmüyorum bi süre sonra çıkarırım büyük ihtimalle yoksa annm beni imha edecek:jeyyar:

valla baarsakcım beni de imha ediyodu. ben 4 sene taktım hatta evlenip çocuğum olduunda bile takarım falan diye dalga geçiodum :icecream: izi kaldı şöyle ki içerden deliği dilimle yoklayınca hissedilio ki piercing deliği maximum 4 günde kapanır derler ben 1 senedir takmıyorum. dışardan bakınca da delik izi duruo hatta sivri bi cisim sokabilcek durumdayım yani bi yere kadar girio nesne, o derece :1shok:

valla baarsakcım beni de imha ediyodu. ben 4 sene taktım hatta evlenip çocuğum olduunda bile takarım falan diye dalga geçiodum :icecream: izi kaldı şöyle ki içerden deliği dilimle yoklayınca hissedilio ki piercing deliği maximum 4 günde kapanır derler ben 1 senedir takmıyorum. dışardan bakınca da delik izi duruo hatta sivri bi cisim sokabilcek durumdayım yani bi yere kadar girio nesne, o derece :1shok:

yapma yaa:1shok: ama dediğim gibi o kadar uzun süre takamicam yani 4 yıl falan aman delik kalırsa da kalsın bee burun deliklerimize arkadaşlık eder işte:roflol:

yapma yaa:1shok: ama dediğim gibi o kadar uzun süre takamicam yani 4 yıl falan aman delik kalırsa da kalsın bee burun deliklerimize arkadaşlık eder işte:roflol:

eheheh sırnaşık şey tatlım bi sene falan takarsın işte hevesini almış olursun o zamana kadar. ben şimdi düşünüorum sırf anneme inat olsun diye uzun seneler kullandım piercingi. yoksa ilk senede almıştım hevesimi

hep bu anneler zaten yaa benimki sene bile bulmaz da annem işte hemen çıkar at diyosırnaşık şey

kızlar benimde göbeğimde sol alt dudağımda piercingim var onları çok seviyorumsırnaşık şeysırnaşık şey (ayrıca kulağımda da 8tane) burnumuda deldirdim hemde 2kere ama 2sindede kapatmak zorunda kaldım çünkü burnumun iltahabını kurutamadım:1no2: ama burnumda iz kaldı o yüzden tekrar deldirecem ama bu sefer daha iyi bakcam:Saruboceq::Saruboceq:,

naparsanız yapın kulak kıkırdağını tabancayla deldirmeyin. kıkırdak olduğu için iğneyle delinmesi gerekiyor, tabanca kulağı parçalıyor. bilgim olmadan kıkırdağımı tabancayla deldirdim, şekli bozulduğu gibi sürekli şişiyor, hala iltihap akıtıyor. artık çıkardım, takmıyorum. çıkarınca anında kapandı tabii çünkü hala iyileşmemişti.

bende sol alt dudağıma taktırmak istiyorum ama acımasından ve çıkarınca deliğin çok belli olmasından korkuyorum
:1no2:

cnm yaptırıken acımadı kremle falan uyuşturdular bide çıkardığım zaman delik hemen daralıo öyle büyük bir delik kalmaz yani bazen çıkarmak zorunda kalıoyorum sabah çıkarıom akşam tekrar takarken biraz zorlanıo bile daralmış oluo delik

benim oğlumda göğüs ucunu deldirmiş ikisini deldirmiş ikisinide.
başka yerlerimi de deldircem diyo.söz geçmiyor.

benim oğlumda göğüs ucunu deldirmiş ikisini deldirmiş ikisinide.
başka yerlerimi de deldircem diyo.söz geçmiyor.

piercingi severim yapanı da yaptıranı da severim:dance:
ama teyzecim oğlun dydoe falan yaptırmasın kesinlikle tehlikeli ve cinsel ilişki sırasında kanama yaparak AIDS bulaşma riskini arttırır yasakkelime

X