tam benim konumbana delici derler de
yani yaşadığım ilçede nedeyse herkezi deliyorum para karşılığı . profsyonelmiyim tabikide hayır kendimi övmüyorum ama buzamana kadar bi sorunla karşılaşmadım :)))) ben eczanede çalışan arkadaşımdan sprey alıyorum bu spreylerin satılımı yasak cünkü fena kafa yapıcı maddedir kendileri büyük bir uyuşturucur
spreyl ve serum iğnesi yardımıyla kendimde tam 7 yeri deldim
tabi zamanla sıkıldım suan hiçbirni takmıyorum hevesim geçti . dudak üstü , göbek , tragus , dil , belime , kasıklarıma , bi tanede yanağıma yapmıştım gamze gibi dursun diye. burnumu eczaneye yaptırdım , kulaklarımda 12 delik var :))))))) sorsanız suan sadce göbekteki duruyor gerisni kullanmıyorum. ama kapanmıyor delikler sanırım aptes aldığımda hepsinden geçirdğim için her banyoda aptes almak adetimdir cünki:))) korkmayın piercingden yaa korkanın cocuğu olmaz
hiç acımıyor vallahi sadece ilk bi hafta iyi bak ona gözün gibi
sakınan göze çöp batarmış cok üstüne düşmeyin bakmak için :)
Selamlar, uzun zaman sonra bu forumda ilk defa yazı yazma ihtiyacı hissettim, genelde sadece okuyorum :) Kusura bakma ama yaklaşık 12 yıldır profesyonel olarak Piercerlık yapan biriyim. Nerede yaşıyorsun , etrafında hiç mi temiz iş yapan güvenilir stüdyolar yok bilmiyorum ama kendine de olsa, başkasına da olsa yaptığın şey gerçekten tehlikeli sonuçlar doğurabilir. Belki iyi niyetle burada ki insanlara cesaret vermek amacıyla yazdın bu yazıyı fakat inan bana cahil cesaretiyle tuhaf işlere kalkışan birçok insana da akıl vermiş oluyorsun. Bu bir öğretmenin, ameliyat yapmaya çalışması gibi bir durum. :44: Biz profesyonel olmak için yıllarımızı veriyoruz bu işe. Araştırıyoruz, eğitimler alıyoruz, sınavlara giriyoruz, peki niçin? Madem o kadar basit bir işlem o zaman herkes kafasına göre alsın eline bir iğne yapsın kendi işini, biz niye yorulalım ki bu kadar? Umarım sözlerimi sert bulup yanlış anlamıyorsunuzdur, gerçekten hassas olduğum bir konu, Türkiye'de bu konuda çok kulaktan dolma bilgilerle yaşıyor insanlar. Naçizane ricamdır, eğer Piercing yaptırmak gibi bir niyetiniz varsa kesinlikle resmi evrakları olmayan, sterilizasyonu nasıl yaptığını kanıtlayamayan, materyallerinin cinsini ve içeriğini size kanıtlayamayan (kaliteli ürünler sertifikalıdır ve garantlidir) bir mekanda, hatta bu imkanlara sahip olmayan "Stüdyo" dışında bir mekanda (Doktora bile! evet ciddiyim doktora da yaptırmayın, çünkü onlar farklı bir işin eğitimini alıyorlar) bu işlemleri kesinlikle yaptırmayın.