kızlar benim yüzüm piercingten delik deşik oldu kaşıma,dudağımın ortasına,sağ çeneme iki tane ve burnuma piercing taktırdım şuan sadece sağ çenemde 1 tane ve kaşımda duruyor fakat dilime veya göbeğime de yaptırmayı düşünüyorum.dudak,kaş ve burun için soruları olanlar varsa sorabilirler.ayrıca istanbulda yaşayan ve piercing yaptırmak isteyenler varsa bakırköydeki vagon kafeye gitsinler çünkü benim piercing yaptırdığım en steril yer orası ve orda yaptırdığım ve arkadaşlarımın yaptırdığı piercinlerde hiç bir sorun olmadı fakat çenemdekilerden birini dandik bir yerde yaptırmıştım ve kadın yamuk delmişti sarkma yada kapanma kişiden kişiye göre değişiyor benim bir arkadaşımın kaşında piercing var fakat 3 ay takmasa bile kapanmıyor ama ben 1 gün takmasam kapanır çok kapandı benim piercinglerim ama ben hep kendim açtım okulda sorun oluyor takmama çok kızıyorlar bende bazı hocaların dersinde çıkarıyorum çenemdekini ve 40 dk takmayınca kapanıyor ve bende barını(piercingin çubuğunu)ittire ittire takıyorum ve kapanan deliği açıyorum napıyım başka çare yok =) sorularınız varsa sorun kızlar
göğüs ucu yada cinsel organında varmı,bu bölgelere taktırma hususnda öneri vede düşüncelerin nedir?