Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende çenemi deldirmek istiyorum deldiren varmı çıkarınca çok belirgin oluomu delinen yer??
arkadaşlar dudagımın üstünü deldirmek istiyorum ama sıkılırsam ve çıkarırsam delik çok belli olur mu ya da kapanırsa bombeli gozukur mu kulaktaki gibi?? cevap verenlere şimdiden çok teşekkür ettim :)
Ben uzun süre kullanmıştım ve yaklaşık 3 sene önce çıkardım. Ama izi hala duruyor. Öle pek belli olmuyor. Gözü rahatsız etmiyor. Fotoğrafı az önce sizin için çektim. Size fikir olur.
Dudağımın üstündede vardı ama çok kısa süre kullandım. İzi kalmadı. Yani izin belirginliği sizin nekadar süre kullandığınızla alakalı.
Kizlar benim cenem (dudagimin tam alti) 2 senedir delik ama ne zaman taksam bi kac saat sonra sizlamaya basliyor acaba yanlis piercing mi kullaniyorum? Dudaklarim iri oldugu ve piercing dudagimin tam altinda oldugu icin uzun barli piercing kullaniyorum yoksa görünmüyor. Ayrica deldiridigim kisi sagolsun biraz yamuk delmis. Kullanmaya devam etmeli miyim acaba. Sizlamasi cok rahatsiz ediyor ama piercingimi seviyorum. Dudagimin tam altinda oldugu icin delik izi de belli olmuyor. Bir de sizisi olmasa Acaba diyorum tam altina bir tane daha deldirsem hem kisa barli taktigimda belli olur hem de daha iyi bi yere yaptiririm sizlama derdi olmaz. Siz ne dersiniz eski deligin hemen altina bir tane daha yaptirsam delik izi belli olur mu?
Kızlar yardım edin ağlıorum şuan çok kötüyüm 2gün önce deldirdim çenemi hafif bi kanama var ve piercing içeri girio neden oluo bu
Kızlar yardım edin ağlıorum şuan çok kötüyüm 2gün önce deldirdim çenemi hafif bi kanama var ve piercing içeri girio neden oluo bu
bnm de 5 senedir göbeğim delik ve çok memnunum.piercing'im hep göbeğimde.hiç çıkarmyrm,yazın da değişik piercingler takıyrm. eğer yağsız bir karına sahipseniz yaptırabilirsiniz.ama çok ii araştırın.çünkü bu bnm 2. göbek deldirmem olmştu.ilkin başka bir yerde deldirmiştim.adam deliği yamuk açmış,o yüzden piercing sürtünmüş,iltihap oldu.doktora gttm hemen.ilaç verdi.o şekilde geçti.piercing i çıkarmk zorunda kaldm.delik kapandı.1 yıl sonra yine deldirdim göbeğimi,ama başka birisine.çok memnunum şu anda.
Arkadaslar yardim ederseniz gercekten cok mutlu olucam.
Ben dun burnumu bu ince olanlardan igneyle deldirdim. Cunku okul baslayinca en kucuklerinden takicam ve cok belli olmasini istemedim. Icten kivirmali olanlardan taktilar. Icerisinden L sekli gibi kivirdilar ama tam L olmadigi icin bana dusucekmis gibi geliyor cidden moralim bozuldu acaba hic baska takamicak miyim diye. 1-2 hafta sonra degistirmek istedigimde yine icten kivirmali mi takmak zorundayim ince oldugu icin, yoksa daha saglam bir model takabilir miyim?
Yardim ederseniz cok mutlu olurum.
canim 1-2 hafta sonra istedigini taka bilirsinki ben deldirdigim gün degistirmistim hizmami onlarin taktigi hosuma gitmemisti...hic birseyde olmadi sende istedigini taka bilirsinki
baya olmuş yazalı ama aynı problem bende de olduğundan yazayım dedim :) benim dudakların da maşallahı vardır ve nerdeyse hemen dudak bitiminde istemiştim deliği. delen şahıs defalarca olmaz rahat edemezsin diş etine takılır vs dedi ama ben inat ettim. sonuç fiyasko oldu :) doğru yerden delinmediği için yamuk durması normal, benimki de yamuktu. 4-5 gün sonra gidip daha aşağıdan bi daha deldirdim 3-4 senedir de problemsiz kullanıyorum. gidip bi daha deldirt bence. ama 2 sene kullanmışsın, iz kalır mı bilemedim. madecassol gibi cilt yenileyici bi krem ya da kantaron yağı falan sür delik kapanana kadar bence.
Cok olmus sen cevap vereli ama bu konuyu fazla takip etmedigim icin yeni görüyorum, cok tesekkürler canim cevabin icin...
Aynen benim de böyle oldu. Adam daha asagisini isaretlemisti ben sirf halka takcam diye tam dudak bitimini istedim. Halkayi kac defa taktim diye sorarsan 2 veya 3ü gecmemistir. Simdi daha altina deldirecegim yeniden. Önceki delik pek görünmüyor, ben söylemesem insanlar anlamiyor bile ama ben yine de kapatmak istiyorum onu. Bi arkadas kapanmasi icin deligin icten kanatilmasi gerektigini söylemisti dogru mu acaba?
Uzun süre kullanımdan sonra söylediğin yöntemin işe yarayacağını sanmam Slania'm
Yeni delimlerde mümkün,iyileşmeye ve kendini yenilemeye açık oluyor ilk zamanlar
Yeni açılmış bi yaranın üzerine tendürdiyot sürülüp iyileşme süresinin kısaltılmasını sağlamak gibi bir şey sanırım söylediğin
O yüzden uzun bir süre sonra etkisi olmaz heralde
Bence hiç de fena görünmüyor piercingin