Piercing, Hızma PİERCİNG KULLANANLARIN Önerileri, Soruları, Cevapları

burnumda var kulak kikirdagimda var bide üst dudagima istiyorum ama babamdan korkuyorumkaydirigubbakcemile3 ona cok karsi cikar:tomato: ha bide izi kaliyormu diye duydum kapanmiyormus cukur igrenc bir iz kaliyomus:sm_confused:

göbeğime yaptırmıştım ama bence yaptırmayın iltihap olabiliyor takılıp kanayabiliyor. birde kıkırdakta var benim ama oda deldirtikten 3 ay sonra geçti ağrısı. şimdi kaşıma istiyorum ama kaş düşüyormuş eşimde izin vermiyor evli barklı kadınsın yeter daaa artık diyor kaydirigubbakcemile3

burnumda var kulak kikirdagimda var bide üst dudagima istiyorum ama babamdan korkuyorumkaydirigubbakcemile3 ona cok karsi cikar:tomato: ha bide izi kaliyormu diye duydum kapanmiyormus cukur igrenc bir iz kaliyomus:sm_confused:

evet iğrenç bende kaldı 1 seney ı askın geçmedi yaa

nerende kaldı ız maıx... benım gobegımde ız kaldı.. kızıl renkte.. kac aydır gecmedı.. lazerle sılebılırlermı ızı acaba.. neetcez yaaa

5 yıl önce kaşıma piercing taktırdım.Dönem dönem 2-3 ay takmadığım da oldu.en son 9-10 aydır takmıyorum.ızi geçmiyor.ilk takdırdığınızda bazı şeylere dikkat ettiyseniz ve uzun süre hiç çıkarmadan kullandıysanız takmadığınız zamanlarda bile delik kapanmıyor.ışim gereği takamıyorum ama kapanmaması da benim için hoş,arada eserse takıyorum hevesimi alıyorum:))

aLt dudağımın ortasına taktırCaktım
bişe oLdu vazgeçtim şimdide herkes iz kaLır demiş yeterinCe siviLce muzdaribi bi insan oLark pierCing izinede katLanamam diye yaptıramıyorum :/
1 hafta içinde çıkarsam yine iz kaLırmı??? :çok üzgünüm:

aLt dudağımın ortasına taktırCaktım
bişe oLdu vazgeçtim şimdide herkes iz kaLır demiş yeterinCe siviLce muzdaribi bi insan oLark pierCing izinede katLanamam diye yaptıramıyorum :/
1 hafta içinde çıkarsam yine iz kaLırmı??? :çok üzgünüm:

iz kalıyor belirgin bir şkilde. çenede daha çok kalıyor. yüzeye ve bölgeye göre barlar farklı olduğundan farklı kalınlıklar oluyor çene bildiğim kadarıyla 1.4 bar ile oluyor. illa yaptırırcam diyorsan, 1.2 bar ile delmesini söyle. ince bar ile yani. yaparsa ne mutlu :) piercing konusunda benim çenemde ve dilimde eşimdede kaşında vardı(ne biçim bir aileyiz biz naniknanik ) çok şükür çıkardık :lepi: eşimde iz kalmadı çok fazla minicik birşey kaldı benim dilimde belirgin bir şekilde iz var alttan üsttede küçük bir yarık var malesef ama belli olmuyor. çenede iz kalır hatta su bile fışkırtabilirsin :sm_cool: aklinialirimsmile ama asla geçmiyor sadece alanı daraltabilrsin :)

kızlar göbeğimi deldiriyorum annemden izni aldım aranızda gbeğine pıercıng takan varmı acaba en azından taktıktan sonra neler yapıcağımı söylerseniz mikrop kapmaması için iyi olur...:teytey:

ben göbeğimi deldirdim çok iyie bakımını yaptım ama böyle onun ustdeki et parçası kurumaya başladı kremle nemlendirdim ama işe yaramadı en sonunda ip gibi kaldı vede koptu o et parçası vede çok kötü bir iz kaldı mor renkte 2 mercimek buyuklunde 1 senedir izde hiçbir hafifleme yok geçmesi anlamında tavsiye etmem

ben göbeğimi deldirdim çok iyie bakımını yaptım ama böyle onun ustdeki et parçası kurumaya başladı kremle nemlendirdim ama işe yaramadı en sonunda ip gibi kaldı vede koptu o et parçası vede çok kötü bir iz kaldı mor renkte 2 mercimek buyuklunde 1 senedir izde hiçbir hafifleme yok geçmesi anlamında tavsiye etmem

Acaba düzgün mü delinmedi cnm? Çünkü yerin iyice belirlenip o şekilde delinmesi gerekio bildiğim kadarıyla. Bende haftaya fln deliricem sanırım hemde yurtdışından onaylı malzeme kullanan bir yerde fiyatta hiç ucuz değil 50 euro civarı hem o kdr para verip hemde dediğin gibi bişiy olursa çok üzülürüm açıkçası bnm göbeğim ztn minnacık. :KK43:

Ben göbek piercingimi doktorda yaptirmistim 8-10 yil önce....hic problem yasamadim..acimadi da, ve hala kullaniyorum. Yaptirdiginiz yer cok önemli, yaptirmadan önce iyice arastirin.

bunu duyduğum çok güzel oldu bn hızmamı nine olduğumda çıkarmayı düşünüorm belki ölene kadar çıkarmamda:KK70: burunsuz gibi hissediorm yokluğunda.bırakırsam anne sütü alaym bari

kızlarr ben de 2 yıl önce burnumu deldirdim hala sürekli kullanıyorum çok güzell duruyor kesinlikle tavsiye ederim :)

bi kaç saat önce dudağımı deldim kendim, 5 dk sonra da annemin keklerinden yedim:KK70: sağlamım, acısız ağrısız ve iyiydi:KK70:

kızlar dudak üstün hani şu ben gibi duruyorya neyse anlayan anladı=)orayı deldiren varmı?

Arkadaşlar hızma yı cok seviyor ve taktırmak istiyorum ama cevremde hiç takan yok o uüzden hiç kimselere soramadım.
Belki sizlerde takan vardır ?
Çok acıyor mu?
sonradan cıkan problemler varmı?
Takması cıkarması zor mu ?
Şimdiden teşekkürler

ben de burnumu deldirdim
ve kabuk tuttu yara oldu dayanamadım öldüm bittim diyenlere hayret ediyorum.
ne hissettim ne kabukla uğraştım ne kan geldi ne de değiştirmekte zorlandım.
hayır bu şans olsa gerek çünkü canım çok tatlıdır.
iğne batsa bant yapıştıran biriyim ama neden hızmada sorun yaşamadım ?
belki de delen kişinin elindendir :-)
kulağım delinirken ağlamıştım ama burunda bir sorun yaşamadım.
delindi ve ben gezmeye gittim.
2.günden sonra da oynattım döndürdüm. 3.gün çıkarıp takmaya başladım.
ve 3.günün sonunda farklı bir hızma taktım.
taktığım hızma ince olduğu için delik küçüldü.
kalın takamamaktan korktuğum halde kalın uçlu alıp denedim ve bir anlık ince bir sızı dışında birşey hissetmedim.
deneyin :KK66: beğenmezseniz çıkarın ve izi kalmasın :-)
kuzenim bir tarafı 3 kez diğer tarafı 4 kez deldirdi ve iz yok :-)
diğerleri (bence) tamamen abartı.
güvendiğim kaç kişiye sorsam hiç sorun yaşamadı. :-)

kızlar benim bünyemin çok hassas olmasına rağmen bende göbeğimde hiç problem yaşamadım .. kıkırdak dokularda sorun çıkıyor genelde ..
bencede delindiği yer önemli ..
temiz olmalı ..
hiç bi bakım yapmadım sadece 2 gün sudan korudum sora rahat rahat duşumuda aldım ..
hiç bir şey olmuyor ..
tüylü bişeyler giymeyin ..
havasız kalmasın ..

pıercingm vardı dudağımın kenarında nişanlımla tanışmadan önce saolsun çıkarttırdı ne olurdu sanki pıercıngli gelin olsaydımm senağlama ama bi türlü kabullendiremedimm, şimdi delik kapandı gitti onca zahmettt :bbo:

Ben de göbeğime yaptırmak istiyorum fakat kısırlığa yol açabileceğini okudum.Bu konu hakkında aydınlatabilir misiniz beni acaba gerçekten böyle bir risk var mı =(

X