- 4 Eylül 2007
- 1.409
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burnumda var kulak kikirdagimda var bide üst dudagima istiyorum ama babamdan korkuyorumkaydirigubbakcemile3 ona cok karsi cikar:tomato: ha bide izi kaliyormu diye duydum kapanmiyormus cukur igrenc bir iz kaliyomus:sm_confused:
aLt dudağımın ortasına taktırCaktım
bişe oLdu vazgeçtim şimdide herkes iz kaLır demiş yeterinCe siviLce muzdaribi bi insan oLark pierCing izinede katLanamam diye yaptıramıyorum :/
1 hafta içinde çıkarsam yine iz kaLırmı??? :çok üzgünüm:
kızlar göbeğimi deldiriyorum annemden izni aldım aranızda gbeğine pıercıng takan varmı acaba en azından taktıktan sonra neler yapıcağımı söylerseniz mikrop kapmaması için iyi olur...:teytey:
ben göbeğimi deldirdim çok iyie bakımını yaptım ama böyle onun ustdeki et parçası kurumaya başladı kremle nemlendirdim ama işe yaramadı en sonunda ip gibi kaldı vede koptu o et parçası vede çok kötü bir iz kaldı mor renkte 2 mercimek buyuklunde 1 senedir izde hiçbir hafifleme yok geçmesi anlamında tavsiye etmem
Arkadaşlar hızma yı cok seviyor ve taktırmak istiyorum ama cevremde hiç takan yok o uüzden hiç kimselere soramadım.
Belki sizlerde takan vardır ?
Çok acıyor mu?
sonradan cıkan problemler varmı?
Takması cıkarması zor mu ?
Şimdiden teşekkürler