- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bnm resimler olmuyor yaaa sabhatan beri ugrasiyorum resmlerin boyutlarini bir turlu ayni yapamadim(
Eki Görüntüle 352949
arkadaslar neden olmuyor yaa uffff
off kötü olmş. ben indirdim bi tane ama evet bazı şeyleri yapamıyorum fakat idare edip gidiyoruz
benm elimden gelen düzenlemeler için yeterli oluyor şimdilik
sadece göz kırpması ve bazı yazı veya görüntü silme işlemlerini de yapamıyorum tek canımı sıkan bu
kuzum sen civ civ hastası mısın
basaksscım photoscape'nin 3.5 versiyonunu buldum ve indirdim. Sorun görünmüyor.
PhotoScape 3.5 İndir - Ücretsiz Resim Düzenleme Programı - Tamindir
bende indirdim simdi ama dil yinee türkce degil
her zmnki gbi link sorunu çıktı burdada:$
kulittacım sana acil bi sorum var bak bu avatarda kenarlar beyaz kalıyor
bunları nasıl hallederizEki Görüntüle 359405
Dikdörtgen şeklindeki resimlerin kenarındaki beyazlar kalkana kadar ölçüsünü değiştiriyorsun canım.
Verdiğin avatar 70x100 olduğu zaman uygun oluyor. Avatarın 100x100 olmasını istediğinde üst ve alttan
kesmen gerekiyor.
Eki Görüntüle 359407 Eki Görüntüle 359409
Yukarıda verdiğim linkte program sorunsuz kullanılıyor tatlım. Gördün mü?
Linki yeniden veriyorum.
PhotoScape 3.5 İndir - Ücretsiz Resim Düzenleme Programı - Tamindir
ama boyutu değişince avatar bulanıklaşıyor sanki
netliği gidiyor
sorunsuz programı indirmiştim tatlım sağollll
tweetycim programın açılış sayfası, yuvarlak sembolün en altında yan yana görünen 5 seçenekten biri (ortadaki) lisan seçeneği.
Sanırım sende İngilizce seçeneği onaylı. İnsan logosu olarak görünen bu lisan seçeneğini tıkladığımda İngilizce ve türkçe olarak
2 dil görünüyor. Translator's Guide yi tıklayınca pek çok dil seçeneği çıkıyor.
Tatlım buralara bakıp düzenlemeni yapabileceğini sanıyorum. Yorumunu bekliyorum.
cansuslncum linkle ilgili nasıl bir sorun yaşıyorsun? :44:
Verdiğim linki kullanarak sorunsuz indirebiliyorum.
Düzenleme sayfası ortasına göz kırpacak resmi seçiyorsun.
altta tools tıklıyorsun. noktaların yanındaki minik damlalık işaretini resimdeki
göz kapağı olacak en akın renge getirdiğinde aşağıda damlalık işaretinin anında
seçtiğin rengi görüyorsun.
küçük noktanın altındaki fırçaı alıp gözün büyüklüğüne göre noktalardan birini seçip gözlerin içini bulduğun renkle golduracaksın ve klasörüne kadedeceksin.
şimdi örnekle göstereceğim.
Eki Görüntüle 428456 olmadı demi ben halaaa şu sağa sola hareket ettirmeyi anlamadım ve yapamadımm
Eki Görüntüle 428465 ...Eki Görüntüle 428466
Eki Görüntüle 428462 ....Eki Görüntüle 428464
şükürler olsun anladımmm
çok teşekkür ederim yaa moral oldu evet ya aslında çokda basitmiş ama şimdi sırada avatarlara farklı farklı hareket ışıltı filan katmak istiyorumaa süper olmş arjinal gibi vall akuzum. aslında çk bsitbi işlem ama ne kadar hoş gözüküyorrrr
çok teşekkür ederim yaa moral oldu evet ya aslında çokda basitmiş ama şimdi sırada avatarlara farklı farklı hareket ışıltı filan katmak istiyorum
haa Başakcığım yaa sen ilk sayfalarda tweety avatarının orjinalinde 1 göz verdı ve sen 1 göz daha katmıştın onu nasıl yaptın :26: müsait olduğunda bana bi yaz tatlım