PhotoScape resim düzenleme programı

nesne kısmına tıklayınca metin yazma tuşlarının altında ,, sembol kısmına tıkladım ve göz yaşı damlası şekline benzeyen sembolü ekledim dene bi bakalım :KK34::KK15::KK16:

sifaacııım Editör olmuşsuuuun, yeni mi canım, Hayırlı uğurlu olsun. :nazar:En Büyük KK
Blingee çaslışacaksınız diye geldim ama gitmişsiniz. :KK76:

nesne kısmına tıklayınca metin yazma tuşlarının altında ,, sembol kısmına tıkladım ve göz yaşı damlası şekline benzeyen sembolü ekledim dene bi bakalım :KK34::KK15::KK16:

Blingee com. sayfasında Make a Blingee now! tıklanacak.
Gelen sayfada, bilgisayarınızdan çalışacağınız resim seçilecek.
Açılan sayfada Click Here to tıklanacak.
Yeni sayfanın açılması için 15-20 saniye beklenecek ve
seçtiğiniz resim ve altında kullanabileceğiniz pek çok efekt açılacak.
İstediğiniz efektlerle resminizi buluşturarak yeteneğinizi ortaya koyacaksınız.
Hadi bakalım kolay gelsin.

Son düzenleme:
sifaacııım Editör olmuşsuuuun, yeni mi canım, Hayırlı uğurlu olsun. :nazar:En Büyük KK
evet kulittam dün ilk iş günümdü :KK34: örgü bölümünün editörü kısmet oldu :KK6: teşekkürler :KK16:

Blingee com. sayfasında Make a Blingee now! tıklanacak.
Gelen sayfada, bilgisayarınızdan çalışacağınız resim seçilecek.
Açılan sayfada Click Here to tıklanacak.
Yeni sayfanın açılması için 15-20 saniye beklenecek ve
seçtiğiniz resim ve altında kullanabileceğiniz pek çok efekt açılacak.
İstediğiniz efektlerle resminizi buluşturarak yeteneğinizi ortaya koyacaksınız.
Hadi bakalım kolay gelsin.
evet yaa bende bekliyorum Başağı :26: ben buralardayım dur bi sesleneyim Başağa :KK55::KK16:

Son düzenleme:
evet kulittam dün ilk iş günümdü :KK34: örgü bölümünün editörü kısmet oldu :KK6: teşekkürler :KK16:

evet yaa bende bekliyorum Başağı :26: ben buralardayım dur bi sesleneyim Başağa :KK55::KK16:

ahahhahaa!! Tekrar mesajımı hemen de yakalamışsın canımcım.
Ama ben mesajın birini değerlendirdim bile, haberin yok sanırım.
:yukarıyı işaret eden smile: :KK9:

ahahhahaa!! Tekrar mesajımı hemen de yakalamışsın canımcım.
Ama ben mesajın birini değerlendirdim bile, haberin yok sanırım.
:yukarıyı işaret eden smile: :KK9:
düzenledim tekrar mesajını düzenlediğinle uyarlandı :KK15::KK9::KK9::KK9: ellerine sağlık tatlım evet efektler var ama keşke pc de var olan photoshape gibi bi program olsaydı bu blingee :KK31: neyse olanla idare edeceğiz :KK16: çok sağol canım kulittam :KK16:

düzenledim tekrar mesajını düzenlediğinle uyarlandı :KK15::KK9::KK9::KK9: ellerine sağlık tatlım evet efektler var ama keşke pc de var olan photoshape gibi bi program olsaydı bu blingee :KK31: neyse olanla idare edeceğiz :KK16: çok sağol canım kulittam :KK16:

Keşifleri tamamlayana kadar biraz sıkıntı verse de, alışınca çok zevkli sifaacım.
Blingee de hazırladığın efektli resmi, photoscapede uygun boyuta getiriyorsun.

Keşifleri tamamlayana kadar biraz sıkıntı verse de, alışınca çok zevkli sifaacım.
Blingee de hazırladığın efektli resmi, photoscapede uygun boyuta getiriyorsun.
evet daha çok yeni tanıştık blingeeyle :KK53: alışıcazz başka çare yok harika gifler avatarlar çıkacak ve işte boyutu dert ediyordum demek photoscapede güncelleniyor :13::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

cnm bu sembeolerin arasından gözyaşına benzeyeni nasıl buldun tebrik
e diyorm seniiii:KK9::KK9:

:KK17::KK17::KK17:

ben hemen geleceğini tahmin etmedim cnm. zaten gizlisin çevrim içimisn anlamıyorum:KK1::KK1:

bu arada editörlüğün hayırlı olsun cnm yakışmışşşş:KK16::KK16::KK16:

cnm bu sembeolerin arasından gözyaşına benzeyeni nasıl buldun tebrik
e diyorm seniiii:KK9::KK9:

:KK17::KK17::KK17:

ben hemen geleceğini tahmin etmedim cnm. zaten gizlisin çevrim içimisn anlamıyorum:KK1::KK1:

bu arada editörlüğün hayırlı olsun cnm yakışmışşşş:KK16::KK16::KK16:
gözyaşı sembolünü nasıl bulduğumu anlatacağım canım aynı anda denk gelelim bi hele :KK19::KK19::KK19::KK19: evet ya gizli takılıyorum genelde :KK15::KK16: mesajını beğendiğimde anlarsın işte hortladığımı :KK53::KK28::KK19::KK19::KK19:

şifaa nerdesin yaaaa:KK31::KK31::KK31::KK31:
canımm bugün bebeğimizin kesesini görmeye gittim :KK49::KK9::nazar: ancak eve gelebildim :KK3::KK16:

gözyaşı sembolünü nasıl bulduğumu anlatacağım canım aynı anda denk gelelim bi hele :KK19::KK19::KK19::KK19: evet ya gizli takılıyorum genelde :KK15::KK16: mesajını beğendiğimde anlarsın işte hortladığımı :KK53::KK28::KK19::KK19::KK19:

canımm bugün bebeğimizin kesesini görmeye gittim :KK49::KK9::nazar: ancak eve gelebildim :KK3::KK16:

cnm hortladığını anlamak kolay da varlığını sürdürdüğünü anlamak güç oluyo:KK25::KK25::KK25:

demek keseyi gördünüz çok şükür rahatladık vallaaaa:KK76::KK76:

darsısı kalp atışlarınaaaaa:KK16::KK16::KK16:

sonrada kucağınaaaa:emir_bebek::emir_bebek:

şifacım normalde akşamalrı giremiyorum eşim evde oluyor. fakat bu gece evde olmayacak. eğer senin içinde uygun olursa ben burda olucam.23ten sonra. olmazsa daha erken bi satte buluşuruz:KK73:

Son düzenleme:
cnm hortladığını anlamak kolay da varlığını sürdürdüğünü anlamak güç oluyo:KK25::KK25::KK25:

demek keseyi gördünüz çok şükür rahatladık vallaaaa:KK76::KK76:

darsısı kalp atışlarınaaaaa:KK16::KK16::KK16:

sonrada kucağınaaaa:emir_bebek::emir_bebek:
canımm ben bulurum seni :KK3::KK3::KK3: gözüne gözüne görünürüm mutlaka :KK19::KK19::KK19::KK16: evet canım yaa ilk aşamayı aştık bakalım :KK49::KK52::KK52::KK52: şimdi zaman hiç geçmeyecekmişcesine kalp atışı için bekleyişteyim amin canım hepimizin kucakları sağlıklı-hayırlı evlatlarla dolsun inşallah :emir_bebek::nazar::KK19::KK19::KK19:

şifacım normalde akşamalrı giremiyorum eşim evde oluyor. fakat bu gece evde olmayacak. eğer senin içinde uygun olursa ben burda olucam.23ten sonra. olmazsa daha erken bi satte buluşuruz:KK73:
canım acayip yorgunum şu an :KK37: şimdi uzanacağım biraz :KK34: dinlenip gelmek isterim canım yinede söz vermeyim belki sızar kalırmışım sabaha kadar :KK53::KK9::KK9::KK9: gelmeye çalışırım 23 ten sonra :KK16::KK16::KK16::KK16:

canımm ben bulurum seni :KK3::KK3::KK3: gözüne gözüne görünürüm mutlaka :KK19::KK19::KK19::KK16: evet canım yaa ilk aşamayı aştık bakalım :KK49::KK52::KK52::KK52: şimdi zaman hiç geçmeyecekmişcesine kalp atışı için bekleyişteyim amin canım hepimizin kucakları sağlıklı-hayırlı evlatlarla dolsun inşallah :emir_bebek::nazar::KK19::KK19::KK19:

canım acayip yorgunum şu an :KK37: şimdi uzanacağım biraz :KK34: dinlenip gelmek isterim canım yinede söz vermeyim belki sızar kalırmışım sabaha kadar :KK53::KK9::KK9::KK9: gelmeye çalışırım 23 ten sonra :KK16::KK16::KK16::KK16:

tamam cnm günler bitmedi zaten bu gün olmazsa başka bi gün buluşuruz:21::21:

bu gece eşim 1 kereliğine ve ilk defa evde olmayacak. canım çok sıkılacak ve korkacağım. o yüzden vakit geçirecek bişilere ihtiyacım var:KK9::KK9:gelirsen burdayım:KK42:

olmazsa başka birgün görüşürüz:KK54:

tamam cnm günler bitmedi zaten bu gün olmazsa başka bi gün buluşuruz:21::21:

bu gece eşim 1 kereliğine ve ilk defa evde olmayacak. canım çok sıkılacak ve korkacağım. o yüzden vakit geçirecek bişilere ihtiyacım var:KK9::KK9:gelirsen burdayım:KK42:

olmazsa başka birgün görüşürüz:KK54:
canım yaa nasıl uyumuşum :KK37::KK37::KK37: tüh be güzel bir fırsattı ama kısmet olması işte :KK5::KK17: neyse bi şekilde buluşur hallederiz inşallah :13::KK16:

Kulitta sayende yaptigim gif:
$an.gif

:124:

X