• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PhotoScape resim düzenleme programı

tatlım isim olarak butonu bilmiyorum ama hani şey varya ayy nasıl anlatcam:18:bi çubuk var bi ucunu bi noktaya koyuyosun tıkladığında diğer ucunun olduğu nokta diğer ucun olduğu noktanın aynısı oluyo :17:anladınmı
tamam sanki öyle bir butonu biliyorum dur bi deneyim :10:

pekiiii gözyaşı damlası nasıl oluyor yaaa :26: :25: bi gözyaşı buldum ama o 3 lü set :5: ben 1 adet göz damlasını bulamıyorumm :36: eğer hatırlıyorsan bide bi avatar ağlatayımmm :15::29::16:

tamam sanki öyle bir butonu biliyorum dur bi deneyim :10:

pekiiii gözyaşı damlası nasıl oluyor yaaa :26: :25: bi gözyaşı buldum ama o 3 lü set :5: ben 1 adet göz damlasını bulamıyorumm :36: eğer hatırlıyorsan bide bi avatar ağlatayımmm :15::29::16:

oh anladığına sevindim:32:anlattğımdan ben bile anlamadım çok zekisin:1:

depresyonda mısın kuzum napcan avatar ağlatıp:18:göz yaşı bilmiyomki ben

oh anladığına sevindim:32:anlattğımdan ben bile anlamadım çok zekisin:1:

depresyonda mısın kuzum napcan avatar ağlatıp:18:göz yaşı bilmiyomki ben
yok o butonu bikaç kez kullanmaya çalışmıştım ama tam olarak ne işe yaradığını anlayamamıştım :17: şimdi sayende anladımm çok sağol :29::54: yaaa depresyonda değilim ama gözyaşı katmakta gelişmek istedim işte :3: :16:

$tekgozlukedi.jpg bak bu resmin orjinal hali

$tekgozlukediiiiiiiiii (2).png buna sayende 2. göz katabildim :15::16::16::16::16:

ve göz bile kırptırdım :27: $an.gif

Son düzenleme:
yok o butonu bikaç kez kullanmaya çalışmıştım ama tam olarak ne işe yaradığını anlayamamıştım :17: şimdi sayende anladımm çok sağol :29::54: Yaaa depresyonda değilim ama gözyaşı katmakta gelişmek istedim işte :3: :16:

Eki Görüntüle 428936 bak bu resmin orjinal hali

Eki Görüntüle 428934 buna sayende 2. Göz katabildim :15::16::16::16::16:

Ve göz bile kırptırdım :27:Eki Görüntüle 428935

vay vay vayyyy sen bu İŞTE USTA olmaya başlamışsın.çok sevindim yapabilidğine sen bu kediyi ağlatırsın da şimdik:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Son düzenleme:
vay vay vayyyy sen bu İŞTE USTA olmaya başlamışsın.çok sevindim yapabilidğine sen bu kediyi ağlatırsın da şimdik:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
çok sağol canımm valla sen söylemesen kara kara düşünüyordumm :37: dur birde onunla çalışayım :6::9::9::9::9::10:

aaa nasıl ağlattın hatunnnnn:53::53:bunu ben bilmiyordum banada öğretttt:22:
valla kararlıydım o gün ki halimi hatırlarsın hırs yapmıştım adeta :15::15::15::15::9::9::9: bak canım nesne kısmına tıklayınca metin yazma tuşlarının altında ,, sembol kısmına tıkladım ve göz yaşı damlası şekline benzeyen sembolü ekledim :46: inşallah anlatabilmişimdir :34::16:

nazo da kim olur kız :1:

valla kararlıydım o gün ki halimi hatırlarsın hırs yapmıştım adeta :15::15::15::15::9::9::9: bak canım nesne kısmına tıklayınca metin yazma tuşlarının altında ,, sembol kısmına tıkladım ve göz yaşı damlası şekline benzeyen sembolü ekledim :46: inşallah anlatabilmişimdir :34::16:

nazo da kim olur kız :1:

anladım tatlım bakcam şimdik:38:

benim daimi topikimdeki bi hatundur nazo. topikte beni bulamayınca peşime takılıp buraya gelmiş:9:

anladım tatlım bakcam şimdik:38:

benim daimi topikimdeki bi hatundur nazo. topikte beni bulamayınca peşime takılıp buraya gelmiş:9:
tamam canım sende yapar yapmaz eklersin bi bakarız nasıl ağlarmış diye :34: hımm nazo yu öğrenmiş oldum :16: hadi kolay gelsin canımm :29:

Güzel ağlatmışsın canım ellerine sağlık :46: ama yazık ya :125:
teşekkürler tatlım :16: evet kimse ağlamasın inşallah :5: ağlayacaksak da sevinç gözyaşları olsun :16:

tebrik ederim cnmmm:46::46:o kalbe ışıltıyıda senmi verdin
teşekkürler canım hani sen denemedin ki bekliyorum senin ağlamaklı resimlerini :3: yok canım o kaaa tecrübeli değilim sadece gözyaşı ekledim diğer herşey resmin orjinal hali :40::16:

teşekkürler tatlım :16: evet kimse ağlamasın inşallah :5: ağlayacaksak da sevinç gözyaşları olsun :16:

teşekkürler canım hani sen denemedin ki bekliyorum senin ağlamaklı resimlerini :3: yok canım o kaaa tecrübeli değilim sadece gözyaşı ekledim diğer herşey resmin orjinal hali :40::16:

tatlım deniycem bende bi avatar ağlatıcam ve bunu ilk seninle paylaşıcam:1::1:ama fırsATIM olmadı henüz

şifaa cım ağlatma efektini bulamıyorum yardımcı olurmusun:59::59:

şifaa cım ağlatma efektini bulamıyorum yardımcı olurmusun:59::59:

nesne kısmına tıklayınca metin yazma tuşlarının altında ,, sembol kısmına tıkladım ve göz yaşı damlası şekline benzeyen sembolü ekledim dene bi bakalım :34::15::16:

Back