PhotoScape resim düzenleme programı

tatlım isim olarak butonu bilmiyorum ama hani şey varya ayy nasıl anlatcam:18:bi çubuk var bi ucunu bi noktaya koyuyosun tıkladığında diğer ucunun olduğu nokta diğer ucun olduğu noktanın aynısı oluyo :KK17:anladınmı
tamam sanki öyle bir butonu biliyorum dur bi deneyim :KK55:

pekiiii gözyaşı damlası nasıl oluyor yaaa :26: :KK25: bi gözyaşı buldum ama o 3 lü set :KK5: ben 1 adet göz damlasını bulamıyorumm :KK36: eğer hatırlıyorsan bide bi avatar ağlatayımmm :KK15::KK19::KK16:

tamam sanki öyle bir butonu biliyorum dur bi deneyim :KK55:

pekiiii gözyaşı damlası nasıl oluyor yaaa :26: :KK25: bi gözyaşı buldum ama o 3 lü set :KK5: ben 1 adet göz damlasını bulamıyorumm :KK36: eğer hatırlıyorsan bide bi avatar ağlatayımmm :KK15::KK19::KK16:

oh anladığına sevindim:KK76:anlattğımdan ben bile anlamadım çok zekisin:KK1:

depresyonda mısın kuzum napcan avatar ağlatıp:18:göz yaşı bilmiyomki ben

oh anladığına sevindim:KK76:anlattğımdan ben bile anlamadım çok zekisin:KK1:

depresyonda mısın kuzum napcan avatar ağlatıp:18:göz yaşı bilmiyomki ben
yok o butonu bikaç kez kullanmaya çalışmıştım ama tam olarak ne işe yaradığını anlayamamıştım :KK17: şimdi sayende anladımm çok sağol :KK19::KK54: yaaa depresyonda değilim ama gözyaşı katmakta gelişmek istedim işte :KK3: :KK16:

$tekgozlukedi.jpg bak bu resmin orjinal hali

$tekgozlukediiiiiiiiii (2).png buna sayende 2. göz katabildim :KK15::KK16::KK16::KK16::KK16:

ve göz bile kırptırdım :KK53: $an.gif

Son düzenleme:
yok o butonu bikaç kez kullanmaya çalışmıştım ama tam olarak ne işe yaradığını anlayamamıştım :KK17: şimdi sayende anladımm çok sağol :KK19::KK54: Yaaa depresyonda değilim ama gözyaşı katmakta gelişmek istedim işte :KK3: :KK16:

Eki Görüntüle 428936 bak bu resmin orjinal hali

Eki Görüntüle 428934 buna sayende 2. Göz katabildim :KK15::KK16::KK16::KK16::KK16:

Ve göz bile kırptırdım :KK53:Eki Görüntüle 428935

vay vay vayyyy sen bu İŞTE USTA olmaya başlamışsın.çok sevindim yapabilidğine sen bu kediyi ağlatırsın da şimdik:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Son düzenleme:
aaa nasıl ağlattın hatunnnnn:KK53::KK53:bunu ben bilmiyordum banada öğretttt:KK22:
valla kararlıydım o gün ki halimi hatırlarsın hırs yapmıştım adeta :KK15::KK15::KK15::KK15::KK9::KK9::KK9: bak canım nesne kısmına tıklayınca metin yazma tuşlarının altında ,, sembol kısmına tıkladım ve göz yaşı damlası şekline benzeyen sembolü ekledim :KK9: inşallah anlatabilmişimdir :KK34::KK16:

nazo da kim olur kız :KK1:

valla kararlıydım o gün ki halimi hatırlarsın hırs yapmıştım adeta :KK15::KK15::KK15::KK15::KK9::KK9::KK9: bak canım nesne kısmına tıklayınca metin yazma tuşlarının altında ,, sembol kısmına tıkladım ve göz yaşı damlası şekline benzeyen sembolü ekledim :KK9: inşallah anlatabilmişimdir :KK34::KK16:

nazo da kim olur kız :KK1:

anladım tatlım bakcam şimdik:KK19:

benim daimi topikimdeki bi hatundur nazo. topikte beni bulamayınca peşime takılıp buraya gelmiş:KK9:

anladım tatlım bakcam şimdik:KK19:

benim daimi topikimdeki bi hatundur nazo. topikte beni bulamayınca peşime takılıp buraya gelmiş:KK9:
tamam canım sende yapar yapmaz eklersin bi bakarız nasıl ağlarmış diye :KK34: hımm nazo yu öğrenmiş oldum :KK16: hadi kolay gelsin canımm :KK19:

Güzel ağlatmışsın canım ellerine sağlık :KK9: ama yazık ya :125:
teşekkürler tatlım :KK16: evet kimse ağlamasın inşallah :KK5: ağlayacaksak da sevinç gözyaşları olsun :KK16:

tebrik ederim cnmmm:KK9::KK9:o kalbe ışıltıyıda senmi verdin
teşekkürler canım hani sen denemedin ki bekliyorum senin ağlamaklı resimlerini :KK3: yok canım o kaaa tecrübeli değilim sadece gözyaşı ekledim diğer herşey resmin orjinal hali :nazar::KK16:

teşekkürler tatlım :KK16: evet kimse ağlamasın inşallah :KK5: ağlayacaksak da sevinç gözyaşları olsun :KK16:

teşekkürler canım hani sen denemedin ki bekliyorum senin ağlamaklı resimlerini :KK3: yok canım o kaaa tecrübeli değilim sadece gözyaşı ekledim diğer herşey resmin orjinal hali :nazar::KK16:

tatlım deniycem bende bi avatar ağlatıcam ve bunu ilk seninle paylaşıcam:KK1::KK1:ama fırsATIM olmadı henüz

şifaa cım ağlatma efektini bulamıyorum yardımcı olurmusun:KK59::KK59:

nesne kısmına tıklayınca metin yazma tuşlarının altında ,, sembol kısmına tıkladım ve göz yaşı damlası şekline benzeyen sembolü ekledim dene bi bakalım :KK34::KK15::KK16:

X