Tatlım kullandığın programda değişiklik oldumu? İlk verdiğim linkten indirdiğim ve yıllardır kullandığım photoscapede ışıltı efektleri yok oldu ve AniGif sayfasında
kayıt yapılmıyor. Buradan düzenleyici sayfasında dalga yapacağım kareleri hazırlayıp, birkaç gün önce verdiğim linkten indirdiğim photoscapede ise dalga efektleri
bölümü yok. Birinci programda hazırladığım kareleri ikinci programda birleştirip kayıt yapabiliyorum ancak.
İki program aynı anda PC de kayıtlı olamıyor. Birini indirince diğeri iptal oluyor. Sürekli programın farklı versiyonlarını indirmek zorunda kalıyorum.
Anlayacağın bu şekilde devam etmek çok zor. Umutla yeniden eski haline gelmesini bekliyorum.
Şimdi saç dalgası örneği vereceğim lakin karelerdeki farklılıklar ayırt edilemeyecek kadar az olduğu için görebilecekmisin bilmiyorum canım.
Düzenleyici sayfasında resmini seçiyorsun, alt kısmıda yan yana üç nokta olan bölüme geliyorsun (Bende "Araçlar" olarak görünüyor. önceki adı başkaydı)
üç noktanın altındaki "insan iconu" gibi görüneni tıklayıp noktalardan birine dokunup resmin üzerine geliyorsun tatlım. Dokunduğun noktanın büyüklüğüne
göre resmin üzerinde bir halka beliriyor. Bu halkanın resme ilk dokunduğu parçanın kopyasını almış oluyorsun. Dokunduğun yerden kaldırıp farklı bir yere
dokunursan kopyanın yapıştığını göreceksin. Her dokunduğun yere bir önceki kopyayı yapıştırıyor.
İşte bu kopya işini saçların dalgalanmasını istediğim yerlere ilk dokunuşu yaptıktan sonra halkayı bir iki milimlik bir oynatmayla ikinci dokunuşu yapıyorum ve
tekrar "insan iconu" ve noktaya gidip saçın başka bölümüne bir dokunuş ve bir iki milim oynatmayla ikinci dokunuşu yaparak her seferinde "insan iconuyla
halkayı yeniliyorum. Hazırladığım ilk karede saçları hep aynı yöne doğru itiyorum. Kareyi kaydedip resimde yaptıklarımı "tümünü geri al" ile siliyorum.
Bu kez hazırlayacağım karede saçları diğer minik dokunuşlarla diğer yöne itiyorum.
.
.
.
.
.