PhotoScape resim düzenleme programı

Yağmur efektini nasıl yapıyorsunuz acaba?
Parıltı yapmayı öğrendim fakat yağmur yapamıyorum:44:

PhotoScape ile yağmur efekti yapılıyor mu bilmiyorum tatlım.
Bilen varsa burada açıklarsa çok mutlu oluruz.
yağmur kullandığım bir efekt değil canım.
Nette bulduğum yağmurlu giflerin ölçülerini KK avatarına ayarlıyorum.
Verdiğim linkte online efektler var. Gerektiğinde bunun yağmur efektini kullanıyorum.

LunaPic Online Photo Editor

c0j27sl7si7vo9nvr.gif

PhotoScape ile yağmur efekti yapılıyor mu bilmiyorum tatlım.
Bilen varsa burada açıklarsa çok mutlu oluruz.
yağmur kullandığım bir efekt değil canım.
Nette bulduğum yağmurlu giflerin ölçülerini KK avatarına ayarlıyorum.
Verdiğim linkte online efektler var. Gerektiğinde bunun yağmur efektini kullanıyorum.

LunaPic Online Photo Editor

c0j27sl7si7vo9nvr.gif

Çok teşekkür ederim cevabın için tatlım:KK16:

Selam :KK3:
Ne kadar öğretici bir topik olmuş.
Photoscape bazen videodan çektiğim fotoğrafları gif yapmak için kullanıyorum, ekran fotoğrafı alıyorum ,fotograf düzenliyorum daha da başka bişey yapamıyorum.
Türkçe olmasına rağmen beceremiyorum bu programı :KK70:

Yağmur efektini nasıl yapıyorsunuz acaba?
Parıltı yapmayı öğrendim fakat yağmur yapamıyorum:44:

yağmur efekti photoscape de yapılıyor mı bilmiyorum. yağmur efekti yapmak istediğin bir avatar varsa cs4te memnuniyetle yaparım.

Bu arada bende pırıltı yapmayı bilmiyorum :KK70:

kulittacım senden bişi rica edicem canım yaaa.

hani şu saçlara dalgayı veriyorsun ya veya denize kıpırtı falan onu hala yapamıyorum örnekle anlatabilirsen çok sevinirim:KK17::KK17::KK17::KK17:

kulittacım senden bişi rica edicem canım yaaa.

hani şu saçlara dalgayı veriyorsun ya veya denize kıpırtı falan onu hala yapamıyorum örnekle anlatabilirsen çok sevinirim:KK17::KK17::KK17::KK17:

Tatlım kullandığın programda değişiklik oldumu? İlk verdiğim linkten indirdiğim ve yıllardır kullandığım photoscapede ışıltı efektleri yok oldu ve AniGif sayfasında
kayıt yapılmıyor. Buradan düzenleyici sayfasında dalga yapacağım kareleri hazırlayıp, birkaç gün önce verdiğim linkten indirdiğim photoscapede ise dalga efektleri
bölümü yok. Birinci programda hazırladığım kareleri ikinci programda birleştirip kayıt yapabiliyorum ancak.
İki program aynı anda PC de kayıtlı olamıyor. Birini indirince diğeri iptal oluyor. Sürekli programın farklı versiyonlarını indirmek zorunda kalıyorum.
Anlayacağın bu şekilde devam etmek çok zor. Umutla yeniden eski haline gelmesini bekliyorum.
Şimdi saç dalgası örneği vereceğim lakin karelerdeki farklılıklar ayırt edilemeyecek kadar az olduğu için görebilecekmisin bilmiyorum canım.
Düzenleyici sayfasında resmini seçiyorsun, alt kısmıda yan yana üç nokta olan bölüme geliyorsun (Bende "Araçlar" olarak görünüyor. önceki adı başkaydı)
üç noktanın altındaki "insan iconu" gibi görüneni tıklayıp noktalardan birine dokunup resmin üzerine geliyorsun tatlım. Dokunduğun noktanın büyüklüğüne
göre resmin üzerinde bir halka beliriyor. Bu halkanın resme ilk dokunduğu parçanın kopyasını almış oluyorsun. Dokunduğun yerden kaldırıp farklı bir yere
dokunursan kopyanın yapıştığını göreceksin. Her dokunduğun yere bir önceki kopyayı yapıştırıyor.
İşte bu kopya işini saçların dalgalanmasını istediğim yerlere ilk dokunuşu yaptıktan sonra halkayı bir iki milimlik bir oynatmayla ikinci dokunuşu yapıyorum ve
tekrar "insan iconu" ve noktaya gidip saçın başka bölümüne bir dokunuş ve bir iki milim oynatmayla ikinci dokunuşu yaparak her seferinde "insan iconuyla
halkayı yeniliyorum. Hazırladığım ilk karede saçları hep aynı yöne doğru itiyorum. Kareyi kaydedip resimde yaptıklarımı "tümünü geri al" ile siliyorum.
Bu kez hazırlayacağım karede saçları diğer minik dokunuşlarla diğer yöne itiyorum.

c0nay93d8iitukwbi.gif
.
c0nb0j3za316plva6.gif
.
c0nazhc8qerxtoexq.gif
.
c0nb2m86ayalsukda.gif
.
c0nb4213bgmstbsm6.gif
.
c0nb4rc9pgov2y6ce.gif

Son düzenleme:

Basaksscım 1.kare orjinal - 2.kare ilk dalga - 3.kare göz - 4.kare ikinci dalga...
Bu şekilde sıraladım ve örnekteki avatarı elde ettim.
Sadece saçların dalgalanmasını istediğinde bir orjinal, bir dalga olarak sıralayacaksın.
Daha fazla dalgalanmasını istediğinde saçın değişik yerlerinden oynanmış daha fazla kare hazırlayıp birleştirebilirsin.
Göz kapağını da saçlarda uyguladığım işlemle dairenin ilk dokunuşundan sonra az aşağısına dokundurarak göz kapağını
aşağı çekiyorum.

Tatlım kullandığın programda değişiklik olup olmadığını açıklamanı bekliyorum. çok merak ettim.
:KK31: :KK54:

Tatlım kullandığın programda değişiklik olup olmadığını açıklamanı bekliyorum. çok merak ettim.
değişiklik oldumu derken ne demek istedin tam anlamadım ama pc deki photoscape programı kullanılamıyor kendiliğinden bi şey olmş anlamadım
onu mu diyorsun

Son düzenleme:
değişiklik oldumu derken ne demek istedin tam anlamadım ama pc deki photoscape programı kullanılamıyor kendiliğinden bi şey olmş anlamadım
onu mu diyorsun

Sanırım bunu demek istiyorum canım. AniGif sayfası kayıt yapmıyor ve Efektler yok.
Yukarıda da açıklamaya çalıştığım gibi kullanmak istediğim efekte göre,
iki farklı siteden indirerek kullanmaya başladım. Umarım sorun çözülür.

PhotoScape 3.4 - cretsiz Resim Dzenleme Program indir - download > ndirLine

PhotoScape indir - Ücretsiz Resim Düzenleme Programı - Tamindir

Tatlım kullandığın programda değişiklik oldumu? İlk verdiğim linkten indirdiğim ve yıllardır kullandığım photoscapede ışıltı efektleri yok oldu ve AniGif sayfasında
kayıt yapılmıyor. Buradan düzenleyici sayfasında dalga yapacağım kareleri hazırlayıp, birkaç gün önce verdiğim linkten indirdiğim photoscapede ise dalga efektleri
bölümü yok. Birinci programda hazırladığım kareleri ikinci programda birleştirip kayıt yapabiliyorum ancak.
İki program aynı anda PC de kayıtlı olamıyor. Birini indirince diğeri iptal oluyor. Sürekli programın farklı versiyonlarını indirmek zorunda kalıyorum.
Anlayacağın bu şekilde devam etmek çok zor. Umutla yeniden eski haline gelmesini bekliyorum.
Şimdi saç dalgası örneği vereceğim lakin karelerdeki farklılıklar ayırt edilemeyecek kadar az olduğu için görebilecekmisin bilmiyorum canım.
Düzenleyici sayfasında resmini seçiyorsun, alt kısmıda yan yana üç nokta olan bölüme geliyorsun (Bende "Araçlar" olarak görünüyor. önceki adı başkaydı)
üç noktanın altındaki "insan iconu" gibi görüneni tıklayıp noktalardan birine dokunup resmin üzerine geliyorsun tatlım. Dokunduğun noktanın büyüklüğüne
göre resmin üzerinde bir halka beliriyor. Bu halkanın resme ilk dokunduğu parçanın kopyasını almış oluyorsun. Dokunduğun yerden kaldırıp farklı bir yere
dokunursan kopyanın yapıştığını göreceksin. Her dokunduğun yere bir önceki kopyayı yapıştırıyor.
İşte bu kopya işini saçların dalgalanmasını istediğim yerlere ilk dokunuşu yaptıktan sonra halkayı bir iki milimlik bir oynatmayla ikinci dokunuşu yapıyorum ve
tekrar "insan iconu" ve noktaya gidip saçın başka bölümüne bir dokunuş ve bir iki milim oynatmayla ikinci dokunuşu yaparak her seferinde "insan iconuyla
halkayı yeniliyorum. Hazırladığım ilk karede saçları hep aynı yöne doğru itiyorum. Kareyi kaydedip resimde yaptıklarımı "tümünü geri al" ile siliyorum.
Bu kez hazırlayacağım karede saçları diğer minik dokunuşlarla diğer yöne itiyorum.

c0nay93d8iitukwbi.gif
.
c0nb0j3za316plva6.gif
.
c0nazhc8qerxtoexq.gif
.
c0nb2m86ayalsukda.gif
.
c0nb4213bgmstbsm6.gif
.
c0nb4rc9pgov2y6ce.gif

Basaksscım 1.kare orjinal - 2.kare ilk dalga - 3.kare göz - 4.kare ikinci dalga...
Bu şekilde sıraladım ve örnekteki avatarı elde ettim.
Sadece saçların dalgalanmasını istediğinde bir orjinal, bir dalga olarak sıralayacaksın.
Daha fazla dalgalanmasını istediğinde saçın değişik yerlerinden oynanmış daha fazla kare hazırlayıp birleştirebilirsin.
Göz kapağını da saçlarda uyguladığım işlemle dairenin ilk dokunuşundan sonra az aşağısına dokundurarak göz kapağını
aşağı çekiyorum.

:KK31: :KK54:
tatlım çok teşekkür ederim açıklamaların için fakat ben bunu yapamam sanırım:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50: program bozulmşmu ne olmuş zorlaşmş çokkkk:KK43::KK43::KK43::KK43:

cnm bunu nasilyaptin linke giriyorum fakat olmuyo::KK43:(

Sanırım bunu demek istiyorum canım. AniGif sayfası kayıt yapmıyor ve Efektler yok.
Yukarıda da açıklamaya çalıştığım gibi kullanmak istediğim efekte göre,
iki farklı siteden indirerek kullanmaya başladım. Umarım sorun çözülür.

PhotoScape 3.4 - cretsiz Resim Dzenleme Program indir - download > ndirLine

PhotoScape indir - Ücretsiz Resim Düzenleme Programı - Tamindir

Tatlım bu linklerden mi söz ediyorsun? Eğer kendi avatarını düzenlemek istiyorsan üstteki linkten programı indirip,
Program açık iken bu topiği baştan itibaren inceleyerek programı kullanabilirsin. :nazar:
Yıllardır alttaki linkten indirdiğim programı sorunsuz kullanıyordum lakin son günlerde sorun yaşamaya başladım.
Sorun bende mi, programda mı anlamadım. :44:
Blingeeyi sorduysan Kırmızıdonlukız arkadaşımızın yanıt vermesi gerekiyor. :KK31: :KK54:

Harika olmuş canımcım, güle güle kullan.
blingee den gifi mi aldın, yoksa orada avatar düzenleme programı mı var kırmızılım? :KK54:
tsk canim :KK16: orda avatar düzenliyebiliyorsun, daha kolay, isilti yagmur kar vs bisürü sey var resmine ekleyebilirsin:21:
cnm bunu nasilyaptin linke giriyorum fakat olmuyo::KK43:(

blingee 'ye uye mi olmam gerek

üye olman gerekmiyor canim
sitede sol üstte blingee isminin hemen altinda "jetzt ein blingee erstellen" yazisina tiklicaksin, sonraki acilan sayfada pc den istedigin resmi yükliceksin ama acele etme, resim yüklemesi biraz zaman aliyor, sonra su yazi cikiyor

Dein Bild ist bereit. Klicke hier, um mit dem nächsten Schritt fortzufahren.

oraya tilayinca , resim düzenleme aciliyor, alt kisimda bisürü pirilti nesne var

kolay gelsin canim:KK6:

tsk canim :KK16: orda avatar düzenliyebiliyorsun, daha kolay, isilti yagmur kar vs bisürü sey var resmine ekleyebilirsin:21:

üye olman gerekmiyor canim
sitede sol üstte blingee isminin hemen altinda "jetzt ein blingee erstellen" yazisina tiklicaksin, sonraki acilan sayfada pc den istedigin resmi yükliceksin ama acele etme, resim yüklemesi biraz zaman aliyor, sonra su yazi cikiyor

Dein Bild ist bereit. Klicke hier, um mit dem nächsten Schritt fortzufahren.

oraya tilayinca , resim düzenleme aciliyor, alt kisimda bisürü pirilti nesne var

kolay gelsin canim:KK6:

jetzt ein blingee erstellen yazısını bulamadım canım Make a Blingee now tıkladığımda resmimi seçip
efekleri ekleyebiliyorum ama hazırladığım avatarı klasörüme alamıyorum.
Nasıl alabileceğimi açıklarsan seinirim tatlım.

jetzt ein blingee erstellen yazısını bulamadım canım Make a Blingee now tıkladığımda resmimi seçip
efekleri ekleyebiliyorum ama hazırladığım avatarı klasörüme alamıyorum.
Nasıl alabileceğimi açıklarsan seinirim tatlım.
seninki ingilizce yaziyo demek, tamam iste ordan oluyo
canim sag tiklayip resmi kaydet yapiyorum :KK34:
sagol cnm ya ben bu tur programlara biraz merakliyim dir:::)))

bise degil canim:13:

X