PhotoScape resim düzenleme programı

tebrik ederim cnm insan bunu b,ile yapınca ne kadar mutlu oluyo iyi bilirim:KK1::KK1:

gerçi şifaa da iyi bilir:13:kuzum nerelerdesin sen hiç görüşemiyoruz:KK17:
canım yoktum bi süre ev taşıdım ben :KK37: halaa ufak-tefek yerleşmeler var :KK6: net bu yüzden yoktu yeni yeni aranızdayım :KK19::KK16: sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyor :KK49::KK54: ben kulittamı da özledim :KK3::KK19:

canım yoktum bi süre ev taşıdım ben :KK37: halaa ufak-tefek yerleşmeler var :KK6: net bu yüzden yoktu yeni yeni aranızdayım :KK19::KK16: sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyor :KK49::KK54: ben kulittamı da özledim :KK3::KK19:

İki gün önce döndüm sifaacım. Ara ara küçük ziyaretlerim olsa da yazamadım.
Ben de çok özledim canımcım, sanırım bundan böyle daha sık beraberiz.
Yeni evin hayırlı uğurlu olsun İnşaallah, güle güle yaşayın. :KK54:

tebrik ederim cnm insan bunu b,ile yapınca ne kadar mutlu oluyo iyi bilirim:KK1::KK1:

gerçi şifaa da iyi bilir:13:kuzum nerelerdesin sen hiç görüşemiyoruz:KK17:

Tesekkur ederim :)
Evet cok eglenceli, yaptikca yapasin geliyor. Tatilden dondugumde tekrar devam, burada paylasirim yaptiklarimi :) :KK16:

hayırlı olsun cnm evin huzurla otur. Dikkat et kendine ve bebişe.
Biz iyiyiz şükür yavaş yavaş karnım burnuma doğru geliyor , korkmaya da başlıyorum açıkçası:18:
yürüyüşler yapıyorum umarum rahat bi doğum olur:KK1:
İki gün önce döndüm sifaacım. Ara ara küçük ziyaretlerim olsa da yazamadım.
Ben de çok özledim canımcım, sanırım bundan böyle daha sık beraberiz.
Yeni evin hayırlı uğurlu olsun İnşaallah, güle güle yaşayın. :KK54:
Hoş geldin kulittacım evet ara ara gördüms eni inşalah daha sık beraber oluruz:KK34::KK34:

hayırlı olsun cnm evin huzurla otur. Dikkat et kendine ve bebişe.
Biz iyiyiz şükür yavaş yavaş karnım burnuma doğru geliyor , korkmaya da başlıyorum açıkçası:18:
yürüyüşler yapıyorum umarum rahat bi doğum olur:KK1:

Hoş geldin kulittacım evet ara ara gördüms eni inşalah daha sık beraber oluruz:KK34::KK34:

Teşekkür ederim basaksscım. :KK54:
:nazar::nazar: Maşaallah Maşaallah bebişler büyümüş. :nazar::nazar:

$an.gif

buda benim eserim..:KK1:
Benim ve kızımın eli..
:KK16:

Geldim bile :KK9:

Aslında orjinal ölçüsü kare olmayanları da kareye çeviriyorum ama shannanın istediği avatarda bilerek öyle yaptım göğüsleri görünsün diye, boyu 100 yaptığım zaman eni dar oluyor onuda ben pek sevmiyorum. Bunun için çözümün var mı :26:

Burda mısın canım? Son hazırladığın dikdörtgen orjinallerden silmediysen hareketli olarak buraya ekler misin?

Geldim bile :KK9:

Aslında orjinal ölçüsü kare olmayanları da kareye çeviriyorum ama shannanın istediği avatarda bilerek öyle yaptım göğüsleri görünsün diye, boyu 100 yaptığım zaman eni dar oluyor onuda ben pek sevmiyorum. Bunun için çözümün var mı :26:

Hoşgeldin. Anladım görüntünün tamamını kare yapmak istediğin için böyle oluyor.
Tercihini bu yönde kullanıyorsun demek ki.
Buna çözüm yok canım. Ben de görüntünün tamamı için dikdörtgen şeklindeki avatarı veya eksik görüntü ile kare avatarı tercih ediyorum.

Hangi programı kullanıyorsun?

Hoşgeldin. Anladım görüntünün tamamını kare yapmak istediğin için böyle oluyor.
Tercihini bu yönde kullanıyorsun demek ki.
Buna çözüm yok canım. Ben de görüntünün tamamı için dikdörtgen şeklindeki avatarı veya eksik görüntü ile kare avatarı tercih ediyorum.

Hangi programı kullanıyorsun?

photoscape ve cs4 kullanıyorum. saçları hareketlendirme de hangisini kullanıyorsun ?
mesela senin yaptığın saçta rüzgar su gibi akıyor ya onu beceremiyorum ben :26:

photoscape ve cs4 kullanıyorum. saçları hareketlendirme de hangisini kullanıyorsun ?
mesela senin yaptığın saçta rüzgar su gibi akıyor ya onu beceremiyorum ben :26:

Su gibi akanlar benim hazırladıklarımda yoktur. Onlar boyutunu ayarladığım animasyonlu giflerdir.
Gerçi biraz emek vererek o görüntüyü de sağlıyabiliriz belki. :) Üzerinde alıştırma yapmamız gerekir. :)

Su gibi akanlar benim hazırladıklarımda yoktur. Onlar boyutunu ayarladığım animasyonlu giflerdir.
Gerçi biraz emek vererek o görüntüyü de sağlıyabiliriz belki. :) Üzerinde alıştırma yapmamız gerekir. :)

evet ben ona biraz bakınayım öğrenir yazarım buraya da. denedim ama başaramadım kendi kendime :)

X