Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üye oldum canim, üye olmayincada oluyordu :44:bildigim kadar üye olunca daha fazla secenek oluyor
Hazırladığım resme sağ tıklanmıyor. En iyisi üye olarak deneyeyim canımcım.
Harika efektler var çok teşekkür ederim. Sağol varol meleğim.
Üye olduktan sonra bilgi veririm.
cok güzel seyler var demi
ol bencede , ben kaptirdim gidiyom cok eylenceli
yoooo ben onaylamadim:44::26:
Olmadı tatlım. Daha sonra mutlaka çözmek üzere deneyeceğim İnşaallah.
Çok faydalanacağım bu programdan haberdar ettiğin için tekrar teşekkür ederim.
Avatarında yazı olmasını istemezsen photoscape ile kaldırabilirsin canım.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Eki Görüntüle 339727
ilk olmasına rağmen çok iyi yaa, emeğine sağlıkYuppiiii nihayet siteyi çözdüm ve cici avatarlar yapmaya yoğunlaştım canımcım.
Çok zevkli tatlım, İyi ki varsın, sağol varol.
İlk denemelerim...
.. Eki Görüntüle 340290 ...Eki Görüntüle 340291 ...Eki Görüntüle 340293 ...Eki Görüntüle 340294
Yuppiiii nihayet siteyi çözdüm ve cici avatarlar yapmaya yoğunlaştım canımcım.
Çok zevkli tatlım, İyi ki varsın, sağol varol.
İlk denemelerim...
.. Eki Görüntüle 340290 ...Eki Görüntüle 340291 ...Eki Görüntüle 340293 ...Eki Görüntüle 340294
patron ben bu yaptigim avatardan su yazilari silmeyi beceremedim ya!
Tatlım Blinge öncesi Photoscapede yaptığım hazırlığın örneklerini veriyorum.
......
....Eki Görüntüle 342212
Birinci orginal resmi KK avatar ölçüsüne orantılı olarak Photoscape de küçülttüm. 200x200 yaptım. Daha sonra yazının avatar dışında kalması için, resmin altında boşluk oluşturdum.
Bu kez photoscape de 200x225 yaptım ve boşluğun aşağıya gelmesi için photoscape sağdaki Resim dolu işaretleyip fotoğrafı hizala da üst konuma getirdim ve
bu resim ile blinge efekt hazırladım. 200x225 ölçüsünde hazırladığım efektli kareyi tekrar Photoscape de 100x100 tuval boyutu, Resim dolu ve Üst konumuna getirdim. Lakin KK
Avatar 64 kb ölçüsü için efekt hareketi bozulmayacak şekilde 3 kare sildim. Böylece yukarıda gördüğün avatar haline gelmiş oldu canım.
tsk ederim anlatimin icin ama su resmin altinda boslugu nasil olusturuyorsun anlamadim
gifani demi boslugu olusturuyon, resmi tutup cekmeye calisiyom ama gitmyo
bide gifani de tuval boyutunu degistiremiyomki :26:
kulittacım bir süredir photoscape programını kullanmıyordum.
şimdi yeniden yükledim pek bir değişiklik yok fakat göz kırpması yapamıyorum. sadece sorunlu yer burası mı yoksa başka değişiklikler varmı
off kötü olmş. ben indirdim bi tane ama evet bazı şeyleri yapamıyorum fakat idare edip gidiyoruzTatlım 3.6 olan programda düzenleyici sayfasında gözkırpması ve saç dalgası karelerini hazırlayıp kaydediyorum. (düzenleyici sayfası kayıt yapıyor lakin AniGif sayfası kayıt yapmıyor)
AniGif sayfasını kullanabilmek için 3.4 programı indirip hazırladığım kareleri birleştirip, ölçüsünü ayarlıyorum.
İki program aynı anda PC de bulunamıyor. Birini indirince diğeri otomotik siliniyor. Ben de yaptığım işe göre sürekli yeniden indirmek zorunda kalıyorum.
önemli değil bebeğim ama yanlış topiği işgal ediyoruz sanırım:18::18: kulitta görünce kızmasın
anigifta kaç tane kare varsa meydana çıkıyor ya. tek tek silebiliyorsun onları görmüşsündür bebeğimmmm.
resimleri seçiyorsun ordan. anlatabildimmi
anladim canim birde ben bi resmi kucultunce arka plan rengi siyah oluyor onu nasil yapacagim :26:
en iyisi deneme tahtasina gidelim
Eki Görüntüle 352855 kulittam bu resmi bana uygun boyuta getirirmisin ben yapmaya calisiyorum ama arka plan siyaha donuyor...verdigin bilgiler icin tessekurler
Evet şekerler AniGif sayfasının üzerinde çıkan karelerden (KB 64) ayarlamak için gerektiği kadar silinecek.
Bazı animasyonlarda onlarca kare silmek gerekebiliyor. Silinecek karenin üzeri tıklayıp, klavyede Delete
tuşuna basarak siliniyor.
Orjinal gifin ölçüsünü değiştirdiğimizde arkaplan siyah oluyor veya gifin netliği bozuluyorsa,
Gifi orjinal ölçülerinde yani AniGif sayfasında tuval boyutunu ayarla bölümünde ilk fotoğrafın boyutu
olarak klasörümüze kaydedeceğiz ve bu yeni kayıt ile AniGif sayfasında istediğimiz değişiklikleri yapacağız.
. . . Eki Görüntüle 352858
ayyy oldu kulitttammmm cok tessekurlerrrr