- 5 Mayıs 2008
- 437
- 3
- 44
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
güneşcim evt canım banada yapılacak pgd bizdede eşim resiprokal translokasyon taşıyıcısı tabi benede kan pıhtılaşması var hepse birlikte yani
benim 4 tane gebelik kayıbım var ikisi kürtaj ikisi düşük olarak
yani 1-5 ve 4-9 kromozomlarda resiprokal translokasyon. şansım çok düşük bilmiyorum artık kaderimde varsa olur ya olmazsa. böyle olunca fiyatıda farklı oluyor. pgt ücreti ikiye katlanıyor. Allahım yardım et.
simgecim canım bende bebğimi 8+5 günlükken kaybetim kalbi durdu bende kürtaj oldum
bizede kendi dr değil istanbulda bir hastane istedi iyiki yaptırmışız bizde
benim son gebeliğim pgd ile oldu ve kürtajdan sonra bebeği genetik incelemeye gönderdiler bebek temiz çıktı yani sebebi bu değilmiş drumun dediğine göre
günaşcim merhaba.eşinde bu 4 kromozomda birde mi translokasyon varmış?sağlıklı embriyo bulunması konusunu kafana çok takma.Allah dilerse onun için zor olan bişey yok.benim 2. tedavimde 2 embriyom girdi pgt ye ikiside sağlıklı çıktı.3. de 5 tane enbriyom girdi hiç sağlıklı çıkmadı.nasibimizde varsa bütün vesileler bir araya geliyo.bi sıkıntın yada sorun olursa herzaman yanındayım canım sevgiler...
hayır canım ben izmirde oturuyorum burda iki sefer tüp bebek yaptırdık maalesef tutmadı ama genetik tahlil yaptırmamıştık daha sonra istanbulda alman hast. aramıştım onlar istedi 3. denememi orda yaptırdım oda negatif bu arad bahçeci kliniğine gittim yurt dışından prob gelmesin bekledim ben o arada doğal yolla hamile kaldım maalesef bebek gelişmedi kürtaj lodum sonra tedaviye başladık pgd ile yapıldı sonuç hüsran yine 4. deneme için hastane araştırdım fertijini buldum nisan ayında start verildi tabi yine pgd ile mayısta hamile olduğumu öğrendim maalesef bebeğimi kaybettim işte böyle canım tam 10 yıldır uğraşıyorum tam bulmuşken kaybetmek daha acıydı
güneşcim bizde birde spermlerde sorun var.
arkadaşlar ben daha tedaviye başlamadan dr umun önerisiyle yaptırdım bu testi.drunuz istediğinde de zaten çoğunlukla özel labaratuvarda yaptırıyorsunuz.her halukarda aynı parayı ödüyorsunuz.umarım bundan sonraki ilk tedavinde rabbim sağlıkla hayırlısıyla bebeğini verir kucağına.
canım aynı şekilde bizde de iki taraflı sorun. ben her yerde elimden geldiğince yazıyorum genetik test yaptırın diye. çok şükür allaha ki eğer ben inatla üzerinde durmasaydım ve başka bir doktor önermeseydi kimbilir neler yaşayacaktım. bunda da vardır bir hayır
canım yaşadıkların çok zor peki ama pgd ile yapılan gebeliklerde çok nadir sorun olduğu söyleniyor. demekki o kadarda doğru değil. peki sen ilaç kullandınmı hamileyken kan sulandırıcı falan:teselli: