Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

bende 11 tane yumurta döllendi....3 tane saglikli cikti...merak etmeyin....hem benimde 4 ve 9 bozuklugu var...benim doktorum sansin olmasa bosu bosuna senin burda vaktini almam dedi....merak etmeyin nolur...hersey iyi olcak

bende 11 tane yumurta döllendi....3 tane saglikli cikti...merak etmeyin....hem benimde 4 ve 9 bozuklugu var...benim doktorum sansin olmasa bosu bosuna senin burda vaktini almam dedi....merak etmeyin nolur...hersey iyi olcak

İnşallah canım senin içinde iyi olcak boş yere endişe etme sonuçta pgt ile hamile kaldın.
neyseki sperm azlığı yok, çok yumurta elde etmemiz lazım dedi. hayırlısı bakalım.

kızlar siz ne zaman başlıyorsunuz tekrar tedaviye. kendimize bir liste yapalım. birbirimizi daha rahat takip ederiz. ilaçlara başlayınca başlarız

dediğin gibi herşey nasip kısmet. inşallah tedaviye başladığımızda herşey yolunda gider burdan birbirimize moral veririz. yumurta sayısı ne kadar çok olursa şansımız o kadar artıyormuş. bu yüzden incir yiyin bol bol. suyu a içiliyormuş ama ben tedaviye başladığımda hergün 10 adet falan incir yemeyi düşünüyorum sizede tavsiye ederim

çörek otu bal karışımı hakkında bilgin varmı. onunda faydası oluyormu acaba.

canlarim....ben hep dua ettim...geceleri yatmadan önce..namaz kildim...hep Allahim beni yavrularima kavustur diye yalvardim...dua cok önemli...ben sizi cok iyi anliyorum....herkes kac yumurta döllencek diye bakarken...ben o gün saglikli varmi diye bekledim....o gün cok korktum...evliligim nolcak dedim...benim hic saglikli bebegim olcakmiki dedim...minik kizim beni birakip giderse ben hepten kaybolurum dedim...ama Allaha hep sigindim...icimi ona döktüm...Rabbim yardimciniz olsun...ben iki sene sonra Allah izin verirse bu bebek hayirli saglikli bi sekilde dünyaya gelirse bidaha denicem...en az 6 tane olcak....inadina....yapacam...Rabbim yüzünüzü güldürsün....ben hep sizin yaninizdayim

canım o karışımıda çok duydum. hatta arı sütü olan bir karışım daha var. burda okumuştum yine.araştırmak lazım

canlarim....ben hep dua ettim...geceleri yatmadan önce..namaz kildim...hep Allahim beni yavrularima kavustur diye yalvardim...dua cok önemli...ben sizi cok iyi anliyorum....herkes kac yumurta döllencek diye bakarken...ben o gün saglikli varmi diye bekledim....o gün cok korktum...evliligim nolcak dedim...benim hic saglikli bebegim olcakmiki dedim...minik kizim beni birakip giderse ben hepten kaybolurum dedim...ama Allaha hep sigindim...icimi ona döktüm...Rabbim yardimciniz olsun...ben iki sene sonra Allah izin verirse bu bebek hayirli saglikli bi sekilde dünyaya gelirse bidaha denicem...en az 6 tane olcak....inadina....yapacam...Rabbim yüzünüzü güldürsün....ben hep sizin yaninizdayim

canım inan bana aynen senin gibi düşünüyorum. ben bu sayede namaza başladım. her akşam meryem suresini okuyorum 41 gece okunması gerekiyormuş. ayrıca 707 kere ya vaaris çekiyorum. ben allaha sığınıyorum. tedbiri alıp takdiri ona bırakıyorum. inşallah bizde senin gibi mutlu sona ulaşırız. hamilelerin duası kabul olur bize de dua et canım

canım inan bana aynen senin gibi düşünüyorum. ben bu sayede namaza başladım. her akşam meryem suresini okuyorum 41 gece okunması gerekiyormuş. ayrıca 707 kere ya vaaris çekiyorum. ben allaha sığınıyorum. tedbiri alıp takdiri ona bırakıyorum. inşallah bizde senin gibi mutlu sona ulaşırız. hamilelerin duası kabul olur bize de dua et canım

Canım Meryem suresi 41 gece arka arkaya mı okunması gerekiyo. Bu konuda bilgin var mı...

canım günde 1 kez 41 gün okunması gerekiyor. ben yatsı namazından sonra okuyorum. ama ara verilmemesi gerekiyor. benim regli dönemimde arkadaşım okudu. sizde yakın gördüğünüz birine okutabilirsiniz

simgecim nasılsın
bu arad bugün adet oldum ben buay tedaviye başlıcaktım sanırm başlamıcam gelecek ay nasipse aslında kararsızım bugün kararımı vermeliyim

iyiyim canım sen nasılsın. eğer kendini hazır hissediyorsan başla. ama eğer değilsen gelecek ay başla. ama ne kadar ara verdin bir öncekiyle. eğer fazlaysa başla ama 1-2 aysa gerek yok

bende iyiym simgecim artık gelecek ay başlıcam tedaviye öyle karar verdik eşimle diğer kürtajımı haziranda olmuştum bir ay daha dinlensin rahim değilimi

bende iyiym simgecim artık gelecek ay başlıcam tedaviye öyle karar verdik eşimle diğer kürtajımı haziranda olmuştum bir ay daha dinlensin rahim değilimi

bende 27 temmuzda oldum kürtaj ekim ayında başlıcaz artık. sanki yeni başlıyacakmışım gibi heyecanlanıyorum. hayırlısı inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlarrr

simgecim nasılsın canım demek aynı ay başlıcağız nasipse bende ekimdeki adetimle gideceğim korkular benimle kalacak sanıarım bakalım bu sefer ilk işim psikolog olacak öyle başlıcam tedaviyi

X