Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

ne yapacağım konusunda şu an kararsızım. aile dostumuz olan bir doktor ankara gatada yaptırmamızı önerdi. orda muhterem bahçe diye bir doktor varmış genetik bölümünde. çok iyi olduğu söyleniyor. ailem orda zaten ama arada 1 saatlik bir mesafe var. ben istanbulda olduğum için sevk edeceklermiş. ne yapayım sizce? istanbulda olursa tüp bebek + pgd= 4000 lira tutuyor. ilaçlar ayrı. ama orda 300 lira ödeyecekmişiz bütün işlemlere. ve eşim izin alamayacağı için herşeyi ben takip etmek zorundayım. offff ne yapacağımı bilemiyorum

simgecim karar senin canım gerçi annenlerde rahat edersin ama eşinin olmamasıda eksi bende izmirdeyim ve istanbulda tedavi oluyorum çok zor oluyor mesela hiç mutluluğu beraber yaşayamadık yine ben yalnız gidecem ama bu sefer izin alıp yanımda daha çok kalacak annenlerde olman ayrı güzel bence ben kaynımlarda kaldım biraz zorlandım ama eşim ayrı diye hakkımızda hayırlısı canım benim

bilemiyorum canım ben biraz burda rahatlığa alıştım eşim yanımda olunca hiçbirşey sorun olmuyor ama tek olunca zorlanırım diye çekiniyorum açıkçası. ama bir yandan da iyi olur diye düşünüyorum bakalım artık hayırlısı canım. düşünerek makul bir yol buluruz herhalde

tabiki eşinin yanında olması kadar iyi bişey yok ama şartllar zorluyor insanı özelliklede hamile kaldıktan sonra zor oluyo eşin yanında olsa önemli değil canın bişeyler çekiyor ve diyemiyosun telefonlada çok fazla görüşemiyorduk çok zor oldu inşş bu sefer herşey daha güzel olur hepimiz için bulursunuz inşş canım daha ekime çok var adetinde gideceksin değilmi
bu arad ben vitamin almaya başladım günde bir tane dr tavsiyyesiyle

canım eşimle konuştuk şimdi burda yaptırmaya karar verdik. o bana senin moralin ve motivasyonun herşeyden daha önemli diyor. aslında doğru söylüyor o yanımda olmadan mutlu olacağımı sanmıyorum helede o dönemde. tabi canım adetle başlıcaz inşallah. bende günde bir tane folik asit alıyorum canım

bence en doğrusu simge eşinin yanında olması ama benim eşimde yanıma gelecek inşş yumurta toplama günü bekleme süresince yanımda olur sonrasıda allah kerim olumlu olursa kalır olmazsa beraber geliriz

:kedi:estağfurullah canım tabi soracağız birbirimize bişeyler öğrenelim değilmi

canım ben avrupa yakasında fertijinde deniyeceğim nasipse bir öncekinide orda denedik
seninki nerde olacak peki bu arada nekadarlık evlisin yaşın kaç sanırım bu sefer ben çok sordum

canım bende kalamış jinemedde yaptırıcam. ben 4,5 yıllık evliyim ve 26 yaşındayım. hiç bilmediğim bir yer ama kendi doktorum aynı zamanda orda çalışıyor orayı önerdi. toplam 4000 lira tutuyor işte. indirim yaptırttı saolsun.

daha bana göre çok yenisin ve yaşında küçük bu anadolu tarafındamı peki bende 10 yıllık evliyim 29 yaşımdayım

evet canım anadolu yakasında. yaşım küçük ama inan bana yaşadıklarımdan sonra daha yaşlı hissediyorum kendimi. zaten 27 ye az kaldı. 2 yaş da fazla sayılmaz. sen erken evlenmişsin sadece

eğer pgd olmasaydı herşey daha kolay olacaktı ve daha farklı olacaktı. işte herşey kader. bizde böyle uğraşmak zorundayız. istemeyene bol bol isteyene zar zor. bizim sınanma şeklimizde bu galiba ne yapalım sabırlı olmaya gayret edeceğiz.

simgecim bişey sorcam sana.ankarada gatada bütün işlemleri 300 tl ye yapıyorlar yazmışsın.raporlumu raporsuz mu?ilaçlar dahilmi?bilgi verirsen sevinirim.çünkü ben pgt yi muhterem bahçeye yaptırıyorum ve sadece o işlem için embriyo başına 100 euro ödüyorum.şimdiden teşekkürler canım.

canım raporlu evet. ilaçlar hariç. ilaçları kendimiz alıyoruz. tüp bebek ve pgd işlemi işte. istersen ankarayı ara bir sor. 0312-3045813 3045840

bende tam olarak bilmiyorum bize öyle söylendi. ama öğrenmekte fayda var. ama şöyle birşey olabilir ben asker yakını olduğum için belki farklıdır

asker yakını olman ve raporunun olması etkiliyo olabilir.ben 3 defa tedavi gördüğüm için rapor artık geçerli değilhep cepten hep cepten((((((
yinede teşekürler canım

canım zaten buda benim son. rapor hakkım bitiyor sadece ilaçlar için oda yaptıracağım merkezde rapor geçerli değil. ankara işini askıya aldık. bizim için zor olacak eşim olmayınca. ama nasıl bir doktor muhterem bahçe sen yaptırdığına göre

simgecim canım inşş bu sefer zafere ulaaşacağız biz umuda yolculuğa çıkıyoruz inşş umudumuz gelir bize rabbim öncelikle bize ve eşlerimize sağlık versin daha sonrada hayırlı evlatlar versin yüce rabbim evt canım ben biraz erken evlendim bende inan yaşımdan daha çok şeylere katlandım gerçi rabbim kimseye taşıyamayacağı kadar yük vermezmiş inşş biz bu sabırlarımızın beklememizin mükafatını alırız güzel sağlıklı ve salih evlatlarla

inşallah canım çok güzel söylemişsin. allah herşeyin hayırlısını versin. birgün inşallah bizde annelik duygusunu tadıcaz. ama inşallah çok geç olmaz. allah şifa versin hepimize

muhterem bahçe ilgili bi dr.tedavi sırasında da öncesindede sonrsında da istediğin zaman istediğin kadar görüşelibiliyorsun.herşeyi aynlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…