Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

ben p.tesi genartla görüşücem kesin değil daha ama orayı düşünüyorum. ne zaman olur bilemiyorum bu arada rapor çıkarttırmaya çalışıcam

sana şimdi hem tüp bebek raporu hem ilaç raporu verecekler.ilaç raporunla ilaçları 1 ay içerinde alman gerekliyo.aldıktan sonra nezaman istoyirsan kullanırsın ilaçları...ilaçların son kullanma tarihine kadar dolapta saklayabilirsin.tüp bebek raporunda 1 yıl geçerli yanılmıyosam

canlar ben çıkıyorum.iyiki varsınız.hepinizi çok seviyorum.simge güneş zümmin desteğiniz için sağolun.biraz daha iyi ve umutluyum.Allaha emanet olun hayırlı iftarlar...

PGT yi kendileri yapıyorlar, memorial genetikte de iyi diye biliyorum, ilk görüşme ücretli yine, ben çidere üye olup öyle yaptırıcam sadece tedavi ücreti o zaman 1650 EUR oluyor ama PGT de embriyo başına ne alıyorlar bilmiyorum, öğrenicem daha sonra.

tamam canım öğrenirsen bizede haber ver. allah korusun inşallah ihtiyaç olmaz ama belli de olmaz. ilkinde tutmazsa eğer ikincide orayı deneyebilirim...

ben fertijinde yaptirdim...12 milyar tuttu...hepsi icinde...ama hepsi icinde...4 defa ucaknan türkiyeye geldim...hotel kalma derken....ama tuttu...hamd olsun

canım bende fertijinde yaptırıcam. kendi doktorum gelecek. ama ferticenterda iyi diyorlar. labarotuvar açısından. sana pgd yapılmıştı sanırım. şimdi içim rahatladı biraz. fertijin hakkında hiç birşey duymadım

benim doktorum öneriyor ve bazı yerlerde de kullanılmasının gerektiğini söylüyorlar. hamile kalınca bebeğin gelişmesi açısından çok iyi olduğunu duymuştum.

Kızlar bende fertijinde tedavi göreceğim nasipse buay ki adetimi bekliyorum başka kimler gidiyo oraya belki karşılaşırız kaydirigubbakcemile3

bende allah nasip ederse eğer ekim ayında başlıyorum canım. ama benim normal kontroller başka yerde opu ve sonrası diğer işlemler orda olacak. sen daha önce yaptırdınmı fertijinde

arkadaşlar siz ilaç ne olarak ne kullanmayı düşünüyorsunuz? ben gonal f almayı düşünüyorum ama o biraz pahalı diğerleri ile farkı ne acaba? belki hasaplı bir ilaç olursa masraf biraz daha azalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…