Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

simgecim slm canım evt nisan ayında yaptırdım fertijinde drum seval hanımdı hamile kaldım ama kaybettim bebeğimi ben geçen sefer progen kullandım kalem iğneden belki bu seferde aynısını kullanırım yani dr belirliyor ne kullanacağımı inşş emeklerimiz boş çıkmaz arkadaşım

slm canım. bize doktor siz ne isterseniz onu yazarız dedi. bende o yüzden biraz araştırayım diyorum sonuçta aynı etkiyi sağlıyorsa boşuna para vermek mantıklı değil. kalem iğne çok rahat oluyor hayırlısı bakalım...

memnun kaldığın için 2.kez orda yaptırıyorsun sanırım. benim merak ettiğim embriologları nasıl benim işim sadece onunla olacak.

simgecim evt memnun kaldım çok ilgililler sağolsunlar drundan hemşiresine kadar hele dr dünya tatlısı herşeyi soruyosun ve cevabını alıyosun gece yarısı bile arayabiliyosun inşş bu tedavimde yüzüm güler bebeğim gelir ve bir daha gitmez

haklısın canım neden daha fazla para tutsunki bence aynı etkiyi gösteriyorlardır ben kontrole gittiğimde sorarım fark varmı diye ama belki senin randevun daha erkendir ben regl olmayı bekliyorum gitmek için

inşallah canım allah hakkımızda herşeyin hayırlısını versin. çok zor tam kavuştum derken tekrar kaybetmek. bir daha yaşamamak tek dileğim...

ben ekimin ilk haftası başlarım tedaviye canım. inşallah bir aksilik olmazsa. çok fazla düşünmemeye çalışıyorum yoksa olacakmı olmayacakmı diye yiyorum kendimi

aynen can bende aynı şekilde olacakmı olmıcakmı olsa aynı şeyi yaşıcammı hayırlısı bakalım rabbimden ben hemen gidecem sanırm bir adet olsam
senin dr adı neydi ccanım

canım sanırım ben kalamış jinemedde yaptırıcam. doktorum rüştü ergür. o neresi derse biz oraya gidcez. bakalım hakkımızda hayırlısı artık. şimdilik karar böyle değişmezse tabi

mrb sorunumuz 2 ayrı resiprokal translokasyon. şansımız azken dahada azaldı. hiç umudum kalmadı artık. çok çaresiz hissediyorum kendimi. çok kötüyüm.

2 ayrı resiprokal translokasyon nasıl oluyormuş? ben tam olarak bilmiyorum ama daha zor olanı bile olsa umudunu kaybetme. çaresiz hissetmen çok normal çünkü bende duyduğum zaman öyle hissetmiştim. ama herşeye zamanla alışıyorsun. canım hiçbirşey imkansız değil. doktorlar ilaçlar herşey bir yere kadar. biz tedbir alıyoruz takdiri allaha bırakıyoruz. unutmaki o 'ol' derse herşey olur. üzme kendini

günaydın kızlar
güneşcim canım umudunu kaybetme vardır bir çaresi lütfen silkelen kendinie gel bende ilk duyduğumda yıkıldım ama napalım rabbim beterinden saklasın rabbime sığın şu mübarek günlerde bol bol dua edelim inşş rabbim nasip eder bizede meleklerimizi

simgecim hadı hayırlısı arkadaşım inşş herşey güzel gider bizlerde bebeklerimize kavuşuruz
simge bu arada senin ilk denemenmi

selam herkese....haftaya benim randevüm var doktorda....o gün ense kalinligi ölcülcek....sagliklimi diye bakilcak...cok korkiyorum arkadaslar.....korkum ya yanlis is yaptilarsa....ne bilim...of

yani 1-5 ve 4-9 kromozomlarda resiprokal translokasyon. şansım çok düşük bilmiyorum artık kaderimde varsa olur ya olmazsa. böyle olunca fiyatıda farklı oluyor. pgt ücreti ikiye katlanıyor. Allahım yardım et.

güneş canım inşş kaderimizde vardır hepimizin bebek sahibi olmak
ama şunu bilki rabbimin yanında zor bişey yok ol deyince olacak rabbim inşş ol der çok dua edelim çünkü başka bişey gelmiyor elimizden
drlarla görüştünmü peki ne diyorlar eşindemi sendemi translakasyon inşş rabbim bize hayırlı evlatlar verir

ınşallah canım Allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın. eşimde sorun. eşinde olması şansı biraz daha yükseltiyor diyor doktor çok yumurta bulmamız lazım dedi yani ne kadar çok embriyo olursa sağlıklı bulmak için şans da artıyor. 9 embriyoda 1 tane sağlıklı çıkabilirmiş oran olarak verirsek yani. düşük bir oran.şans işte dahada çok çıkabilir sağlıklı hiçte çıkmayabilir Allahım isterse herşey olur hayırlısını versin.

güneş canım inşş kaderimizde vardır hepimizin bebek sahibi olmak
ama şunu bilki rabbimin yanında zor bişey yok ol deyince olacak rabbim inşş ol der çok dua edelim çünkü başka bişey gelmiyor elimizden
drlarla görüştünmü peki ne diyorlar eşindemi sendemi translakasyon inşş rabbim bize hayırlı evlatlar verir

sizdeki sorun ne canım sanada pgt yapılacak mı?

simgecim hadı hayırlısı arkadaşım inşş herşey güzel gider bizlerde bebeklerimize kavuşuruz
simge bu arada senin ilk denemenmi

inşallah canım hergün dua ediyorum hem sizlere hem kendime allah büyük. canım benim 2.olacak ilkinde tutttu ama 8 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım. sonra genetik test yaptırdık iyikide yaptırmışız yoksa belki yine aynı şeyleri yaşamak zorunda kalacaktım.

selam herkese....haftaya benim randevüm var doktorda....o gün ense kalinligi ölcülcek....sagliklimi diye bakilcak...cok korkiyorum arkadaslar.....korkum ya yanlis is yaptilarsa....ne bilim...of

canım iyi düşün iyi olsun. inşallah hiçbir sorun çıkmaz. bize doktorum eğer pgd yapılır ve tutarsa hiçbir test yaptırmamıza gerek olmadığını söyledi. ikili test falan. o yüzden sorun yoktur bence. canını hiç sıkma

güneşcim evt canım banada yapılacak pgd bizdede eşim resiprokal translokasyon taşıyıcısı tabi benede kan pıhtılaşması var hepse birlikte yani
benim 4 tane gebelik kayıbım var ikisi kürtaj ikisi düşük olarak

güneşcim evt canım banada yapılacak pgd bizdede eşim resiprokal translokasyon taşıyıcısı tabi benede kan pıhtılaşması var hepse birlikte yani
benim 4 tane gebelik kayıbım var ikisi kürtaj ikisi düşük olarak

sana daha önce pgd yapılmışmıydı canım. yoksa normal yollardan mı hamile kaldın? bizde çünkü birde er4kek faktörü var. sperm sayısı azlığı var.

X