-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #1.721
karamel ve güneş,kızlar tedavileriniz hayırlı olur inşallah.rabbim hayırlı,sağlıklı bebişlerle doldursun kucağınızı ve bizlere de naip etsin inşallah..
PGT canım çok sağol iyiyim çok şükür inşallah sen de iyisindir ve herşey yolundadır.maşallah 6 ayı bitirmişsin,canım inşallah sağsalim kucağına alırsın.ben tedavi konusunda kararsızım henüz canım.malum önümüz ramazan zaten olmaz,sanırım sömestr tatiline kaldı ama nasip bakalım.bi de bu ay adetim gecikti.gerçi tatile gittim,hava değişimi falan derken olabilir ama umut fakirin ekmeği bakalım hayırlısı inşallah.dualarında beni de unutma olur mu canım?çok ihtiyacım var,çok öpüyorum seni.,allaha emanet ol..
arkadaşlar biz geldik....
bizim için iyi dileklerde bulunan mesaj gönderen arayan aramayan herkese çok çok teşekkür ediyorum.
sağlıkla evimize döndük çok şükür rabbime.
darısı tüm isteyenlerin başına hayıtlısıyla sağlıkla...
isimlerni nicklerini hatırlayabildiklerim için ayrı ayrı hatırlayamadıklarım için tolu çok dua ettim rabbim hayırlısıyla kabul eder inş.
doğum yapacak arkadaşlar doğumdan korkmayın sakın, benimki hayatımın en özel en güzel günlerinde biriydi.spinal anestezi oldu.
olefin cnaım sağlıklı çıkmamasına çok üzüldüm.senin için ayrı dua etttim ya kabul etmedi duamı rabbimyada hayırlısı böyleymiş canım üzülme nolur.
inşallah Allah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun bebeğine yada bebeklerine.
sağlıcakla kalın sevgiler...
bizim için iyi dileklerde bulunan mesaj gönderen arayan aramayan herkese çok çok teşekkür ediyorum.
isimlerni nicklerini hatırlayabildiklerim için ayrı ayrı hatırlayamadıklarım için tolu çok dua ettim rabbim hayırlısıyla kabul eder inş.
doğum yapacak arkadaşlar doğumdan korkmayın sakın, benimki hayatımın en özel en güzel günlerinde biriydi.spinal anestezi oldu.
olefin cnaım sağlıklı çıkmamasına çok üzüldüm.senin için ayrı dua etttim ya kabul etmedi duamı rabbimyada hayırlısı böyleymiş canım üzülme nolur.
inşallah Allah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun bebeğine yada bebeklerine.
kızlar hepinize destekleriniz için sonsuz teşekkür ederim. Belki ilerde güzel haberler paylaşmak banada nasip olur. Hepiniz Allah'a emanet olun.
selam arkadaşlar bugün doktor kontrolümüz vardı.........çok şükür herşey iyi ve yolunda..........ama nedense doktorum sezeryan doğumu önerdi.........riske atmayalım bence diyor........hayırlısıyla 27 Eylüle gün verdi.........dua edin bana hayırlısı ne ise o olsun
olefın cok gecmıs olsun senı en ıyı anlayanlardan bırı benımdır benım 11 tane pgt ye gırdı ama transfer olmadı nerde yaptırmıstın transfer paranı gerı aldınmı
teşekkür ederim arkadaşlar.darısı en kısa zamanda hayırlısı ile sağlıkla isteyenlere inşaallah.
Pgt06 canım birdaha doğum yapacak olsam yine spinal olurdum.baş ağrım yok canım çok şükür.başka bi sıkıntımda yok hamdolsun.sağlıcakla kalın öptüm
canım inan çok sevindim.rabbim sağlıcakla kurtarsın ve meleğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin vee darısı da bizim başımıza olsun inşallah..dualarımdasın simgecim,sen ve bebişin allaha emanet olun..:))
merhaba kızlar size birşey sormak istiyorum benim rezervimde azlık var en son tüp bebekte 6 yumurta oluşmuştu 2 tanesi döllendi pgt yaptırmak istiyorum 2.3 yumurtayla pgt olurmu sizce okuduklarım genelde yumurtası çok olanlar için geçerlimi benmi yanlış anladım teşekkür ederim herşey gönlünüzce olsun
sizce dondurulmuşlarla pgt yaptırayım mı 5.denemem olacak.kimyasal gebelik elde edildiği için yaptıracağım