Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

canım herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim. Hadi bakalım az kaldı. Allah yardımcınız olsun. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah bizde o günleri görürüz.
bende bu arada yarın gidiyorum bakalım neler olacak banada dua edin.

kızlar bazılarınız bılıyodur benı dondurulmusu koyuyummu koymayımmı dıyodum kızlar bugun 12.gunum 606 cıktı ınsallah saglıklılardır 5.gun embyosu duzgun cozulduler sımdı bende bı sey var tabı ama saglıklı dıye dusunuyorum
sımge zannedersem sen normal kaldın saglıklı cocukların benımde oyle olur ınsallah

canımcıgım teşekkür ederim sagolasun bilgin için

canım evet normal kaldım..........inşallah canım hadi hayırlı olsun..........şimdi hamilesin sende artık........canım sakın stres yapma.........inan bana ne düşünürsen o oluyor........rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin

pgt mi yaptırmıştınız

doktor şu an için pgt ye gerek olmadığını söylüyor.kimyasal gebelik yaşıyorum hep.bu saatten sonra yapılacak tek mantıklı şeyin pgt olduğunu fakat bir kere daha denemeyi öneriyor.maliyeti artıracağını söyledi.ben pkoluyum.çok embriyom oluyor..geçenkinde 40 civarındaydı.pgtde embriyoların hepsi mi araştırılıyor.eğer öyleyse ben şu an için bu kadar ücreti karşılayamam.fakat tedaviye de başlamak istiyorum.pgtsiz denesem mi denemesem mikafamçokkarıştıofffffffffffffffff.doktor kafanda şüphe olmasın diyorsan pgt yapalım dedi.

kızlar ben pgt06, bu yeni nickim :)

simgecim hakkında hayırlısı olsun... inşallah vakitlice alırsın kucağına.. böyle zor kavuşunca bizler bebeklerimize doktorlar tek de olsa çift de olsa normal doğum stresini anneye ve çocuğa yaşatmak istemiyor sanırım.. hiç korkma bak ne güzel 1,5 ayın kalmış... bana da doktorum en geç 21 ekim diyor.. bizim oğlanlar arasında bir ay kadar bir zaman olcak yani kısmetse :)

canım benim Pgt yapılmadı ama inşalllah o embriyolar sağlıklıdır.. ve de bu değer çoğul gebelik değeri gibi görünüyor :) hadi bakalım bir ikiz ya da üçüz bekliyoruz senden de :) forumumuz da bebişler çoğalsın böyle hızla :)

güneşcim Allah yardımcın olsun.. bu sıcak havalarda insan evde bile duramıyor, bol bol su iç olur mu.. kendine dikkat et.. inşallah ilk ve son olacak denemen.. sen Allaha güven O çok ama çok büyük.. bu mübarek günlerde ramazanda yüzünü güldürsün inşallah canım

canım burda önemli olan sağlıklı embriyoyu bulabilmek.........ama 40 tanenin hepsi 1.kalitemi.........bazen özellikle bekleniyor..........5.güne kadar dayananlar yapılırsa eğer maliyetin biraz daha azalmış olur........bazı merkezler paket program da yapabiliyor..........yani 10 embriyoya kadar belli bir ücret belirliyorlar.........iyi bir araştırma yap canım.........gerekirse bütün genetik merkezlerini ara sor

haklısın canım doktorumun tam olarak söylediği de buydu zaten........yani zar zor elde ettiniz bence normal doğumu düşünme diyor.........ama en sağlıklısının bu olduğunu da bilince içimde acaba doktor zordan mı kaçıyor diye düşünüyorum........inşallah hepimiz hakkında hayırlısı olur canım..........aynı burç olacak bebişler dessene olumunekankayizsmile

Canım eğer imkanın varsa bence bekleme hemen PGT yaptır... Ben bu denememde PGT yaptıracağım 1 denemeyi daha feda etmek istemiyorum Senin çok yumurtan oluyormuş ama hepsine yapılmaz zaten gelişimi güzel devam eden embriyolar için PGt yapılır.. Benim gittiğim merkezde geçen sefreki tedavim sırasında birinin 16 embriyosu vardı 8 ini dondurdular diğer 8 ine pgt yaptılar..

canım benim sağol iyi dileklerin için. İnşallah Allahım hepimizin yardımcısı olsun. Senin prensler nasıl bakalım.

kızlar geçen hafta gitmiştim muayene etti. kan tahlili yaptırdım. kistin yok normal görünüyor dedi. adetin 3.günü gel dedi. dün adetim başlıyordu. ama bugün bıçak gibi kesildi.hiç bişey anlamadım. strestenmi acaba napıcam şimdi bilmiyorum. devam edicek gibide görünmüyor.

güneşcim stres ve yazdandır büyük ihtimal.. sen yine de git doktora.. bazen benim de iki üç gün ancak yoğun kanama olur sonraki günler olmaz aradan bir iki gün geçince de lekelenme şeklinde olurdu... bu bir soruna ,işaret değil herzaman ama doktorun görsün mutlaka... inşallah hayırlı zamandır senin için ve daha fazla stres olmadan başlarsın.. kendine çok iyi bak

benim prensler tepişip duruyor teyzeleri.. aynı anda başlayınca dayak yemiş gibi oluyorum resmen :)) Allahım böyle çifter çifter hepinize de nasip etsin inşallah..
çok öpüyorum hepinizicopuyorumnanaktan

maşallah canım bebişlerine.sağsalim kucağınada alırsın Allahın izniyle. İnşallah bizimde olur. leke gibi geliyor şimdide yarın gidicem. dün leke başladığına göre dün 1. gün sayılır değilmi. normal kanamam başlamadı ama sadece leke geliyor 2 gündür o zaman yarın 3.gün diye hesaplıyorum. Allaha emanet olun canım.

canım sıcaklardandır büyük ihtimal.. insanın dengesini bozuyor bu sıcak havalar.. yarın git bakalım doktor ne diyecek..o zaten rahminin durumuna kalınlığına falan bakıyor başlayıp başlamayacağına karar veriyor.. sen hiç sıkma kendini... inşallah herşey güzel olacak ve2011 annelerine yazdıracaksın adını.. Allahım yardımcın olsun

günaydın arkadaşlar........her ne kadar bu yıl oruç tutamasamda tutan arkadaşlara hayırlı ramazanlar diliyorum........ve allah sabır versin........çok zor bu sıcak havalarda bizde duayla devam ederiz inşallah

simgecim merhaba cnım nasılsın?maşaallah 31 haftayı devirmişsin.Allahım hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin.

günaydın arkadaşlar........her ne kadar bu yıl oruç tutamasamda tutan arkadaşlara hayırlı ramazanlar diliyorum........ve allah sabır versin........çok zor bu sıcak havalarda bizde duayla devam ederiz inşallah

canım benim sana da hayırlı ramazanlar.sen rabbimden izinlisin,inşallah doğumdan sonra tutarsın..canım ya biraz içimi dökeyim sana..hep dualarımda senin ismin geçiyor biliyor musun?tabiiki sağlıkla bebeğini kucağına alman için de dua ediyorum ama biryandan da diyorum ki,rabbim sen istedikten sonra herşey olur.ne olur simge gibi bana ve isteyen herkese de nasip eyle doğl yoldan,çünkü senin herşeye gücün yeter...(
tüp bebek istiyordum biliyorsun,bunun için önce hormon tahlili yaptırayım dedim.bi baktım ki prolaktin tavan yapmış,70 olmuş malesef..şuan düşürmek için ilaç kullanıyorum dostinex,inşallah herşey yoluna girer...
neyse bunu da bi kenara bırakayım,biz geçen sene ev aldık çok şükür ve doğal olarak onun borcu var..kredi çekip yaptıralım dedik tüp bebeği..ama tam bu aralar birgün tv izlerken kredi çekmenin faizden dolayı uygun olmadığını duydum..e sonuçta tutarsa bu haram paradan olacak bebek..(uf keşke taksit imkanı falan olsa ama sanırım yok...(ve ben çok istiyorum artık bebeğimi inan hergün ağlıyorum neredeyse kafamdan atamıyorum bir türlü...
işte böyle canım ya seni de sıktım belki ama beni en iyi sizler anlarsınız..nolur dualarında beni de unutma..gerçekten artık yorulduğumu hissediyorum..inşallah imtihanım biran önce sona erer ve hayırlısıyla rabbim benimle beraber tüm isteyenlere de nasip eder tez zamanda..
sen ve bebeğin allah a emanet ol canım... sevgiler...

Sevgili Hituci,
Hoşgeldin, Hoşgeldi bebeklerin..Sağlıkla büyüt inş..
bundan sonra hayatının en uykusuz dönemin başlıyor ama en güzel uykusuz geceler bunlar..
darısı diğer arkadaşların başına...dualarımıza devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…