- 31 Temmuz 2009
- 157
- 1
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #1.741
selam arkadaşlar bugün doktor kontrolümüz vardı.........çok şükür herşey iyi ve yolunda..........ama nedense doktorum sezeryan doğumu önerdi.........riske atmayalım bence diyor........hayırlısıyla 27 Eylüle gün verdi.........dua edin bana hayırlısı ne ise o olsun
canım hiç önemli değil eğer döllenme oluyorsa 2-3 yumurtayla tabiki pgt olur........burda önemli olan sağlıklı embriyoyu tespit edebilmek.........inşallah hepsi sağlıklı olur
canım dondurulmuşlarla hiç yapıldımı bilmiyorum doktorun ne diyor bu duruma.........riske atma hiçbir şekilde iyice araştır.......5.denemen inşallah son olur
kızlar bazılarınız bılıyodur benı dondurulmusu koyuyummu koymayımmı dıyodum kızlar bugun 12.gunum 606 cıktı ınsallah saglıklılardır 5.gun embyosu duzgun cozulduler sımdı bende bı sey var tabı ama saglıklı dıye dusunuyorum
sımge zannedersem sen normal kaldın saglıklı cocukların benımde oyle olur ınsallah
kızlar bazılarınız bılıyodur benı dondurulmusu koyuyummu koymayımmı dıyodum kızlar bugun 12.gunum 606 cıktı ınsallah saglıklılardır 5.gun embyosu duzgun cozulduler sımdı bende bı sey var tabı ama saglıklı dıye dusunuyorum
sımge zannedersem sen normal kaldın saglıklı cocukların benımde oyle olur ınsallah
canım hiç önemli değil eğer döllenme oluyorsa 2-3 yumurtayla tabiki pgt olur........burda önemli olan sağlıklı embriyoyu tespit edebilmek.........inşallah hepsi sağlıklı olur
canım dondurulmuşlarla hiç yapıldımı bilmiyorum doktorun ne diyor bu duruma.........riske atma hiçbir şekilde iyice araştır.......5.denemen inşallah son olur
selam arkadaşlar bugün doktor kontrolümüz vardı.........çok şükür herşey iyi ve yolunda..........ama nedense doktorum sezeryan doğumu önerdi.........riske atmayalım bence diyor........hayırlısıyla 27 Eylüle gün verdi.........dua edin bana hayırlısı ne ise o olsun
canım herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim. Hadi bakalım az kaldı. Allah yardımcınız olsun. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah bizde o günleri görürüz.
bende bu arada yarın gidiyorum bakalım neler olacak banada dua edin.
doktor şu an için pgt ye gerek olmadığını söylüyor.kimyasal gebelik yaşıyorum hep.bu saatten sonra yapılacak tek mantıklı şeyin pgt olduğunu fakat bir kere daha denemeyi öneriyor.maliyeti artıracağını söyledi.ben pkoluyum.çok embriyom oluyor..geçenkinde 40 civarındaydı.pgtde embriyoların hepsi mi araştırılıyor.eğer öyleyse ben şu an için bu kadar ücreti karşılayamam.fakat tedaviye de başlamak istiyorum.pgtsiz denesem mi denemesem mikafamçokkarıştıofffffffffffffffff.doktor kafanda şüphe olmasın diyorsan pgt yapalım dedi.
kızlar ben pgt06, bu yeni nickim :)
simgecim hakkında hayırlısı olsun... inşallah vakitlice alırsın kucağına.. böyle zor kavuşunca bizler bebeklerimize doktorlar tek de olsa çift de olsa normal doğum stresini anneye ve çocuğa yaşatmak istemiyor sanırım.. hiç korkma bak ne güzel 1,5 ayın kalmış... bana da doktorum en geç 21 ekim diyor.. bizim oğlanlar arasında bir ay kadar bir zaman olcak yani kısmetse :)
canım benim Pgt yapılmadı ama inşalllah o embriyolar sağlıklıdır.. ve de bu değer çoğul gebelik değeri gibi görünüyor :) hadi bakalım bir ikiz ya da üçüz bekliyoruz senden de :) forumumuz da bebişler çoğalsın böyle hızla :)
güneşcim Allah yardımcın olsun.. bu sıcak havalarda insan evde bile duramıyor, bol bol su iç olur mu.. kendine dikkat et.. inşallah ilk ve son olacak denemen.. sen Allaha güven O çok ama çok büyük.. bu mübarek günlerde ramazanda yüzünü güldürsün inşallah canım
doktor şu an için pgt ye gerek olmadığını söylüyor.kimyasal gebelik yaşıyorum hep.bu saatten sonra yapılacak tek mantıklı şeyin pgt olduğunu fakat bir kere daha denemeyi öneriyor.maliyeti artıracağını söyledi.ben pkoluyum.çok embriyom oluyor..geçenkinde 40 civarındaydı.pgtde embriyoların hepsi mi araştırılıyor.eğer öyleyse ben şu an için bu kadar ücreti karşılayamam.fakat tedaviye de başlamak istiyorum.pgtsiz denesem mi denemesem mikafamçokkarıştıofffffffffffffffff.doktor kafanda şüphe olmasın diyorsan pgt yapalım dedi.
kızlar ben pgt06, bu yeni nickim :)
güneşcim Allah yardımcın olsun.. bu sıcak havalarda insan evde bile duramıyor, bol bol su iç olur mu.. kendine dikkat et.. inşallah ilk ve son olacak denemen.. sen Allaha güven O çok ama çok büyük.. bu mübarek günlerde ramazanda yüzünü güldürsün inşallah canım
güneşcim stres ve yazdandır büyük ihtimal.. sen yine de git doktora.. bazen benim de iki üç gün ancak yoğun kanama olur sonraki günler olmaz aradan bir iki gün geçince de lekelenme şeklinde olurdu... bu bir soruna ,işaret değil herzaman ama doktorun görsün mutlaka... inşallah hayırlı zamandır senin için ve daha fazla stres olmadan başlarsın.. kendine çok iyi bak
benim prensler tepişip duruyor teyzeleri.. aynı anda başlayınca dayak yemiş gibi oluyorum resmen :)) Allahım böyle çifter çifter hepinize de nasip etsin inşallah..
çok öpüyorum hepinizicopuyorumnanaktan
günaydın arkadaşlar........her ne kadar bu yıl oruç tutamasamda tutan arkadaşlara hayırlı ramazanlar diliyorum........ve allah sabır versin........çok zor bu sıcak havalarda bizde duayla devam ederiz inşallah
arkadaşlar biz geldik....
bizim için iyi dileklerde bulunan mesaj gönderen arayan aramayan herkese çok çok teşekkür ediyorum.
sağlıkla evimize döndük çok şükür rabbime.
darısı tüm isteyenlerin başına hayıtlısıyla sağlıkla...
isimlerni nicklerini hatırlayabildiklerim için ayrı ayrı hatırlayamadıklarım için tolu çok dua ettim rabbim hayırlısıyla kabul eder inş.
doğum yapacak arkadaşlar doğumdan korkmayın sakın, benimki hayatımın en özel en güzel günlerinde biriydi.spinal anestezi oldu.
olefin cnaım sağlıklı çıkmamasına çok üzüldüm.senin için ayrı dua etttim ya kabul etmedi duamı rabbimyada hayırlısı böyleymiş canım üzülme nolur.
inşallah Allah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun bebeğine yada bebeklerine.
sağlıcakla kalın sevgiler...