Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Arkadaşlar hituci cim rabbimin izniyle sağsalim meleklerine kavuştu az önce konuştum bebekler ve kendisi iyi rabbime binlerce kez şükürler olsun rabbim melkelerini sağlıkla ve hayırlısı ile büyütmeyi nasip etsin inşallah hamd olsun rabbime darısı başımıza olsun inşallah...

çok sevindim canım çok şükür. Allahım sağlıkla büyütmeyide nasip etsin. İnşallah darısı başımıza olur.

Hitucicim rabbimin izniyle inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile meleklerine kavuşmuşsundur inşallah bu saatlerde dualarımız seninle idi dün akşam bugün her daim rabbime emanet olun...

Ofelin cnmcım inşallah rabbim ol demiştir bu tedavinde hiç sıkıntı etme rabbim ol derse sen çok iyi biliyorsun 1 embriyo yeter rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inşallah simge pgt adını sayamadığım diğer arkadaşlar nasılsınız geçmiş beraat kandiliniz mübarek olsun rabbbim bu mübarek günlerde duaalrımızı kabul etsin inşallah...

canım yaa harika.. Allah bağışlasın maaşallah prenseslere.. Allahım hepimize bu mutluluğu tattırsın...

olefin canım Allahım inşallah iki embiryonu da sağlıklı kılar ve ikisi de tutunur... sana de tüm tedavi gören görecek olan arkadaşlara da dua ediyorum.. Allahım hayırlı evlatlar versin inşallah.. hamişlere de hituci gibi vakitli ve sağlıklı doğumlar nasip etsin..
hepinizi çok çok öpüyorum.. geçmiş kandilinizi de kutluyorum..

Hitucicim rabbimin izniyle inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile meleklerine kavuşmuşsundur inşallah bu saatlerde dualarımız seninle idi dün akşam bugün her daim rabbime emanet olun...

Ofelin cnmcım inşallah rabbim ol demiştir bu tedavinde hiç sıkıntı etme rabbim ol derse sen çok iyi biliyorsun 1 embriyo yeter rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inşallah simge pgt adını sayamadığım diğer arkadaşlar nasılsınız geçmiş beraat kandiliniz mübarek olsun rabbbim bu mübarek günlerde duaalrımızı kabul etsin inşallah...

canım sen nasılsın.........neler yapıyorsun..........biz sıcaklarla boğuşuyoruz inan........allah sabrını veriyor ama biraz zorluyor

hituci adına çok sevindim.........ne güzel rabbim sonunu da güzel getirdi........o çok büyük.......ilk bu sayfayı açtığımda yazdıklarımıza bakıyorumda çok güzel şeyler yaşıyoruz..........inşallah darısı isteyen herkese olur

Hamd olsun simgecim valla ben aynı yerdeyim bi değişiklik yok allah büyük rabbim bu kimseyi evlat hasreti ile sınamasın inşallah raabbim sana ve tüm hamişlerede sağsalim evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...

hituci çok sevindim. Allah analı babalı sağlıklı mutlu büyütsün inşallah.:nazar:

Bu arada benim salı akşamı tek embriyo kaldığını söylediler. Çarşamba sabahta pgt sonucu tam bir şok. Bu seferde bendeki translokasyonla bir alakası olmayan, tetraploidi denilen bir problem çıktı embriyoda ve transfer iptaaalll. Artık kendimi suçlamanında bir anlamı yok sanırım. Genetikçi muhterem hoca bu sonucun çiftler sağlıklı olsa bile her 10 embriyodan birinde çıktığını, Bu sefer benim tek embriyoya rastladığını vs... söyledi. Yani yine tüm şanssızlıklar bizi buldu. Ne diyeyim bunada şükür. Artık hiçbirşey hissetmiyorum. doktor istersen bi daha dene dedi ama bilmiyorum. Bence bana verdikleri aşırı doz ilaçlar benim yumurtaları iyice bozdu. (tabi doktor bu durumu kabul etmesede bir dahaya başka protokol deneriz dedi.) Çünkü en az hep 3 tane pgt ye giderdi. Tatile gidip hiçbirşey düşünmek istemiyorum ama düşünmemenin mümkün olmadığınıda biliyorum. Benden bu kadar. Allah'a emanet olun.

hituci çok sevindim. Allah analı babalı sağlıklı mutlu büyütsün inşallah.:nazar:

Bu arada benim salı akşamı tek embriyo kaldığını söylediler. Çarşamba sabahta pgt sonucu tam bir şok. Bu seferde bendeki translokasyonla bir alakası olmayan, tetraploidi denilen bir problem çıktı embriyoda ve transfer iptaaalll. Artık kendimi suçlamanında bir anlamı yok sanırım. Genetikçi muhterem hoca bu sonucun çiftler sağlıklı olsa bile her 10 embriyodan birinde çıktığını, Bu sefer benim tek embriyoya rastladığını vs... söyledi. Yani yine tüm şanssızlıklar bizi buldu. Ne diyeyim bunada şükür. Artık hiçbirşey hissetmiyorum. doktor istersen bi daha dene dedi ama bilmiyorum. Bence bana verdikleri aşırı doz ilaçlar benim yumurtaları iyice bozdu. (tabi doktor bu durumu kabul etmesede bir dahaya başka protokol deneriz dedi.) Çünkü en az hep 3 tane pgt ye giderdi. Tatile gidip hiçbirşey düşünmek istemiyorum ama düşünmemenin mümkün olmadığınıda biliyorum. Benden bu kadar. Allah'a emanet olun.

canım benim ya nolur üzülme,kendini çok sıkma dicem ama bilyorum hiç kolay diil.yalnız şunu da söylemeden geçmiyim,bizim bu durumları öğrendikten sonra ben o kadar üzüldüm ve sıktım ki kendimi prolaktin başta olmak üzere bütün hormonlarım fırlamış.canım biliyorum şu an teselli ne kadar etkili olur tabi ama bizim şer gördüklerimizde hayır,hayır gördüklerimizde de şer var.biraz topla kendini sonra yine denersin inşallah.bak ben o cesareti bile bulamıyorum kendimde.senin maşallahın var.umut fakirin ekmeği...inan bu zamanları unutup yeniden isteyeceksin denemeyi..ben de ilk öğrendiğimde herşey bitti demiştim ama bak hala umutluyum..nolur kendini fazla üzme olur mu?çünkü gerçekten tanışmasak ta aynı durumda olduğumuz için oturup ben de üzülüyorum..sizleri seviyorum.allaha emanet ol canım,dualarımdasın..((

Allah yardımcın olsun olefincim.. herşeyin bir vakti zamanı var... çok üzüldüm :KK43:(( inşallah en kısa zamanda kavuşacaksın meleklerine... güçlü olmak çok zor olsa da ayakta dimdik durmaktan başka da yapacak bir şey yok :KK43:( alan veren hep O...

kızalr ben dondurulmusları koydum bakalım artık sonum hayırlı olur ınsallah bugun 5.gunum
hıtucı senın ıcın cok sevındım cocugunu saglıkla buyutme dılegıyle
pgt sen ne yaptın kac aylık oldu bakalım

kızalr ben dondurulmusları koydum bakalım artık sonum hayırlı olur ınsallah bugun 5.gunum

canım benim ne zamandır yoktun.. dondurulmuşlarla inşallah sonuca ulaşırsın bu defa.. soruyordun sen dondurulmuşlara da pgt oluyor mu diye, yaptırlar mı peki canım.. inşallah sağlıklı ve iki bebiş tutunur sana da...
canım ben altı ayı bitirdim Allahın izniyle.. hem mutluyum hem çok korkuyorum.. hep aklımdasınız hepiniz.. Allahım inşallah bu mutluluğu herkese yaşatsın...
5 gün sonra inşallah senin için de mutlu gün olur karamelcim.. hayırlı haberlerini bekliyorum
çok öptüm kendine çook iyi bak

canım benim ne kadar üzüldüm bilemezsin..........seni çok ii anlıyorum benim 2.tedavimde 3 tane sağlıklı embriyo bulunmuştu ama maalesef tutmadı.........o zaman dedimki sağlıklı bile tutmadıysa bu iş hiç olmayacak.........sonra düşündüm ki hiçbirşey imkansız değil..........çok ama çok dua ettim gece gündüz.........eşim bile artık yeter fazla düşünme diyordu ama ne mümkün.........sonra birgün adetim gecikti ama rahim filmi çektirmiştim o zaman ondan kaynaklanmıştır dedim.........ama içimde de bir umut vardı.........sonra aradan 10 gün geçti hala bir şey yok test yaptırdım ve sonuç pozitif.........inanamadım hala şoktaydım böyle birşey nasıl mümkün olabilirdi.........eşimde sperm hareketsizliği bende pko ve genetik problem.........hepsi bir arada iken olmuştı işte........çünkü yukarda öyle yüce bir varlık vardıki onun gücü herşeye yeterdi.........sonra tabi mutluluk yerini şüpheye bıraktı acaba bebeğim sağlıklımı?.........günlerce bunu düşündüm bu kez dahada zordu herşey........mutluluğu elde etmiştim ama bu kez onu bedenimden koparmak dahada zor gelecekti........sonra arştırdım ve sonucunda bu konuda en iyisinin Atıl Yüksel olduğunu söylediler.........gittik amniyosentez yaptırdık ama ben emindim bebeğimin sağlıklı oldıuğuna..........sonra çok şükür ki bebeğim sağlıklıydı ama oda annesinin kaderini yaşayacaktı taşıyıcı olarak yaşamını sürdürecekti........bu bile benim için mucizeydi..........işte canım bunlar sana umut olsun diye anlattım........hiçbirşey imkansız değil yeterki çaba göster ve dua et.........herşey allahın elinde.........üzülme diyemem üzüleceksin biliyorum her ne kadar söylesekte ama kendini bırakma.........aklına biz gelelim burdaki herkesi düşün ve teselli et kendini..........inşallah rabbim senin için hayırlısını verir

canım çok üzüldüm. Allah büyüktür. hayırlısı budur belkide şu an için. Allah yardımcın olsun. toparlan ve güçlü bir şekilde devam et. İnanıyorum Allah bizimde kucaklarımızı dolduracak.Allaha emanet ol.

karamelcim İnşallah seninde hamile haberini alırız. Allah yardımcın olsun.

kızlar yaklaşık 10 günüm kaldı. offf çok gerginim. bu gerginlikle tedavi sırasında napıcam bilmiyorum. bir rahat olamıyorum çok korkuyorum. bizde iki translokasyon olduğu için şansım çok daha az. Ama olacaksa İnşallah şans ne kadar az olursa olsun yine olur değilmi. Allahım yardım et. bu gerginlik tedavimi etkiler diye korkuyorum.

kızlar yaklaşık 10 günüm kaldı. offf çok gerginim. bu gerginlikle tedavi sırasında napıcam bilmiyorum. bir rahat olamıyorum çok korkuyorum. bizde iki translokasyon olduğu için şansım çok daha az. Ama olacaksa İnşallah şans ne kadar az olursa olsun yine olur değilmi. Allahım yardım et. bu gerginlik tedavimi etkiler diye korkuyorum.

canım allah yardımcın olsun ve sabır versin.........sadece şunu düşün yukarda da yazdığım gibi hiçbirşey imkansız değil.........sen yeterki allaha sığın inan bana herşey daha kolay olacak.........düşünmemek için bol bol dua et..........bak 3 aylardayız ben neler yapmıştım ah bir bilsen.........hangi sitede hangi dua okunmalı dediyse hepsini yaptım.........çok şükür karşılığını aldım darısı inşallah hepinize...........şimdi gerçi nankör oldum hiçbirşey yaptığım yok ama sizin için dua ediorum bol bol

yok canım pgt yapılmadı allahın takdırı artık baksana pgt yapılsa bıle ıllahı saglıkı olcak dıye bı sey yok ınsallah saglıkla tutunur senın doktorun kımdı pgt

yok canım pgt yapılmadı allahın takdırı artık baksana pgt yapılsa bıle ıllahı saglıkı olcak dıye bı sey yok ınsallah saglıkla tutunur senın doktorun kımdı pgt

canım hakkında hayırlısı olsun.. evet zaten pgt yapılsa da taşıyıcı da olabiliyor onu söyleyemiyor pgt sonucu... inşallah tutar kordon kanı inceletirsin.. kordon kanının pgtden daha güvenilir test sonuçları üstelik..
canım benim doktorum süleyman tosun du.. pgt yi muhterem hoca yapacak diye umuta gitmiştim ama buna rağmen gidip genetikse yaptırmışlardı..

güneşcim istatistiklerle kafanı hiç bulandırma.. bak burda ne sonuçlar alındı.. inşallah Rabbim seni ilk denemende mücizelerine kavuşturu, bir daha bu stresleri yaşatmaz..
Allah yardımcın olsun canım, Allaha güven ve sığın geri kalan herşey boş olumunekankayizsmile

benımde bu sefer doktorum suleyman beydı ınsallah ugur getırır onamı gıdıyosun hala bı de o dedıgını hamıleykenmı yaptırabılıyosun kordonu baktırma ısını

benımde bu sefer doktorum suleyman beydı ınsallah ugur getırır onamı gıdıyosun hala bı de o dedıgını hamıleykenmı yaptırabılıyosun kordonu baktırma ısını

canım benim ben umuta gıcık olsam da süleyman beyden memnundum.. tedaviden sonra umuta hiç gitmedim.. beni çok üzmüşlerdi :KK43:( neyse geçmişte kaldı artık hepsi.. benim takimibi burda çok yakınımda bir devlket hastanesi doktoru yapıyor özel muayenehanesinde... ondan da çok memnunum..
kordon kanı gebelik gerçekleşince ilk üç ay içinde yapılıp sonuç veren bir şey.. çocuğun kanını inceliyorlar ve herhangi bir hastalık var mı yok mu tespit ediyorlar.. amniyosentezden daha iyi çünkü daha erken sonuç alınıyor, çocuk-çocukalr çok büyümemiş oluyor.. ama düşük riski yapabiliyor, onun için çok iyi perinatolog denilen hocalar yapıyor... ben pgt yapıldı ve ense kalınlığı da normal diye yaptırmamıştım ama sende gebelik olursa ya kordon kanı incelemesi ya da amniyosentez isteyecektir doktorun...

inşallah hayırlsısıyla tutunurlar canım, kaç embriyo transfer edildi bu arada.. bir de üçüz annemiz olsa keşke forumda :)

X