Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

arkadaşlar 27.07.2010 büyük gün Allah nasip ederse...
dualarınızda bizi unutmayın....
doğma giderken dualarımda olacaksınız inşaallah....

Hituci, canım Allah yar ve yardımcın olsun, hayırlı ve kolay bir doğum nasip etsin. Ne olur doğuma giderken bana da dua et olur mu?

hituci çok az kaldı Allah en sağlıklı şekilde en mutlu şekilde bebeklerini kucağına almayı nasip etsin. Bugüne kadar tüm kadınlar klübü başlıklarında herkese yaptığın yardımlar, iyi dilekler duaların içinde ayrıca teşekkür ederim herkes adına tabi. Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler versin inşallah. Bende bugün çatlatma iğnesi yapıcam. Allah'ın izniyle cuma günü yumoşlar toplanacak. Nolur dualarınızı eksik etmeyin. Herkesi kocaman öptüüümm

canım allah yardımcın olsun.........inşallah bir sürü sağlıklı embriyon olur ve hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın.......bir hamile daha eklenir umut bekleyenlerin arasına.....2010 yılı bizlere uğur getirdi inşallah sanada getirir canım........bol bol dua et

teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için...
olefin canım yarın yumoşların toplanacak inşaallah hayırlısıyla sağlıkla döllenirler.
tanıdığım tanımadığım hepiniz duamda olacaksınız Allahın izniyle.....

Canım hitucim rabbim sağsalim sağlıkla ve hayırlısı ile meleklerini kucağına almayı nasip etsin dualarım seninle ve sizlerle...
Her zaman dediğim gibi biliyorum zaten bu cümlemle aklındayım adımla benide doğuma giderken dualarından eksik etmeyeceğini çok iyi biliyorum tabi tüm evlat sahibi olamak için tutuşan arkadaşlarımda dualarında muhakkakki...
çok ama çok teşekkürler...rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...
Bütün desteğin ve herzaman yanımda yanımızda olduğun için çok teşekkürler sana
rabbime emanet olun...

Son düzenleme:
Ofelincim rabbim inşallah bu tedavinde sağlıkla ve hayırlısı ile kucağına alacağın evlat hamileliği nasip eder dualrım seninle ve sizlerle...

hituci canım rabbim hayırlı,kolay doğumlarla birlikte sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah meleklerini..senin gibi yardımsever ve sevecen bir anneleri olduğu için meleklerin de çok şanslılar bu arada..iyiki varsın canım ve iyiki varsınız..sizin sayenizde umutlarım yeniden yeşerdi.inşallah ben ve benim gibi bekleyen tüm arkadaşlara da nasip olur bu güzellik..bizleri de dualarında unutma olur mu canım?sevgiler,allaha emanet ol...

canım dualarımız seninle,inşallah hayırlı sonuçlar alırsın..sevgiler..

ahh kızlar ah ne yazayım ne diyeyim bilmiyorum. Başta 8 yumurta saydıkları halde 6 yumurta toplandı. aynı gün akşam arayıp sadece 4 tanesinin olgun olduğunu söylediler. Sonra ki gün 4'üde döllendi dediler. ve bugün sadece 2 tanesinin bölünmeye devam ettiğini yarına kadar devam ederse pgt ye gideceğini söylediler. Yine bunada şükür diyorum ama ümit pek kalmadı galiba.Ne düşüneyim ne yapayım bilmiyorum. Eğer sağlıklı çıkarsa çarşamba tranfer inşallah. Allah'a emanet olun.İyi dilekleriniz için çok teşekkürler

canım Allah hakkında hayırlısını versin.gönlündekini hakkında hayırlı kılsın inşaallah.
benim ikinci tedavimde 3. güne 2 embriyom kalmıştı ve ikiside pgtye girip sağlıklı çıkmıştı.1 tanesi trasfere uygun görülüp trasfer edilmişti tutmamıştı ama olsun rabbim istedikten sonra o ikisi sağlıklıda çıkar tutunurda inşaallah.dualarımız seninle sğalıcakla kal...:1hug:

inşallah sağlıklı çıkarlar...Dualarımız seninle..benimde 9 taneyken 6 ya, daha sonra 2 ye düşmüştü, ve transfer olmuştu ve tutmuştu... inşallah olumlu bir haber alırsın..ve transferin başarılı olur.

canım sakın umudunu kesme..........rabbim büyük isterse 1 tane kalsın hiç önemli değil o dilerse ve isterse herşey olur.........bugün kandil.........bol bol dua et

arkadaşlar hepinizin berat kandili mübarek olsun..........rabbim herkese hayırlı sağlıklı ve sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah

simge anjelikoz hituci çok teşekkür ederim. desteğiniz benim için çok değerli bakalım haber bekliyorum. Hituci şimdi hastaneye gitmişsindir. Çok güzel bir günde dualarımız seninle. Bebişlerinin resimlerini merakla bekliyoruz. Allah kolaylık versin selamlar.

Arkadaşlar öncelikle herkesin kandili mübarek olsun...
bu mübarek günde edeceğimiz tüm duaları Rabbim kabul eder inşaallah :Saruboceq:
hituci canım yarın büyük gün :)
meleklerine hayırlısı ile kavuşuyorsun inşaallah :Saruboceq:
Allah yar ve yardımcın olsun canım...
iyi haberlerini bekliyoruz...
bu gece dualarda buluşmak temennisi ile kızlar...
tanıdığımız&tanımadığımız, bebek özlemi çeken herkes için dua edelim...
Rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah :Saruboceq:

Hitucicim rabbimin izniyle inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile meleklerine kavuşmuşsundur inşallah bu saatlerde dualarımız seninle idi dün akşam bugün her daim rabbime emanet olun...

Ofelin cnmcım inşallah rabbim ol demiştir bu tedavinde hiç sıkıntı etme rabbim ol derse sen çok iyi biliyorsun 1 embriyo yeter rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inşallah simge pgt adını sayamadığım diğer arkadaşlar nasılsınız geçmiş beraat kandiliniz mübarek olsun rabbbim bu mübarek günlerde duaalrımızı kabul etsin inşallah...

Selam arkadaşlar bu zamana kadar topiğin ancak yarısını okuyabildim... Ben 4 deneme ve 1 tane de kendiliğinden olan hamileliğim var bunlardan ikisi düşükle biri de dış gebelikle sonuçlandı... 5. denemeye de ağustos sonu veya eylül başı başlayacağım.. Biz de genetik olarak hiç bir sorun çıkmadı ama dr. yine de PGT yaptıralım dedi.. Şimdi ben de endişeleniyorum acaba sağlıklı embriyo çıkar mı çıkmaz mı? Bu 5. denemem ve artık daha fazlasını kaldırableceğimi sanmıyorum Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin..

Hituci sanırım doğumun bugündü Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Arkadaşlar hituci cim rabbimin izniyle sağsalim meleklerine kavuştu az önce konuştum bebekler ve kendisi iyi rabbime binlerce kez şükürler olsun rabbim melkelerini sağlıkla ve hayırlısı ile büyütmeyi nasip etsin inşallah hamd olsun rabbime darısı başımıza olsun inşallah...

çok çok sevindim
Allah güzel, sağlıklı günlerde büyütmeyi nasip etsin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…