- 23 Eylül 2009
- 551
- 31
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #1.761
merhaba kızlar herkes iyidir inşallah.. bende haberler pek iyi değil.. çok şükür yavrularımın sağlıkları iyi ama annesi öyle değil(
dün kontrol vardı doktoru beklerken bayıldım, üstelkik biri ayağa kaldırdıktan sonra oldu(( sonra tahliller falan yapıldı ve ilk defa ntsye girdim.. ben karnımdaki değişiklikleri anlamamışım hiç hep kasılmaymış onlar.. erken kasılmalar başladı erken doğum riski demek.. doktor sıkı takibe aldı belki de hastaneye yatıracak.. evde yalnız kalma dedi ama bu imkansız şuan eşim gece nöbetinde ben evdeyim..
erken doğumu önlemek için şimdilik günde 4 defa nidilata başladık.. geçirmezse (ki ilk günüm ama hala devam ediyor kasılmalar) serum tedavisine başlanacak(
kızlar dualarınızı bekliyorum, inşallah dayarnır bebeklerim.. henüz çok küçükler...((
simgecim merhaba cnım nasılsın?maşaallah 31 haftayı devirmişsin.Allahım hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin.
canım benim sana da hayırlı ramazanlar.sen rabbimden izinlisin,inşallah doğumdan sonra tutarsın..canım ya biraz içimi dökeyim sana..hep dualarımda senin ismin geçiyor biliyor musun?tabiiki sağlıkla bebeğini kucağına alman için de dua ediyorum ama biryandan da diyorum ki,rabbim sen istedikten sonra herşey olur.ne olur simge gibi bana ve isteyen herkese de nasip eyle doğl yoldan,çünkü senin herşeye gücün yeter...(
tüp bebek istiyordum biliyorsun,bunun için önce hormon tahlili yaptırayım dedim.bi baktım ki prolaktin tavan yapmış,70 olmuş malesef..şuan düşürmek için ilaç kullanıyorum dostinex,inşallah herşey yoluna girer...
neyse bunu da bi kenara bırakayım,biz geçen sene ev aldık çok şükür ve doğal olarak onun borcu var..kredi çekip yaptıralım dedik tüp bebeği..ama tam bu aralar birgün tv izlerken kredi çekmenin faizden dolayı uygun olmadığını duydum..e sonuçta tutarsa bu haram paradan olacak bebek..(uf keşke taksit imkanı falan olsa ama sanırım yok... (ve ben çok istiyorum artık bebeğimi inan hergün ağlıyorum neredeyse kafamdan atamıyorum bir türlü...
işte böyle canım ya seni de sıktım belki ama beni en iyi sizler anlarsınız..nolur dualarında beni de unutma..gerçekten artık yorulduğumu hissediyorum..inşallah imtihanım biran önce sona erer ve hayırlısıyla rabbim benimle beraber tüm isteyenlere de nasip eder tez zamanda..
sen ve bebeğin allah a emanet ol canım... sevgiler...
merhaba kızlar herkes iyidir inşallah.. bende haberler pek iyi değil.. çok şükür yavrularımın sağlıkları iyi ama annesi öyle değil(
dün kontrol vardı doktoru beklerken bayıldım, üstelkik biri ayağa kaldırdıktan sonra oldu(( sonra tahliller falan yapıldı ve ilk defa ntsye girdim.. ben karnımdaki değişiklikleri anlamamışım hiç hep kasılmaymış onlar.. erken kasılmalar başladı erken doğum riski demek.. doktor sıkı takibe aldı belki de hastaneye yatıracak.. evde yalnız kalma dedi ama bu imkansız şuan eşim gece nöbetinde ben evdeyim..
erken doğumu önlemek için şimdilik günde 4 defa nidilata başladık.. geçirmezse (ki ilk günüm ama hala devam ediyor kasılmalar) serum tedavisine başlanacak(
kızlar dualarınızı bekliyorum, inşallah dayarnır bebeklerim.. henüz çok küçükler...((
canım benim inşallah yavrular zamanında gelir.kasılmaların erkenden farkedilmesine şükredelim bence canım.tıp artık çok ilerledi.drunda dediği gibi hastaneye yatarak bile doğum geciktirilebiliyo artık.hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım benim...merhaba kızlar herkes iyidir inşallah.. bende haberler pek iyi değil.. çok şükür yavrularımın sağlıkları iyi ama annesi öyle değil(
kızlar benimde tedavi yine öbür aya kaldıtsh değerim yüksek çıktı. doktor ilaç verdi şu durumda tedaviye başlayamayız dedi. sınır 4 küsürlerde benimki 6 yı geçiyor. moralim bozuldu. İnşallah düşer bakalım. Allaha emanet olun.
kızlar çok sağolun iyi dilekleriniz için.. inşallah iyi olacağız.. evde dinleniyorum sürekli ve ilaç kullanıyorum... dün gece hastaneye gittik.. nst temiz çıktı.. evde beni rahatsız eden kasılmalar orda olmadığı gibi hareketleri azaldı dedğim sıpalarım sanki doktora şov yapar gibi soştular annesini yalancı çıkardılar... neyse şimdilik çok şükür herşey yolunda, pazartesi yine kontrolüm var...
hitucim annelik nasıl gidiyor, fıstıklar zorluıyor mu seni.. inşallah sen de bebişler de iyisinizdir
güneşcim tedavin ertelenmiş, bunda da vardır bir hayır..
banucum Allah sana hayırlısı ne ise öyle versin.. bak ben de aynı şekilde doğal yoldan gebe kalabiliyordum çok düşündüm tüp yaptırmasam mı diye ama yaşadıklarım çok zordu.. ben ikinci gebeliğimde mol gebelik yaşadım ve kanserin eşiğinden döndüm... her hafta kanımı aldılar, öyle zor günlerdi ki... yani özürlü çocuk doğurmak düşük yapmak da değil mol gebelik gibi şeylere de neden olabiliyor bu genetik sorunlar ve annenin hayatı riske gidebiliyor.. eğer benim mol gebelikte kan değerleri düşmese ya da aniden fırlasa kemaoterapiye başlayacaklardı ya da en garantisi rahmimi alacaklardı başka organlara sıçramaması için... ben bunları düşünüp pgt yaptırdım...
simgecim günleri sayırorum saatleri hatta.. erken doğmasınlar.. 28. hatta 30. haftada doğanları görüyoruz forumlardan.. prematüre çok zor bir şey.. iki ay kadar küvezde kalıp bir sürü ameliyat oluyorlar... ve hepsi yaşama şansını yakalayamayabiliyor( Allah tüm küvezdeki bebeklerin ve annelerinin yardımcısı olsun..
Allahım hepimizi böyle sınavlardan korusun inşallah, şu mübarek günlerde dualarımızı duysun ve hiç birimizin kucağını boş bırakmasın
çok öpüyorum kızlar, kendinize çook iyi bakın
canım hayırlısı olsun herşeyde bi hayır vardır üzülme bence,çünkü eğer transferden sonra bu değerler çıkmış olsaydı ve bebiş tutsaydı allah korusun kaybedebilirdin..düşüklerde hormon düzensizliklerinin payı çok.benim de prolktin çok yüksek sınır 25 benim 75.ben de ilaç kullanıyorum şuan düşmesi için.rabbim sağlık versin.herşey yoluna girer inşallah..
kızlar merhaba şu aralar pgt fiyatlarının ne kadar olduğu konusunda bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir misiniz?
tatlim memorial de embriyo basi 140 dolardi
oraya gitmme ama tavsiye etmem
tatlim memorial de embriyo basi 140 dolardi
oraya gitmme ama tavsiye etmem