Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Tedavin hayirli olsun insallah.

Peki merkez olarak neresi var aklinda ?

Maya tup bebekte PGD sonrasi hamile kalan varmi aranizda arkadaslar?

canım merhaba... öncelikle tedavinin başarılı olmasını sağlıklı hayırlı evlatlarını kucağına almayı nasip ediyorum... ben memorial de başlayacağım pgt yöntemine ama maya da pgt ile tüp bebek yaptıran arkadaşım var hamile şu anda çok şükür hamileliği iyi gidiyor... doktorunun adını öğrenip yazarım sana...

kızlar bu dr.hayranım ya hangısını dınlesek bılemıyorum dun 1 dr gıttım embyolodcu dç.kendısı o da pgt ye hıc gerek olmadıgını soyluyor onlar para tuzagı dıyor zaten pgt yapılınca ıllahı saglıklı olcak dıye bı sey yokmus anlamadım ne yapsam

kızlar bu dr.hayranım ya hangısını dınlesek bılemıyorum dun 1 dr gıttım embyolodcu dç.kendısı o da pgt ye hıc gerek olmadıgını soyluyor onlar para tuzagı dıyor zaten pgt yapılınca ıllahı saglıklı olcak dıye bı sey yokmus anlamadım ne yapsam

canım kromozom translokasyonu varsa pgt nin yapılmasından yanayım...
bazı arkadaşlarımız normal yolla hamile kalıp genetik nedenden dolayı bebeklerini kaybediyorlar...
anneye de eziyet doğacak çocuğada...Allah dert vermiş ama dermanını da vermiş onu arayıp bulmak bize düşer....bizim sorunumuzun çözümü pgt...
pgt yapıldıktan sonra amniyosentez yapılıyo yada bebek doğunca pgt nin doğruluğu yada yanlışığı çıkıyo ortaya...%100 sağlıklı embriyo trasfer ediliyo demiyorum ama druma sorduğumda son iki senede pgt nin hiç yanılmadığını söyledi....
pgtnin doğruluk payı ise %94hakkında hayırlısı olsun canım sağlıcakla kal...

Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hayırlısıyla en kısa zamanda inşaallah....

canım kromozom translokasyonu varsa pgt nin yapılmasından yanayım...
bazı arkadaşlarımız normal yolla hamile kalıp genetik nedenden dolayı bebeklerini kaybediyorlar...
anneye de eziyet doğacak çocuğada...Allah dert vermiş ama dermanını da vermiş onu arayıp bulmak bize düşer....bizim sorunumuzun çözümü pgt...
pgt yapıldıktan sonra amniyosentez yapılıyo yada bebek doğunca pgt nin doğruluğu yada yanlışığı çıkıyo ortaya...%100 sağlıklı embriyo trasfer ediliyo demiyorum ama druma sorduğumda son iki senede pgt nin hiç yanılmadığını söyledi....
pgtnin doğruluk payı ise %94hakkında hayırlısı olsun canım sağlıcakla kal...

Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hayırlısıyla en kısa zamanda inşaallah....

kesinlik katılıyorum... benim 2 düşüğüm var mesela ve sonuncusunun genetiği bozuk...pgt den başka ne yapabilirm ki... elimizden geldiğince tıbbın olanaklarıyla derdimize çare arıcaz...

kizlar bugun memorial den bi genetikci doktorla konustum sansin dortte bir dedi benim esimde 13 14 kromozomlarda robertson translokasyon tasiyiciligi var
eger saglikli embriyo bulunurda konulursa sansin yuzde yetmis falan dedi
sizedemi oyle demislerdi
ama benim bi sorunum var
kizlar bana biseyler soyleyin
icim kipir kipir sanki olcakmis gibi
sanki trden 3 kisi doncekmisiz gibi
ama doktor oyle demeden oncede vardi bu his
sizdedemi boyle olmustu
eger olmazsa cok kotu olcak benim icin

slm arakdaslar bende 2 basarisiz deneme yaptim,esimde morfoloji bozuklugu var %3..bende pgt dusundum ama doktorum biz nu tekraralyan dusuklerde oneriyoruz(kaldigim ulkede yasak)snein bi sorunun yok yapmanada gerek yok dedi sizce haklimi,benmi kuruntu yapiyorum 2 denemeden sonra olmamasi normalmi,kalan 2 dondurulmus embriyom var onlarla mi denemeliyim.? cvp alirsam cok sevincem!

merhaba arkadaşlar ben bir dogal hamile kaldım kalp atışı görülmedi düşük yaptım aradan 1,5 yıl geçti tüp bebek yaptırdım hamileligi yakaladım kese görüldü kalp atışı görülmedi malesef yeni kürtaj oldum genetik araştırma yapılacak patolojiye gitti ne çıkacak bekleme aşamasına geçtim benim tüp bebek doktorum pgt. uygulamasını deneriz dedi bir dahakine genetiklerde birşey çıkmazsada pgt. denesekmi anlamadım doktorum başarı oranı yüzde doksan dedi bana azracıgım nasılsın?*

Panadolcum sen nerde denedın doktorun kım benım koromozom testım temız Çıktı eŞımle doĞal yoldan da hamıel kaldım 2 kere am apgt lı tÜp bebekte hamıle kalamadım malesef...
Rabbım bu yolda hepımızın yardımcısı olsun ınŞallah ama burda Çok arkadaŞ var pgt ıle hamıel kalan rabbım onlarada saĞsalım hayırlısı ıle evlatlarını kucaklarına almayı nasıp etsın ınŞallah darısı baŞımıza...

Panadolcum sen nerde denedİn doktorun kİm benİm koromozom testİm temİz Çıktı eŞİmle doĞal yoldan da hamİel kaldım 2 kere am apgt lİ tÜp bebekte hamİle kalamadım malesef...
Rabbİm bu yolda hepİmİzİn yardımcısı olsun İnŞallah ama burda Çok arkadaŞ var pgt İle hamİel kalan rabbİm onlarada saĞsalİm hayırlısı İle evlatlarını kucaklarına almayı nasİp etsİn İnŞallah darısı baŞımıza...

canım slm ben umutta denedim dr. süleyman tosundu herşey iyi gidiyodu kalp atışını duyamadım 2 kez yaşayınca umutta kalmıyor insanda canım dogal hamile kalabiliyosun sen sanırım düşük yaşamışsın hangi testler yapıldı düşüklerden sonra sanırım herşey şans kısmet hepimize allah yardım etsin geçen hafta bugun hamileydim umutlar vardı içimde şuan hep acabalar var hayırlısı olsun hepimize...

canım bende öle kolay hamile kalamıyorum 2 senede 2 kez kendiliğinden oldu 1 de aşılama ile ama tüpte pgt ile kalamadım nasip değilmiş demekki
cnm bene kanda pıhtılaşma ve eşime ve bana kanda kromozom testi bakıldı hepsi temiz çıktı ama demekki yiycek ekmeği içecek suyu yokmuş meleklerimin
rabbim tez zamanda sağlıkla ve hayırlısı ile kucağımıza alacağımız evlat hamileliği nasip etsin inşallah...

canım bende öle kolay hamile kalamıyorum 2 senede 2 kez kendiliğinden oldu 1 de aşılama ile ama tüpte pgt ile kalamadım nasip değilmiş demekki
cnm bene kanda pıhtılaşma ve eşime ve bana kanda kromozom testi bakıldı hepsi temiz çıktı ama demekki yiycek ekmeği içecek suyu yokmuş meleklerimin
rabbim tez zamanda sağlıkla ve hayırlısı ile kucağımıza alacağımız evlat hamileliği nasip etsin inşallah...

canım slm bende kolay hamile kalamayanlardanım bir dogal hamilleik oldu kaybettim bebegi yeni tüp bebek yaptırdım aynı şekilde düşük yaşadım 2 yılda iki kez elim hala bomboş canım allah saglıklı evlatlar versin hepimize

kizlar siz yinede sanslisiniz benim 2 seneyi gecti bi defa bile hamile kalmadim
yine siz en azindan o duyguyu tatmissiniz
simdi tup yapcaz pgt li tupbebek allah nasip ederse
bana dua edin
cok korkuyom]
aslinda cok fenayim hic hazir deilim

kizlar siz yinede sanslisiniz benim 2 seneyi gecti bi defa bile hamile kalmadim
yine siz en azindan o duyguyu tatmissiniz
simdi tup yapcaz pgt li tupbebek allah nasip ederse
bana dua edin
cok korkuyom]
aslinda cok fenayim hic hazir deilim

canım o duyguyu tatmaklada iş bitmiyor elinden kayıt gitmeside çok büyük acı oluyor insana allah yardımcımız olsun sen nerde yaptıracaksın tüpü ve pgt.fiyatı nedir pgt. hoşçakal...

X