Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

bugun genetık doktorumla konustum bana ertan kervancıoglunu tavsıye etti
aranızda gıden varmı bu dr.
kendısı doc.tır
pakize tarzida calısıyor gıden oldumu

kızlar bu ıslemı genetık doktorumu yapıyor yoksa embyologmu kım 3.gun pgtye sokuyorlar kım sokuyor embyologmu yoksa genetıkcımı

karamelcim çok geçmiş olsun benimde 11 de 3 sağlıklı çıkmıştı embriyom ama malesef gebelik oluşmamıştı senin genetik için nereye yollandı embriyoların muhtemelen senle aynı yere gitti diye düşünüyorum ben embriyoalrımızdan embriyologlar 3.günde 1 hücre alıp her bir embriyo hücresini genetik laboratuvarına pgt işlemi için yolluyorlar sorunla bverdiğim cvp uyuştumu cnmcım...

karamelcim merhaba.. aynı merkezde yaptırılan test için senden 2500 dolar benden 900 euro alınması da ayrı bir konu..

neyse canım umutta yaptırdığımda nadir hoca hücrelerin biyopsisini yaptı (tek hücreyi aldı), sonra onu genetikse yollamış (biz muhretem hocaya yollanacak sanıyorken)... genetiks incelemiş, bir rapor düzenlemiş, raporun aslını gördüm, eşim fotokopisini de almıştı... inceledikleri kromozomlar ve embriyolarda görünün sorunlar yazıyor raporda..

ama bildiğim kadarıyla muhterem hoca ya da volkan hoca yaptığında biyopsiyi de kendileri yapıyorlar.. bunalrı detaylı konuşmak gerek merkezle
bu arada ertan kervancıoğlunu hiç duymadım...

nurti merhaba canım, görünmüyorsun ne zamandır.. neler yaptın? inşallah herşey yolundadır..

ama bildiğim kadarıyla muhterem hoca ya da volkan hoca yaptığında biyopsiyi de kendileri yapıyorlar.. bunalrı detaylı konuşmak gerek merkezle
bu arada ertan kervancıoğlunu hiç duymadım...

muhterem hoca ve volkan hoca biyopsi yapmıyo canım...onlara da tek hücre gidiyo.embriyoya biyopsi yapma işini embriyologlar yapıyo.

kızlar pgt yapıldıktan sonra bı sey daha var anatolojımı neydı sayım mı ne yapılıyor o nedır bılen varmı benım 11 den 9 u translokasyon cıktı 2 sıne bunu yaptılar koymaya uygun gormedıler bu nedır sızede yapıldımı

kızlar pgt yapıldıktan sonra bı sey daha var anatolojımı neydı sayım mı ne yapılıyor o nedır bılen varmı benım 11 den 9 u translokasyon cıktı 2 sıne bunu yaptılar koymaya uygun gormedıler bu nedır sızede yapıldımı

canım benim ikinci tedavimde 2 embriyom sağlıklı çıkmıştı ancak birisi trasfer edildi.diğerinin gelişimi durduğu için transfer etmediler.seninkide belki böyle bişeydir.transfer edilmesi için sadece sağlıklı olması yetmiyo malesef.gelişiminide devam ettirmesi gerekiyo...belki demek istediğin budur.umarım yardımcı olabilmişimdir.sevgiler...

hayır canım o degıl bı sey daha yaptılar ama ısmını tam cıkaramıyorum amatolojı gıbı bı sey dı ama neydı ıste sayım falan yapıyorlar

merhaba arkadaşlar........ben biraz karamsarım bugün.........allahtan sadece hayırlı ve sağlıklı bir evlat istedim ama nedense bütün olumsuzluklar bu dönemde buldu beni..........herşey üst üste geliyor........bugünde kardeşimin başına kötü bir olay gelmiş şu an nezarette ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız......ailede böyle bir olay daha önce hiç yaşanmadı........nedir bu yaşananlar allaha çok şükür yinede allah daha beterinden korusun

ama bide iyi tarafindan bak ne guzel hamilesin
ben hamile olsam ve cocugumun saglikli oldugunu ograndem hicbisey 9 ay boyunca moralimi bozamazdi galiba
ben hala bekliyorum
en azindan siz yaptirmak isteyince hemen tupbebek yaptirabiliyosunuz
ben onuda yaptiramiyroum
tedavi olmak icin bile en az 9 ay beklemem lazim
dualariniza ihtiyacim var kizlar
bu ara bende cok fenayim
bide esim issiz kaldi is bulamiyor
bi taraftan cocugum omuyor
bi tarafindan tedavi olamiyoruz
allah yardimcimiz olsun ne diyim
buda bi imtihandir
allahim benim ya aklimdan alsin yada kucagima saglikla versin
baska bisey istemiyom

canım sadece hamile kalmakta yetmiyor inan bana...........ondan sonrası çok daha zor..........acaba sağlıklımı diye düşünmek en ufak bir doktor şüphesinde günlerce uyumamak..........haftasında eğer anlatılanlar yaşanmıyorsa stres yaşanması..........hamile kalmak bir başlangıç inan bana...........ben hamilelikte yaşadığım stresi sıkıntıyı kalmak için uğraştığımda yaşamadım inan bana...........kaybetme korkusu daha da zor..........rabbim herkese nasip etsin çok şükür..........ama sakın hamile kalayımda ne olursa olsun deme..........sabret rabbim biliyor ne zaman vereceğini...........ben 5 yıllık evliyim 2 yıl tedavi gördüm ondan sonra oldu..........ama çok çaba gösterdim hiç yılmadım............kürler dualar nerden ne duyduysam uyguladım...........gece gündüz dualar ettim..........bazen hiç uyumadığım günler oldu.........o yüzden sabır sabır sabır

simgecim canım nasılsın nasıl gidiyo hamişlik?sende olmasan bu topik kaybolup gidecek :)
bebişin hareketlerini hissetmeye başladınmı canım.dr a gittinmi bu ara kilosu nasıl?sağlıcakla kal canım öptüm

kizlae siz tedavilerinizi nerde oldunuz ben memorialde olmayi dusunuyorum da
orasi iyi bi merkezmi acaba bilgisi olan varmi

ben ankara anatolia tüp bebek merkezinde tedvi oldum....
memorial hakkında iyi şeyler duydum ama hiç gitmedim...
hakkında hayırlısı olsun...
inşaallah hayırlısıyla sağlıkla en kısa zamanda bebeğine yada bebeklerine kavuşursun...

X