Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

kizlar ya kac embriyo da kac tanesi saglam cikma sansi var benim esimde 13 14 te robertson translokasyon var

13.14. kromozom bozukluklarında 10 embriyoda 3ünün sağlıklı cıkacağını söylüyo istatistikler....
bence istatistikleri takma çünkü benim eşimde de 13-14. kromozom translokasyonu var.
5 embriyo girip 5 inin de bozuk çıktığı da oldu.
2 embriyo girip ikisinin sağlıklı çıktığıda oldu...
bol bol dua et...allah yar ve yardımcın olsun....

13.14. kromozom bozukluklarında 10 embriyoda 3ünün sağlıklı cıkacağını söylüyo istatistikler....
bence istatistikleri takma çünkü benim eşimde de 13-14. kromozom translokasyonu var.
5 embriyo girip 5 inin de bozuk çıktığı da oldu.
2 embriyo girip ikisinin sağlıklı çıktığıda oldu...
bol bol dua et...allah yar ve yardımcın olsun....

allah razi olsun canim
sene dua et benim icin daha randevu falan yapmadik
ama temmuzda tr ye gidince yaptirmayi dusunuyorum
kotu dusunmemeye calisiyorum
dusununce icim bazen sevincle doluyo bazende sikintiyla
allah herkesin yardimcisi olsun
insallah ilk defada merhaba der bana bebegim

Slm arkadaslar 2 dusuk 2 kimyasal gebelikten sonra PGD ye karar Verdik.

Yumurtalarim carsamba gunu toplandi.

16 embriyodan 8 i dondurulup 8 tanesi de PGD yapilmak uzere karar verdik.

Yaptiranlar biraz bilgi verirse cok sevinirim.

Esimde ve bende herhangi bir genetik sorun yok.

Dualarinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Slm arkadaslar 2 dusuk 2 kimyasal gebelikten sonra PGD ye karar Verdik.

Yumurtalarim carsamba gunu toplandi.

16 embriyodan 8 i dondurulup 8 tanesi de PGD yapilmak uzere karar verdik.

Yaptiranlar biraz bilgi verirse cok sevinirim.

Esimde ve bende herhangi bir genetik sorun yok.

Dualarinizi bekliyorum.

hakkında hayırlısı olsun cnaım..benim 10 tane yumurtam toplandı...3. gün 4 embriyom kalmıştı.4 embriyo pgt ye girdi,iki tanesi sağlıklı çıktı ve ikiside tutundu çok şükür Allaha.
darısı sana canım..Allahım gönlündekini hakkında hayırlı kılsın inşalalah.

herkese merhaba... ben de pgt cilerdenim... 1 dış gebelik 2 de düşüğüm var... en son düşükte 8 nolu kromozomda anamoli tespit edildi... tüp bebeğe başlıcaz... dr um 8. kromozom çok nadir olur diyo... eşimle bana genetik test yapıldı... sonuçlar haziranda çıkıcak.. ailelerimizde özürlü çocuğu olan da var hiç çocuğu olmayan da... çok korkuyorum biz de bişey çıkıcak diye... dr un döylediğine göre buyük ihtimal bu gebelik özelinde bir durummuş.. ama yine de taşıyıcılık var mı diye bakılması gerekiyormuş... benim yumurtalıklarım çok iyi şükür... hatta doktorum istersen bir kez daha normal yollardan denebilirsin dedi ama benim cesaretim yok... Allah yar ve yardımcımız olsun hepiimizin....

herkese merhaba... ben de pgt cilerdenim... 1 dış gebelik 2 de düşüğüm var... en son düşükte 8 nolu kromozomda anamoli tespit edildi... tüp bebeğe başlıcaz... dr um 8. kromozom çok nadir olur diyo... eşimle bana genetik test yapıldı... sonuçlar haziranda çıkıcak.. ailelerimizde özürlü çocuğu olan da var hiç çocuğu olmayan da... çok korkuyorum biz de bişey çıkıcak diye... dr un döylediğine göre buyük ihtimal bu gebelik özelinde bir durummuş.. ama yine de taşıyıcılık var mı diye bakılması gerekiyormuş... benim yumurtalıklarım çok iyi şükür... hatta doktorum istersen bir kez daha normal yollardan denebilirsin dedi ama benim cesaretim yok... Allah yar ve yardımcımız olsun hepiimizin....
merhaba canım....eşinde yada sende taşıyıcılık çıkmasa bile embriyolara pgt yapılmasından yanayım...normal yoldan denemenizi tavsiye etmem bende...
yukarıdaki yazımda okumuşsundur belki...eşim taşıyıcı ve pgt ile ikizlerime hamileyim Allaha şükür..herşey nasip Allahım ol derse olmayacak bişey yok...
hatta burda bi arkadaşımıza pgtli tek embriyo transfer edildi ve şimdi tek yumurta ikizlerini bekliyo.rabbim sana da nasip etsin inşaallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla....sağlıcakla kal

Allah bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...:nazar: yazıları okudum bende... şu sonuçlarımız bir çıksa sağlıcakla... canım bu pgt de 9 kromozoma bakıyolarmış galiba... dr um öyle söylemişti... sen daha iyi bilirsin...

Allah bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...:nazar: yazıları okudum bende... şu sonuçlarımız bir çıksa sağlıcakla... canım bu pgt de 9 kromozoma bakıyolarmış galiba... dr um öyle söylemişti... sen daha iyi bilirsin...

sizden alınan kandaki bütün kromozomlara bakıyorlar canım....
çıkan sonuca göre de embriyolar üzerindeki riskli olabilecek kromozomlara bakıyorlar...
mesela bizde 13-14-21-4-23. kromzomlara baktılar.hatırladıklarım bunlar...

hakkında hayırlısı olsun cnaım..benim 10 tane yumurtam toplandı...3. gün 4 embriyom kalmıştı.4 embriyo pgt ye girdi,iki tanesi sağlıklı çıktı ve ikiside tutundu çok şükür Allaha.
darısı sana canım..Allahım gönlündekini hakkında hayırlı kılsın inşalalah.

Canim valla Bunu duymak bana cok Moral oldu.

Rabbim bebeklerini saglicakla kucaklayi nasip etsin.

Peki Transfer islemin kacinci gune denk geldi.

Allahin izniyle bir Engel cikmazsa pazartesi gunu yani 5. Gun 2 embriyo trasfer edilecek.

Senin gibi ikizlerimiz olur insallahh. opuyorumnanaktan

Canim valla Bunu duymak bana cok Moral oldu.

Rabbim bebeklerini saglicakla kucaklayi nasip etsin.

Peki Transfer islemin kacinci gune denk geldi.

Allahin izniyle bir Engel cikmazsa pazartesi gunu yani 5. Gun 2 embriyo trasfer edilecek.

Senin gibi ikizlerimiz olur insallahh. opuyorumnanaktan

transfer 5. gün olmuştu canım.inşaallah seninkilerde tutunur hayırlısıyla sağlıkla.
Allahım isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla inşaallah.:1hug:

Selam kızlarrrr
umarım herkes iyidir. Ben bugün doğum kontrol haplarına başlıyorum. Allah'tan herşey yolunda giderse temmuz ayında 3. denememiz olacak. Nolur kızlar dualarınızda bana da yer verin Sizler hamilesiniz ve mucizelerinize hep dualarınızla kavuştunuz. Allah hepimiz için hayırlı yazılar mutlu yarınlar yazsın. inşallah hepimizin sağlıklı mutlu hayırlı evlatları olur, kalbim hep sizinle kocaman öptümmmolumunekankayizsmile

olefincim allahtan bi mani cikmazsa bende temmuzda tupbebege baslamak istiyorum
rabbim hepimize yardim etsin
senin ilk denemenmi benim ilk olcak
insallah ilkinde rabbim veriri hayirlisiyla
allah yardimcimiz olsun

Selam kızlarrrr
umarım herkes iyidir. Ben bugün doğum kontrol haplarına başlıyorum. Allah'tan herşey yolunda giderse temmuz ayında 3. denememiz olacak. Nolur kızlar dualarınızda bana da yer verin Sizler hamilesiniz ve mucizelerinize hep dualarınızla kavuştunuz. Allah hepimiz için hayırlı yazılar mutlu yarınlar yazsın. inşallah hepimizin sağlıklı mutlu hayırlı evlatları olur, kalbim hep sizinle kocaman öptümmmolumunekankayizsmile

Tedavin hayirli olsun insallah.

Peki merkez olarak neresi var aklinda ?

Maya tup bebekte PGD sonrasi hamile kalan varmi aranizda arkadaslar?

Selam kızlarrrr
umarım herkes iyidir. Ben bugün doğum kontrol haplarına başlıyorum. Allah'tan herşey yolunda giderse temmuz ayında 3. denememiz olacak. Nolur kızlar dualarınızda bana da yer verin Sizler hamilesiniz ve mucizelerinize hep dualarınızla kavuştunuz. Allah hepimiz için hayırlı yazılar mutlu yarınlar yazsın. inşallah hepimizin sağlıklı mutlu hayırlı evlatları olur, kalbim hep sizinle kocaman öptümmmolumunekankayizsmile[/

Allah yar ve yardımcın olsun canım....
gönlündekini hakkında hayırlı kılsın inşaallah...
sağlıcakla kal....a.s.

X