- 8 Aralık 2009
- 821
- 21
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #1.581
kizlar ya kac embriyo da kac tanesi saglam cikma sansi var benim esimde 13 14 te robertson translokasyon var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar ya kac embriyo da kac tanesi saglam cikma sansi var benim esimde 13 14 te robertson translokasyon var
13.14. kromozom bozukluklarında 10 embriyoda 3ünün sağlıklı cıkacağını söylüyo istatistikler....
bence istatistikleri takma çünkü benim eşimde de 13-14. kromozom translokasyonu var.
5 embriyo girip 5 inin de bozuk çıktığı da oldu.
2 embriyo girip ikisinin sağlıklı çıktığıda oldu...
bol bol dua et...allah yar ve yardımcın olsun....
bisey daha sorucam nasil bi surectengeciliyo
cokmu uzun suruyo
Slm arkadaslar 2 dusuk 2 kimyasal gebelikten sonra PGD ye karar Verdik.
Yumurtalarim carsamba gunu toplandi.
16 embriyodan 8 i dondurulup 8 tanesi de PGD yapilmak uzere karar verdik.
Yaptiranlar biraz bilgi verirse cok sevinirim.
Esimde ve bende herhangi bir genetik sorun yok.
Dualarinizi bekliyorum.
merhaba canım....eşinde yada sende taşıyıcılık çıkmasa bile embriyolara pgt yapılmasından yanayım...normal yoldan denemenizi tavsiye etmem bende...herkese merhaba... ben de pgt cilerdenim... 1 dış gebelik 2 de düşüğüm var... en son düşükte 8 nolu kromozomda anamoli tespit edildi... tüp bebeğe başlıcaz... dr um 8. kromozom çok nadir olur diyo... eşimle bana genetik test yapıldı... sonuçlar haziranda çıkıcak.. ailelerimizde özürlü çocuğu olan da var hiç çocuğu olmayan da... çok korkuyorum biz de bişey çıkıcak diye... dr un döylediğine göre buyük ihtimal bu gebelik özelinde bir durummuş.. ama yine de taşıyıcılık var mı diye bakılması gerekiyormuş... benim yumurtalıklarım çok iyi şükür... hatta doktorum istersen bir kez daha normal yollardan denebilirsin dedi ama benim cesaretim yok... Allah yar ve yardımcımız olsun hepiimizin....
Allah bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... yazıları okudum bende... şu sonuçlarımız bir çıksa sağlıcakla... canım bu pgt de 9 kromozoma bakıyolarmış galiba... dr um öyle söylemişti... sen daha iyi bilirsin...
hakkında hayırlısı olsun cnaım..benim 10 tane yumurtam toplandı...3. gün 4 embriyom kalmıştı.4 embriyo pgt ye girdi,iki tanesi sağlıklı çıktı ve ikiside tutundu çok şükür Allaha.
darısı sana canım..Allahım gönlündekini hakkında hayırlı kılsın inşalalah.
Canim valla Bunu duymak bana cok Moral oldu.
Rabbim bebeklerini saglicakla kucaklayi nasip etsin.
Peki Transfer islemin kacinci gune denk geldi.
Allahin izniyle bir Engel cikmazsa pazartesi gunu yani 5. Gun 2 embriyo trasfer edilecek.
Senin gibi ikizlerimiz olur insallahh. opuyorumnanaktan
Selam kızlarrrr
umarım herkes iyidir. Ben bugün doğum kontrol haplarına başlıyorum. Allah'tan herşey yolunda giderse temmuz ayında 3. denememiz olacak. Nolur kızlar dualarınızda bana da yer verin Sizler hamilesiniz ve mucizelerinize hep dualarınızla kavuştunuz. Allah hepimiz için hayırlı yazılar mutlu yarınlar yazsın. inşallah hepimizin sağlıklı mutlu hayırlı evlatları olur, kalbim hep sizinle kocaman öptümmmolumunekankayizsmile
Selam kızlarrrr
umarım herkes iyidir. Ben bugün doğum kontrol haplarına başlıyorum. Allah'tan herşey yolunda giderse temmuz ayında 3. denememiz olacak. Nolur kızlar dualarınızda bana da yer verin Sizler hamilesiniz ve mucizelerinize hep dualarınızla kavuştunuz. Allah hepimiz için hayırlı yazılar mutlu yarınlar yazsın. inşallah hepimizin sağlıklı mutlu hayırlı evlatları olur, kalbim hep sizinle kocaman öptümmmolumunekankayizsmile[/
Allah yar ve yardımcın olsun canım....
gönlündekini hakkında hayırlı kılsın inşaallah...
sağlıcakla kal....a.s.
Tedavin hayirli olsun insallah.
Peki merkez olarak neresi var aklinda ?
Maya tup bebekte PGD sonrasi hamile kalan varmi aranizda arkadaslar?