Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

elimde olmayan nedenlerden dolayı cevabım gecikti kusura bakma nolur...seni çok iyi anlıyorum...genetik problem olduğunu öğrendiğimde bende site site bebek sahibi olan varmı diye araştırmıştım...
evet canım bide insanların bu sözleri var deli ediyorlar...hatta bana şimdi bikere hamile kaldınya artık kendiliğindende bebeğin olur diyorlar :) gülermisin ağlarmısın!
ben daha önce hamile kalmadım cnaım ama senin kalabiliyo olman sende bi problem olmadığını gösterir ki sağlıklı embriyo bulunursa Allah da ol derse bebeğine kavuşursun inşaallah.
kromozom bozukluğu erkekte olursa şans yüksek diyorlar ama buradaki arkadaşları takip ediyorum ben gayet dengeli gidiyo...erkekte olanda pozitif sonuç alıyo bayanda olanda...
ben tedavilerimin hepsini ankara anatolia tüpbebek merkesinde yaptırdım cnaım...:1hug:a.s.

estağfurullah canım çok iyisin ya çok teşekkür ederim desteğin,sabrın ve yardımın için.rabbim hayırlısıyla isteyen,bekleyen herkese nasip eder inşallah ve seni de sağslim meleklerine kavuşturur..:Saruboceq:beni de dualarında unutma olur mu?

merhaba arkadaşlar............nasılsınız bakalım uzunca bir aradan sonra merak ediyorum sizleri..........hituci kaç haftalık oldun canım?...........kardelen nerelerdesiniz umarım hepiniz iyisinizdir.........ben yeni geldim istanbula izindeydim ve çok güzel bir tatil yaptım..........pazartesi iş başı maalesef

banu13 canım genetik problemin ne bilmiyorum ama allah yardımcın olsun...........ben istanbulda sana enver kurtun olduğu kadıköy şifa hastanesini tavsiye edebilirim..........orda pgt de yapılıyor.........canını sıkma sakın burda bi çok kişi var inan bana sağlıklı embriyo bulunup hamile kalan..........yeterki umutsuz olma

merhaba arkadaşlar............nasılsınız bakalım uzunca bir aradan sonra merak ediyorum sizleri..........hituci kaç haftalık oldun canım?...........kardelen nerelerdesiniz umarım hepiniz iyisinizdir.........ben yeni geldim istanbula izindeydim ve çok güzel bir tatil yaptım..........pazartesi iş başı maalesef

banu13 canım genetik problemin ne bilmiyorum ama allah yardımcın olsun...........ben istanbulda sana enver kurtun olduğu kadıköy şifa hastanesini tavsiye edebilirim..........orda pgt de yapılıyor.........canını sıkma sakın burda bi çok kişi var inan bana sağlıklı embriyo bulunup hamile kalan..........yeterki umutsuz olma

canım merhaba,benim eşimin 11 ve 22. kromozomlarında sorun var.bende de kan pıhtılaşması varmış.bunu 3 düşük ve 1 kürtajdan sonra öğrendik.umutsuz olmiyim diyorum ama olmuyo malesef..rabbim hayırlısıyla bizlere de sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.tavsiyen için sağol canım.peki sen ne durumdasın şuan?

PGT canım sen de istanbuldasın sanırım.hamileliğin hayırlı olsun..pekıi sen tedavini nerede oldun canım?bilgi verirsen sevinirim..

canım merhaba,benim eşimin 11 ve 22. kromozomlarında sorun var.bende de kan pıhtılaşması varmış.bunu 3 düşük ve 1 kürtajdan sonra öğrendik.umutsuz olmiyim diyorum ama olmuyo malesef..rabbim hayırlısıyla bizlere de sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.tavsiyen için sağol canım.peki sen ne durumdasın şuan?

PGT canım sen de istanbuldasın sanırım.hamileliğin hayırlı olsun..pekıi sen tedavini nerede oldun canım?bilgi verirsen sevinirim..

öncelikle herkese selamlar.. simge hoş geldin tekrar canım, enerji depolamışsındır... ohhhh... ben de inşallah 3 hafta sonra yıllık izin rapor vs derken 24. hafta bitiminden itibaren izinli olmayı planlıyorum..

banu canım bu durumda aramıza hoş geldin demek ne kadar doğru bilmiyorum ama hoşgeldin... toplumda öyle çok da az rastlanır bir şey olmadığımızı görüyorum... çok şükür tedavisi de olan bir şey hiç canını sıkma... ben de bir düşük bir zorunlu kürtaj sonrası internetten araştırıp eşimle gidip kendimiz kan verdik ve eşimde 13-14 translokasyon olduğunu gördük... siz daha çok sıkıntı çekmişsiniz.. bu kadar düşük olmadan keşke biri yönlendirseymiş... canım aşılama vs hiç bir yöntemle uğraşmak zorunda değilsin, bizde doğrudan tüp bebek yapılıyor... bu bi bakıma iyi bir şey çünkü günümüzün en başarılı yardımcı üreme tekniği bu...
ben ankara ve istanbulu araştırdım.. iyi merkezler hakikaten çok kalabalık, aşağı yukarı heryerde fiyatlar aynı gibi 1-2 bin oynayabiliyor.. ben daha önce hiç düşünmediğim halde tamamen Allahın işi yol üstünde görüp içerde konuşunca PGTnin muhterem hoca tarafından yapıldığını öğrenip UMUT tüp bebek merkezinde yaptım.. fiyatı 4500 tedavi artı 900 Euro PGT ücreti...
doktor seçimi de yapmadım.. o an uygun olan süleymen hocaymış onunla tedaviye başladık... ilk denememde 4 embriyom ancak PGTye girebildi... bana ısrarla PGT yaptırmamamı embriyoları dondurmamı bir tedavi daha görüp iki tedavinin toplamındaki embriyoları PGTye ortak şekilde sokmayı önerdiler.. ama ben çok bunalmıştım, Allaha sığındım veren Allah dilerse 4ünü de sağlıklı verir dedim.. sonuçta tek embriyo sağlıklı çıktı... bizim tedavi sırasında tek embriyo zorunlu değildi, ne kadar çıksa hepsi yerleşecekti... Allahın izniyle o embriyo da annesine tutundu.. meğer o tek embriyo ikiye bölünmüş tek yumurta ikizi olmuş... Rabbim çok büyük gerçekten..

sen de ne istatistiklere takıl ne de başka bir şeye.. kimsenin moralini bozmasına izin verme...
Rabbim kucağını doldursun inşallah.. bu mutluluğu dileyen herkese yaşatsın...

öncelikle herkese selamlar.. simge hoş geldin tekrar canım, enerji depolamışsındır... ohhhh... ben de inşallah 3 hafta sonra yıllık izin rapor vs derken 24. hafta bitiminden itibaren izinli olmayı planlıyorum..

banu canım bu durumda aramıza hoş geldin demek ne kadar doğru bilmiyorum ama hoşgeldin... toplumda öyle çok da az rastlanır bir şey olmadığımızı görüyorum... çok şükür tedavisi de olan bir şey hiç canını sıkma... ben de bir düşük bir zorunlu kürtaj sonrası internetten araştırıp eşimle gidip kendimiz kan verdik ve eşimde 13-14 translokasyon olduğunu gördük... siz daha çok sıkıntı çekmişsiniz.. bu kadar düşük olmadan keşke biri yönlendirseymiş... canım aşılama vs hiç bir yöntemle uğraşmak zorunda değilsin, bizde doğrudan tüp bebek yapılıyor... bu bi bakıma iyi bir şey çünkü günümüzün en başarılı yardımcı üreme tekniği bu...
ben ankara ve istanbulu araştırdım.. iyi merkezler hakikaten çok kalabalık, aşağı yukarı heryerde fiyatlar aynı gibi 1-2 bin oynayabiliyor.. ben daha önce hiç düşünmediğim halde tamamen Allahın işi yol üstünde görüp içerde konuşunca PGTnin muhterem hoca tarafından yapıldığını öğrenip UMUT tüp bebek merkezinde yaptım.. fiyatı 4500 tedavi artı 900 Euro PGT ücreti...
doktor seçimi de yapmadım.. o an uygun olan süleymen hocaymış onunla tedaviye başladık... ilk denememde 4 embriyom ancak PGTye girebildi... bana ısrarla PGT yaptırmamamı embriyoları dondurmamı bir tedavi daha görüp iki tedavinin toplamındaki embriyoları PGTye ortak şekilde sokmayı önerdiler.. ama ben çok bunalmıştım, Allaha sığındım veren Allah dilerse 4ünü de sağlıklı verir dedim.. sonuçta tek embriyo sağlıklı çıktı... bizim tedavi sırasında tek embriyo zorunlu değildi, ne kadar çıksa hepsi yerleşecekti... Allahın izniyle o embriyo da annesine tutundu.. meğer o tek embriyo ikiye bölünmüş tek yumurta ikizi olmuş... Rabbim çok büyük gerçekten..

sen de ne istatistiklere takıl ne de başka bir şeye.. kimsenin moralini bozmasına izin verme...
Rabbim kucağını doldursun inşallah.. bu mutluluğu dileyen herkese yaşatsın...

canım inan tüylerim diken diken oldu okurken.seni çok iyi anlıyorum ve kesinlikle katılıyorum.rabbim ol dedikten sonra ne engel olabilir ki?canım destğin ve verdiğin bilgiler için çok sağol.rabbim meleklerini sağsalim kucağına almayı nasip etsin..

banu bende de 14 ve 21. kromozomlarda sorun var.........ayrıca kan pıhtılaşması ve pko var...........eşimde de sprem hareketliliği ve morfoloji sorunu var...........düşün bunların hepsi bir arada.........2 aşılama 2 tüp bebek denemesinden sonra benim imkansız diye düşündüğüm bir anda doğal yoldan hamile kaldım..........tabi her ne kadar korkulu bir süreç yaşasamda amniyosentez sonucunda bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrendim.........bunu tek bir şeye bağlıyorum dualarıma.........hiç umudumu kaybetmedim rabbime sığındım sende bol bol dua et.........bu arada benim 2.tüp bebek denememde 3 tane sağlıklı embriyo bulunda ama tutmadı..........herşey kısmet inan bana...........burada ne mucizeler okuyoruz..........sakın kendini strese sokma

pgt06 hoşbulduk canım...........ben son 3 hafta kalıncaya kadar çalışmayı düşünüyorum dayanabilirsem doğum sonrasına kalsın izinler istiyorum.........sonra zaten 3 yada 6 ayda ücretsiz izin düşünüyorum........rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize ve herkese anneliği yaşatsın..........kimsenin kucağını boş bırakmasın.........3 aylarda bol bol dua etmek lazım...........insanoğlu nankör biraz ben unuttum iyice herşeyi...........aslında şuan hem kendimize hemde umut yolcusu arkadaşlarımıza dua etmemiz lazım...........hergün yasin ve enbiya suresini okumak çok iyi ben başlıcam inşallah

banu bende de 14 ve 21. kromozomlarda sorun var.........ayrıca kan pıhtılaşması ve pko var...........eşimde de sprem hareketliliği ve morfoloji sorunu var...........düşün bunların hepsi bir arada.........2 aşılama 2 tüp bebek denemesinden sonra benim imkansız diye düşündüğüm bir anda doğal yoldan hamile kaldım..........tabi her ne kadar korkulu bir süreç yaşasamda amniyosentez sonucunda bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrendim.........bunu tek bir şeye bağlıyorum dualarıma.........hiç umudumu kaybetmedim rabbime sığındım sende bol bol dua et.........bu arada benim 2.tüp bebek denememde 3 tane sağlıklı embriyo bulunda ama tutmadı..........herşey kısmet inan bana...........burada ne mucizeler okuyoruz..........sakın kendini strese sokma

canım benim çok sevindim senin adına.rabbim sağlıklı doğumlarla kucağına almayı da nasip eder inşallah.doğru söylüyorsun canım,inan sonuçlarımızı aldığımızdan beri ağlıyordum,bizim bebeğimiz hiç olmayacak diye.ama sizleri görünce moral buldum,iyiki varsınız..peki canım kan pıhtılaşması için nasıl bi tedavi uygulandı?sanırım sen de istanbuldasın,hangi doktora gittin bu sorun için?inşallah rabbim benim ve bizim gibi olanların da sizler gibi biran önce yüzünü güldürür ..:Saruboceq:

pgt06 hoşbulduk canım...........ben son 3 hafta kalıncaya kadar çalışmayı düşünüyorum dayanabilirsem doğum sonrasına kalsın izinler istiyorum.........sonra zaten 3 yada 6 ayda ücretsiz izin düşünüyorum........rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize ve herkese anneliği yaşatsın..........kimsenin kucağını boş bırakmasın.........3 aylarda bol bol dua etmek lazım...........insanoğlu nankör biraz ben unuttum iyice herşeyi...........aslında şuan hem kendimize hemde umut yolcusu arkadaşlarımıza dua etmemiz lazım...........hergün yasin ve enbiya suresini okumak çok iyi ben başlıcam inşallah

simge canım en güzeli çalışmak ve iznini bebeğinle geçirmek tabi.. ama ben biraz zor bir süreç geçiriyorum.. karnım kocaman oldu bile daha 21. haftada, sonrasını düşünemiyorum.. işyerinde oturduğumuz için ayaklarım fil ayağı gibi oluyor, kocaman ayaklarıma ne terlik ne ayakkabı olmuyor...
bebekleri riske atmamak için izne ayrılmayı, doğumdan sonra da çocukları 10-11 aylık yapana kadar ücretsiz izin almayı planlıyorum...

evet bazen unutuyoruz diğer arkadaşlarımızı, bu yüzden forumu sürekli takip edemesem de okumaya çalışıyorum... Allah dualarımızı kabul eder inşallah hergün bebeklerim için dua edince isteyen herkese diliyorum Rabbimden... sanki bunu yapmasam haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor.. benden daha çok bekleyen, daha çok sıkıntı çeken onca insan varken şükretmez ve onalr için de dilemezsem eksik kalacak gibi geliyor... Allahım hepimizin kucaklarını doldursun, evlerimiz bebek sesleri ve kokularıyla dolsun inşallah :Saruboceq:

banu kan pıhtılaşması için hamile kaldığım andan itibaren daha öncesinde kullanılmasını önerenlerde var coraspin içmeye başladım...........bu kanın pıhtılaşmasını önlüyor...........ayrıca iğnede verdiler nevparin adında..........ama ben iğneyi kullanmadım...........ben farklı farklı doktorlara gittiğim için herkes farklı bir tedavi önerdi ama çoğu coraspinin yetrli olduğunu söylediği için gerek duymadım.........benim doktorum ali rüştü ergürdü ama memnundum diyemem..........sonra enver kurta gittim onda tedaviye kesin karar vermiştim ki hamile kaldığımı öğrendim.........sana tavsiye edebilirim inan bana memnun kalırsın........nerde oturuyosun istanbulda bilmiyorum kadıkööyde şifada kendisi bir görüş derim

pgt06 ne güzel tek yumurta ikizi ama zorlukları var tabi.........hakkında hayırlısı olsun canım........tabi insan mecbur kalınca bazen her istediği olmuyor.........bakalım bende 37.haftaya kadar dayanabilecekmiyim?..........çok şükür rahatım bel ağrısı dışında pek şikayetim yok..........oda ara ara oluyor.........allah yardımcımız olsun

banu kan pıhtılaşması için hamile kaldığım andan itibaren daha öncesinde kullanılmasını önerenlerde var coraspin içmeye başladım...........bu kanın pıhtılaşmasını önlüyor...........ayrıca iğnede verdiler nevparin adında..........ama ben iğneyi kullanmadım...........ben farklı farklı doktorlara gittiğim için herkes farklı bir tedavi önerdi ama çoğu coraspinin yetrli olduğunu söylediği için gerek duymadım.........benim doktorum ali rüştü ergürdü ama memnundum diyemem..........sonra enver kurta gittim onda tedaviye kesin karar vermiştim ki hamile kaldığımı öğrendim.........sana tavsiye edebilirim inan bana memnun kalırsın........nerde oturuyosun istanbulda bilmiyorum kadıkööyde şifada kendisi bir görüş derim

evet canım istanbuldayım.sağol verdiğin bilgiler için,rabbim sağlıkla kucağına almayı da naip etsin.

evet canım istanbuldayım.sağol verdiğin bilgiler için,rabbim sağlıkla kucağına almayı da naip etsin.

ne demek canım........inşallah rabbim sizede nasip eder :Saruboceq:

Kızlar ne güzel iyi haberlerinizi almak. Hituci canım inşallah en güzel ve kolay şekilde bebişlerini kucağına alıp bizim içinde bol bol koklarsın onları. Pgt06 ve simge sizde lütfen bol bol hamişliğin tadını çıkarın.
Banu13 tesadüfe bak benimde 11 ve 22 nolu kromozomlarımda translokasyon var. Hatta banada annemden geldiğini tespit ettik. Benim 3 aşılama 2 bebek kaybı ve 2 tüp bebek denemem var. ılk denemede hiç sağlıklı embriyo bulunamadı. 2. de 1 tane bulundu ama tutunmadı. Şimdi Allah'ın izniyle 3. denemeye başlladım. Hep pgt yapıldı. Ama senin eşinde olduğu için daha şanslıymışsın. Benim genetik doktorum öyle söylemişti. Allah yardımcımız olsun. Hepinizi kocaman öptüm selamlar.

olefin canım allah yardımcın olsun ve tez zamanda anneliği nasip etsin inşallah.......her aşaması zor bir süreç..........tutana kadar olsun diyoruz.........olduktan sonra da allah korusun acaba bir şey olacakmı diye korkuyoruz..........allah herkese yardım etsin.........yarın kandil bol bol dua et canım

Kızlar ne güzel iyi haberlerinizi almak. Hituci canım inşallah en güzel ve kolay şekilde bebişlerini kucağına alıp bizim içinde bol bol koklarsın onları. Pgt06 ve simge sizde lütfen bol bol hamişliğin tadını çıkarın.
Banu13 tesadüfe bak benimde 11 ve 22 nolu kromozomlarımda translokasyon var. Hatta banada annemden geldiğini tespit ettik. Benim 3 aşılama 2 bebek kaybı ve 2 tüp bebek denemem var. İlk denemede hiç sağlıklı embriyo bulunamadı. 2. de 1 tane bulundu ama tutunmadı. Şimdi Allah'ın izniyle 3. denemeye başlladım. Hep pgt yapıldı. Ama senin eşinde olduğu için daha şanslıymışsın. Benim genetik doktorum öyle söylemişti. Allah yardımcımız olsun. Hepinizi kocaman öptüm selamlar.

canım tedavin hayırlıı olsun öncelikle,inşallah bu sefer tutar ve meleğine kavuşursun.canım bilmiyorum ne kadar şanslıyım ya canım sıkıldı hormon tahlili yaptırdım ve sonuçta fsh yüksek çıktı.biri bitmeden biri başlıyo.rabbim hayırlısını versin ne diyebilirim ki?benim gibi olan var mı acaba?fsh yükssek olunca ki değerim 9 tüp bebek yapılıyo mıu?

banu13 korkulacak kadar yüksek değil kafana takma benim aşılama zamanı 9 çıkıyordu. Üstüne 3 defa tüp bebek yapıyorum işte sen canını sıkma biraz fazla ilaç kullanıyorsun, 20 tane değilde 8-10 tane yumurtan oluşuyo. zaten yirmi tane olanlarında hepsi döllenmiyoki. Bak bizim başlıkta herkesin 1-2 sağlıklı embriyo ile gebelik elde edildi. Zaten tahlillere istatistiklere, doktorların iyi veya kötü söylediklerine çok kafayı takma herşey olacağına varıyor. Allah hakkımızda hayırlısını nasip eylesin. Bizim bu başlıkta çok mucizeler yaşadığımız için sen rahat ol ve sadece tedavi sürecinde yapılması gerekenleri yapıpı gerisini Allah'a bırak. ınşallah hepimiz sağlıklı bebeklerimize en kısa zamanda kavuşuruz. Selamlar

banu13 korkulacak kadar yüksek değil kafana takma benim aşılama zamanı 9 çıkıyordu. Üstüne 3 defa tüp bebek yapıyorum işte sen canını sıkma biraz fazla ilaç kullanıyorsun, 20 tane değilde 8-10 tane yumurtan oluşuyo. zaten yirmi tane olanlarında hepsi döllenmiyoki. Bak bizim başlıkta herkesin 1-2 sağlıklı embriyo ile gebelik elde edildi. Zaten tahlillere istatistiklere, doktorların iyi veya kötü söylediklerine çok kafayı takma herşey olacağına varıyor. Allah hakkımızda hayırlısını nasip eylesin. Bizim bu başlıkta çok mucizeler yaşadığımız için sen rahat ol ve sadece tedavi sürecinde yapılması gerekenleri yapıpı gerisini Allah'a bırak. İnşallah hepimiz sağlıklı bebeklerimize en kısa zamanda kavuşuruz. Selamlar

canım ya allah senden razı olsun kandil yüzü suyu hürmetine hayırlı sağlıklı bir şekilde meleğini sana bağışlasın ve hepimize inşallah...öyle iyi geldi ki mesajın umut oldu bana yeniden çok sağol.herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar.birbirimize dua edelim...

Rab bim bu mübarek günde hepinizin yüzünü güldürsün....bu dünya imtihan dünyasi.....bizler imtihan edilen kullariz...ne mutlu bize...
bi kizim saglikli öbürü ne yazikki rahatsiz...neyleyim Rabbim yücedir sabrini veriyor...
hic birzaman pes etmeyin dua edin bakin gercekten hepinize Rabbim yardim edecek...
Allaha emanetsiniz
dualariniz kabul olsun insallah

günaydın simge nasılsın cnaım....
nasıl gidiyo hamişlik....
biz 35 haftalık olduk Allahın izniyle..doğum zamanı daha belli değil ama artık geri sayım başladı..dua et bizim için olurmu?

X