- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #1.641
elimde olmayan nedenlerden dolayı cevabım gecikti kusura bakma nolur...seni çok iyi anlıyorum...genetik problem olduğunu öğrendiğimde bende site site bebek sahibi olan varmı diye araştırmıştım...
evet canım bide insanların bu sözleri var deli ediyorlar...hatta bana şimdi bikere hamile kaldınya artık kendiliğindende bebeğin olur diyorlar :) gülermisin ağlarmısın!
ben daha önce hamile kalmadım cnaım ama senin kalabiliyo olman sende bi problem olmadığını gösterir ki sağlıklı embriyo bulunursa Allah da ol derse bebeğine kavuşursun inşaallah.
kromozom bozukluğu erkekte olursa şans yüksek diyorlar ama buradaki arkadaşları takip ediyorum ben gayet dengeli gidiyo...erkekte olanda pozitif sonuç alıyo bayanda olanda...
ben tedavilerimin hepsini ankara anatolia tüpbebek merkesinde yaptırdım cnaım...:1hug:a.s.
estağfurullah canım çok iyisin ya çok teşekkür ederim desteğin,sabrın ve yardımın için.rabbim hayırlısıyla isteyen,bekleyen herkese nasip eder inşallah ve seni de sağslim meleklerine kavuşturur..:Saruboceq:beni de dualarında unutma olur mu?