Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

canım merhaba nasılsın???
cnaım valla heyecan dorukta ama her dönemin kendine göre stresi var inan...
ilk zamanlar iyimi diye merak ediyo insan....
hareketlerini hissedince biraz daha rahatlıyorsun ama yinede içerde nasıl olduklarını bilmeyince hep bi merak oluyo...
şimdide erken gelmelerinden korkuyorum:KK43:((
allahım evlatlarımızı hayırlısıyla sağlıkla bize bağışlasın inşaallah...
isteyen herkesede nasip etsin...
bu arada facebooka resimkoysanda baksak şekline şemaline...
güya facebooka ekledik hiç görüşemiyoz valla.iyiki kk var :)))

canım benim evet çok zor bir süreç.. inşallah vakitlice gelir bıcırlar... canım benim gebelik kabus gibi.. tek yumurta ikizi beklemek çok zor.. göbek kocaman oldu resimler de çektim ama daha akrabalarla ve tüm arkadaşlarla paylaşmak istemedik eşimle.. çok korkuyorum bir şeylerin ters gitmesinden..facete hep ablam takılıyor benim oturumdan... herşeyden uzak kaldım :KK43:((
sıkı bir doktor takibindeyim, çok iyi bir doktora gidiyorum ama sürekli endişe var.. diyorlar ya bunlar en güzel zamanlar, doğduktan sonra zor diye... inanmıyorum ben... valla böyle korku ile yaşamak daha zor, doğduktan sonra yok yoruldum yok uykusuzum diye bakımlarından şikayet etmeyeceğim...

kızlara da hayırlısıyla hep çift yumurta ikizi diliyorum... tek gerçekten zor, doktorların bile suratı ekşiyor tek yumurta ikizi olduğunu görünce :KK43:((

öpüyorum canım prenseslerine de talibim şimdiden.. Allah izin verirse iki tane oğlum olacak :)) bak içime doğan oldu :))

selam arkadaslar,bende 2 denemeden negatif sonuc aldim ve pgt yi arastirdim...dun doktorumuzla konustum pgt istedigimi soyledim...ama malesef yasadigim ulkede(isvicre) bu yasakmis ve cok cok pahalyimis...ama kromozom testini yapiyolarmis yasak diilmis onu yapmayi dusunuyorum...ama doktorumuz bizi bunu yapmamaiza gerek olmadigi konusunda bizi ikna etmeye calisti .sadece tekrarlayan cok fazla dusuklerde bunun olabilecegini ama bizim durumumuzdaki biri icin gerek olmadigini soyledi.simdi dondurulumus 2 embriyom var onalrla devammi etmeliyim...yoksa su kromozom testini yaptirip ondan sonrami yoluma devam etmeliyim hic bilemiyorum,kafam cok karisik...sizce?

Kızlar herkese merhaba, hituci pgt06 ne güzel büyüttünüz bebişleri, hituci canım az kaldı merak etme erken gelseler bile hastaneni iyi seçtikten sonra Allah'ın izniyle sağlıklı olacaklar inşallah. Pgt06 sen de benim gibi hep her aşamada olacak hep en zor durumlara kendini hazırlıyorsun ama merak etme bak herşey yolunda inşallah. doktorları biliyorsun hep en kötü senaryoyu söylüyorlar insana. Ama sen hep onları yanılttın.

Yeni katılan arkadaşlar hepimize bol şans ve hayırlı sonuçlar.
Hituci bende anatolia'ya hakan hocaya ilk kontrole gittim. Yumurtalık rezervini çok beğenmedi, çok da olumlu şeyler söylemedi, ama inşallah uzun protokol haziranda başlayıp temmuzda bir daha deneyeceğim. Son bir rapor hakkımıda orda kullanayım diyorum. Doktor umut vermese de Allah'tan umudumu kesmeyeceğim. Bu arada şubattaki denemeden sonra benim adet düzeni bozuldu ara kanamalar falan canım sıkılıyo ama doktor rahim normal başlayabilirsin dedi. ışte bende son durumlar böyle. Fiyatlarıda aynı senin söylediğin gibi şimdilik. Umarım simge ve zümmin sizde çok iyisinizdir. Herkese selamlarkaydirigubbakcemile5

kızlar 11 tane pgtye gırdı ve ıptal oldu

Canım ya çok üzgünüm nasıl yani ne güzel 11 tane pgt ye gitti ve hepsimi kromozom olarak sağlıksız. Aslında şansın çok yüksekmiş ama ne desem boş biliyorum Aynı şeyi bende yaşadığım için. Ama bak hala deniyorum. Biraz zaman geçince inşallah umutlar yeniden yeşerir. Allah sonumuzu hayretsin selamlar.

karamelcim ne deyim ki... bizim kaderimiz işte... Allahım çok zor çook... ama ne olur umudunu kaybetme... :KK43:(((((((( off yaaa üzerime ağırlık çöktü.. Allah yardımcın olsun canım benim....

olefincim anatolya doğru bir tercih.. rezervin az dediyse hele hiç bekleme, tedavin şimdiden hayırlı olsun canım..

selam arkadaslar,bende 2 denemeden negatif sonuc aldim ve pgt yi arastirdim...dun doktorumuzla konustum pgt istedigimi soyledim...ama malesef yasadigim ulkede(isvicre) bu yasakmis ve cok cok pahalyimis...ama kromozom testini yapiyolarmis yasak diilmis onu yapmayi dusunuyorum...ama doktorumuz bizi bunu yapmamaiza gerek olmadigi konusunda bizi ikna etmeye calisti .sadece tekrarlayan cok fazla dusuklerde bunun olabilecegini ama bizim durumumuzdaki biri icin gerek olmadigini soyledi.simdi dondurulumus 2 embriyom var onalrla devammi etmeliyim...yoksa su kromozom testini yaptirip ondan sonrami yoluma devam etmeliyim hic bilemiyorum,kafam cok karisik...sizce?

merhaba azra.. çoğu avrupa ülkesinde katolik inancından ötürü pgt yasak.. canım öncelikle genetik tanı basit bir test yapmakla bir şey kaybetmezsin, aklında kalmaması için sen de eşinde kan verin derim.. bak zümmin de yurt dışında yaşıyor, o da gelip türkiyede tedavi gördü.. inşallah sizin genetik bir sorun yoktur da gerek kalmaz.. çünkü pgt gerçekten zor bir süreç.. diğer tedavi görenler embriyom tutunacak mı tutunmayacak mı diye beklerken biz bir de sağlıklı çıkacak mı çıkmayacak mı diye bekliyoruz.. benden 12 yumurta toplandı, 11 olgun çıktı.. sadece beşi döllendi, pgt yapılacak güne kadar da 4 tanesi dayanabildi.. bu dört taneden de sadece 1 tane sağlıklı çıktı.. bunu beklemek kadar zor bir süreç yok... inşallah sen de bunları yaşamak zorunda kalmazsın :KK43:(

bende anlamadım nıye cıkmadı bıde ben herkeze anlatmak zorunda kalıyorum o da ayrı bı dert benım 2 dondurulmusum var onları denıcem artık saglıklı saglıksız allahın takdırı 5.gunlukler ama ben translakasyonum oldugunu ogrenınce pgt yapalım dedık bosu bosuna hormanları aldık bosu bosuna akupunturcudan acı cektık daha ekılemeden ıptal oldu sayı hıc onemlı degıl pgtye gırmesı sonuc onemlı sımdı gelde mıllete anlat

gercı bugun koysalar koycaktım ama 1 ay sonra yapabılırız dedıler anlamadım nıye hersey hazır halbukı bu da olmazsa kendıme doktordan once ııı bı genetıkcı bulmam lazım ve embyologcu hıtucı sen nerde yaptırdın

canım ben anatolyada yaptırmıştım.genetikçi olarak muhterem bahçeyi tavsiye edebilirim sana.tedavinin iptal olmasına üzüldüm gerçekten.benimde iki tedavim iptal olmuştu seni çok iyi anlıyorum ama vazgeçme canım.kendini biraz daha toparladıktan sonra dediğin gibi iyi bir dr ve genetikçi ile yeniden dene.Allah yar va yardımcın olsun sevgiler...

Kızlar herkese merhaba, hituci pgt06 ne güzel büyüttünüz bebişleri, hituci canım az kaldı merak etme erken gelseler bile hastaneni iyi seçtikten sonra Allah'ın izniyle sağlıklı olacaklar inşallah. Pgt06 sen de benim gibi hep her aşamada olacak hep en zor durumlara kendini hazırlıyorsun ama merak etme bak herşey yolunda inşallah. doktorları biliyorsun hep en kötü senaryoyu söylüyorlar insana. Ama sen hep onları yanılttın.

Yeni katılan arkadaşlar hepimize bol şans ve hayırlı sonuçlar.
Hituci bende anatolia'ya hakan hocaya ilk kontrole gittim. Yumurtalık rezervini çok beğenmedi, çok da olumlu şeyler söylemedi, ama inşallah uzun protokol haziranda başlayıp temmuzda bir daha deneyeceğim. Son bir rapor hakkımıda orda kullanayım diyorum. Doktor umut vermese de Allah'tan umudumu kesmeyeceğim. Bu arada şubattaki denemeden sonra benim adet düzeni bozuldu ara kanamalar falan canım sıkılıyo ama doktor rahim normal başlayabilirsin dedi. İşte bende son durumlar böyle. Fiyatlarıda aynı senin söylediğin gibi şimdilik. Umarım simge ve zümmin sizde çok iyisinizdir. Herkese selamlarkaydirigubbakcemile5
canım merhaba....

hakan hoca gerçekten işini iyi yapıyo...yumurtalık rezervinde hiç canını sıkmasın canım sağlıklı bir tane embriyo olsun yeterli...rabbim gönlündekini hakkında hayırlı kılsın inşallah.

saglıklı cıkması ıcın bı sey kullandınızmı bıtkısel falan nasıl cıktı ya arkadaslar 11 taneden hıcmı saglıklı cıkmaz onların hatası olabılırmı anlamıyorum ya 11 tane 4 bıttı 5.cı yapcam sımdı ben ya gercı dondurulmuslarım var onuda yapsammı yapmasammı bılemedım

saglıklı cıkması ıcın bı sey kullandınızmı bıtkısel falan nasıl cıktı ya arkadaslar 11 taneden hıcmı saglıklı cıkmaz onların hatası olabılırmı anlamıyorum ya 11 tane 4 bıttı 5.cı yapcam sımdı ben ya gercı dondurulmuslarım var onuda yapsammı yapmasammı bılemedım

karamelcim niye senin o dondurulmuşları da eklemediler ki bu tedavide PGTye gideceklerin içine.. bu arada 11 tane döllenmiş olması ve üç gün dayanması bile çok önemli gerçekten.. böyle durumlarda döllenme oranları da çok düşük oluyor bildiğim kadarıyla.. bizde 11 olgun yumurtadan sadece beşi döllenmeyi başarabilmişti :KK43:(
hakkında hayırlısı olsun.. bu arada ben bitkisel vs hiç bir şey kullanmadım..Allah yardımcın olsun canım

benım 21 tane cıktı 18 ı dollendı canım ve pgtye 11 tane gırdı sımdı gecmısı okuyor 4 5 yumurtadan saglıklı cıkmısta 11 taneden nasıl cıkmaz anlamadım yanı nasıl olur bıde bırı yazmıs spermdekı kromozonlara bakılcak boyle bı sey varmıkı aklım fıkrım ermıyor nasıl cıkmaz sen ozel bı sey yaptınmı bu senın kacıncı tup dıgerlerı nasıldı

karamel çok üzüldüm canım...........hakkında hayırlısı olsun hep olumlu düşün zor olsada..........canım 11 taneden tabi hiç sağlıklı çıkmaması üzücü ama araştır yinede...........burası türkiye insanın başına herşey gelebiliyor.........sana rapor vermeleri gerekir inceledikleri embriyonun sağlıksız olduğunu gösteren.......bundada vardır bir hayır sen yeterki umudunu kaybetme

Selam kızlar güzel dilekleriniz için çook teşekkürler. karamelcim bence de mutlaka pgt yapan merkeze git her embriyoda hangi sorun varmış öğren aklına gelen herşeyi mutlaka sor. Sana her konuda cevap vermek zorundalar mutlaka sonucu yazan bir belge de al. Bir sürü para alıyorlar bir zahmet ilgilensinler artık değilmi. Allah hepimizin yardımcısı olsun selamlar...

kızlar bu ıslemı genetık doktorumu yapıyor yoksa embyologmu kım 3.gun pgtye sokuyorlar kım sokuyor embyologmu yoksa genetıkcımı

X