- 23 Eylül 2009
- 551
- 31
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #1.541
canım merhaba nasılsın???
cnaım valla heyecan dorukta ama her dönemin kendine göre stresi var inan...
ilk zamanlar iyimi diye merak ediyo insan....
hareketlerini hissedince biraz daha rahatlıyorsun ama yinede içerde nasıl olduklarını bilmeyince hep bi merak oluyo...
şimdide erken gelmelerinden korkuyorum((
allahım evlatlarımızı hayırlısıyla sağlıkla bize bağışlasın inşaallah...
isteyen herkesede nasip etsin...
bu arada facebooka resimkoysanda baksak şekline şemaline...
güya facebooka ekledik hiç görüşemiyoz valla.iyiki kk var :)))
canım benim evet çok zor bir süreç.. inşallah vakitlice gelir bıcırlar... canım benim gebelik kabus gibi.. tek yumurta ikizi beklemek çok zor.. göbek kocaman oldu resimler de çektim ama daha akrabalarla ve tüm arkadaşlarla paylaşmak istemedik eşimle.. çok korkuyorum bir şeylerin ters gitmesinden..facete hep ablam takılıyor benim oturumdan... herşeyden uzak kaldım ((
sıkı bir doktor takibindeyim, çok iyi bir doktora gidiyorum ama sürekli endişe var.. diyorlar ya bunlar en güzel zamanlar, doğduktan sonra zor diye... inanmıyorum ben... valla böyle korku ile yaşamak daha zor, doğduktan sonra yok yoruldum yok uykusuzum diye bakımlarından şikayet etmeyeceğim...
kızlara da hayırlısıyla hep çift yumurta ikizi diliyorum... tek gerçekten zor, doktorların bile suratı ekşiyor tek yumurta ikizi olduğunu görünce ((
öpüyorum canım prenseslerine de talibim şimdiden.. Allah izin verirse iki tane oğlum olacak :)) bak içime doğan oldu :))