- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #1.521
ya kızlar kafama takıldı sız bagısıklık testı yaptırdınızmı baska adı varmı benden ıstemedıler ya ben onlara hepsını verın dedım baska test yok dedıler benım bu 4. cumartesı transfer olcak ya ıcıme kurt dustu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bişey sormak istiyorum size bende pko var eşimde bi sorun yok 3tüp bebek tedavisinde 2düşük ve dün sonucunu aldığım negatif denemem var bugün doktorumla konuştuk pgt yapalım dedi birdaki sefere ama biz genetik testler yaptırdık eşimle hiçbi sorun çıkmadı bende kanda pıhtılaşma çıktı merak ettiğim genetik bi sorunumuz olmadığı halde pgt yaptırmam nekadar doğru sizce birda tutma oranı daha düşükmüş pgt de embriyolar zarar görüyormuş beni bilgilendirimisiniz bu konuda gerçi henüz düşünmüyorum böyle bişeyi ama merak ettim birde ben bursada oturuyorum burda yapan yer yok ist önerdi doktorum acaba hangi merkez başarılı bu konuda birde nekadar tutuyor pgt dahil tüp bebek
tup ıcın
kızlar sızın kactanesı pctye gırdı
ya cok korkuyorum cıkmaz dıye sonucta 1 darbe daha yıyorlar sen hamıleydın hıtucı degılmı
merhaba kızlar.. biri bana mı seslendi ne :)))) kulağım çınladı geldim foruma :)))
hituci canım heyecan doruktadır sende şimdi.. ben de şu 24 haftayı bi hayırlsıyla atlatıp TTTS sendromu riskini atlatabilirsem o zaman gebe moduna gircem tam olarak.. gerçi göbeğim maşallah ben moda girmesem de gizlenecek gibi değil :)) Allahım tüm isteyenlere nasip etsin..
karamelcim tüp artı pgt ücretiyse 1750 eoru bedava yaptırmışsın resmen.. ama sanırım öyle değil, bildiğim kadarıyla onlar da pgt için kaç embriyo girerse girsin 900 euro alıyor değil mi.. feda olsun gerçi herşeyimiz...
ben 4150 TL (150si çidere) artı 900 euro ödemiştim tedavi için..