Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

karamelim sen nasılsın canım, tedavin nasıl gidiyor.. iyi beslen oldu mu.. gerçi diyene bak dün aklıma geldi, bana transferden sonra bi hafta annem baktı,, o bi haftada yediğim turşunun haddi hesabı yoktu.. bana bi haller olmuştu habire turşu yiyor şişiyordum sonra da suya hücum :)))
neysse beni örnek alma sen, kabız olmayacak bir beslenme seç şimdiden, transferden sonra neler çektim duphalac içmek zorunda kaldım o daha da beterdi :)))
senin yumişler nasıl.. takiplerin nasıl gidiyor canım
Allahım yardımcın olsun olumunekankayizsmile

kızlar merhaba nasılsınız
maşaallah çoğunuz hamilesiniz
kiminizin bebişlerinizi kucağınıza almanıza çok az bir zaman kalmış
Allah hayırlı doğumlar versin sizlere inşaallah
beni ve benim gibi bekleyenleri de en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı yavrulara kavuştursun inşaallah :Saruboceq:

karamelim sen nasılsın canım, tedavin nasıl gidiyor.. iyi beslen oldu mu.. gerçi diyene bak dün aklıma geldi, bana transferden sonra bi hafta annem baktı,, o bi haftada yediğim turşunun haddi hesabı yoktu.. bana bi haller olmuştu habire turşu yiyor şişiyordum sonra da suya hücum :)))
neysse beni örnek alma sen, kabız olmayacak bir beslenme seç şimdiden, transferden sonra neler çektim duphalac içmek zorunda kaldım o daha da beterdi :)))
senin yumişler nasıl.. takiplerin nasıl gidiyor canım
Allahım yardımcın olsun olumunekankayizsmile

canım walla yrn doktor kontrolum var suanda hersey yolunda ama benımde bogazım sıstı o da sımdı kesın vucuduma etkı edıyodu ona sınır oldum of tamda basladıgım zaman olcak seymıydı doktora sordum ates olmazsa bı sey olmaz dedı ama ne kadarda dedıyse malesef etkı eder bakalım herhalde cumartesı veya pazartesı toplama olur gıbı gelıyor bana sen hangı doktora gıtmıstın kac aylık oldu ufaklıklar

canım walla yrn doktor kontrolum var suanda hersey yolunda ama benımde bogazım sıstı o da sımdı kesın vucuduma etkı edıyodu ona sınır oldum of tamda basladıgım zaman olcak seymıydı doktora sordum ates olmazsa bı sey olmaz dedı ama ne kadarda dedıyse malesef etkı eder bakalım herhalde cumartesı veya pazartesı toplama olur gıbı gelıyor bana sen hangı doktora gıtmıstın kac aylık oldu ufaklıklar

canım bol bol meyve tüket direncini artır... geçiş mevsimi olduğundan herkes hastalanıyor, kafana takma.. takıntı hastalıktan daha tehlikeli tedavi döneminde... canım ben umutta süleyman hocada tedavi gördüm... şimdi gebelik takibimi kartal eğitim araştırmada görevli bülent kars adında bir hoca yapıyor.. pıtırcıklarım yarın tam 15 haftayı bitiriyor Allahın izniyle.. hem endişeli hem de çok güzel bir duygu.. Allahım sana da nasip eder inşallah.. başka bi forum daha var takip ettiğim, orda da çok var tüp bebek tedavisiyle tek yumurta ikizi.. hatta iki embriyo transfer edilip üçüz doğuran var (ikisi tek yumurta ikizi biri normal).. valla canım Allaha sığınmaktan başka çare yok, verdi mi senin umutlarının bile ötesinde veriyor.. abim bana dedi ki sen Allaha elini açar bir şey istersin ama o açık eline ne kadar vereceğini bilemezsin.. Allah işte böyle büyük... güzel şeyler düşün olur mu? herşey iyi olacak Allahın izniyle
kızlar merhaba nasılsınız
maşaallah çoğunuz hamilesiniz
kiminizin bebişlerinizi kucağınıza almanıza çok az bir zaman kalmış
Allah hayırlı doğumlar versin sizlere inşaallah
beni ve benim gibi bekleyenleri de en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı yavrulara kavuştursun inşaallah :Saruboceq:

inci tanesi sağol canım, inşallah sen de hayırlısıyla ve de inşallah doğal yoldan sağlıklı bebeklere kavuşursun.. ve tabi tüm bekleyenler...

hepiniz Allaha emanet olun kızlar

merhaba arkadaslar yardiminiza cok ihtiyacim var..

ben 24 yasinda 2 yillik evliyim esimde %3 morfoloji bozuklugu ile normal yolla cocugumuzun olmayacagini ogrendik...tup bebk yaptirdik negatif 2.sinide yaptirdik dun yine negatif sonuc aldim...tekralayan basarisizliklairn nedenlerini arastirdim okudum ve yikildim,ne kadar cok sorun varmis oyle sadece tup bebk yapmaklada bitmyiomus olay..
simdi bir suru korkum var esimle benim kan verip kromozomlairmizami bakilcak eger sorun cikarsami genetik tani yapilacak ?yoksa sorun olmadandami bakiliyo...ben isvicrede yasiyorum ve okuduklarimdan yurt disinda pgt yapilmadigini ogrendim...eger kanda sorun cikmazssa icim rahat bi sekilde tup bebege baska hic birsey yapmadan devam edebilecekmiyim..yardim lutfen :çok üzgünüm:

başarı hikayelerini okumak o kaadar güzel ki.. Rabbim bu yolda olan kimsenin kollarını boş bırakmasın..
ben birşey sormak istiyorum, sanırım daha çok özel merkezlerde yaptırmış herkes genetik testlerini.. istanbulda bir devlet hastanesinde yaptıran yok mu hiç? hangi hastanelerin genetik bölümleri var? biryerde çok ileri tarihlere atıldığını okumuştum devlette randevuların, hangisi daha az yoğundur acaba? :KK43:

merhaba rabbim hamile arkadaşlarımıza sağlıkla ve hayırlısı ile evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin inşallah...
beklemede 2009 ben zeynep kamilde yaptırdım. kanda kromozom testini eşimin ve benim genetik bölümüne gidip bizzat randevu alıyorsun bana gittiğim tarihten 1 haftaya görüşme için randevu verdiler daha sonra o tarihte gidip görüştüğümdededuruma göre genetik test isticekse onun içinde 1 hafta sonrasına gün verdi test sonucu için 5-6 hafta sonra diyorlar ama 3-4 haftayı bulmuyor bile sonuçun çıkması rabbim bu yolda hepimiizn yardımcısı olun inşallah...

merhaba rabbim hamile arkadaşlarımıza sağlıkla ve hayırlısı ile evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin inşallah...
beklemede 2009 ben zeynep kamilde yaptırdım. kanda kromozom testini eşimin ve benim genetik bölümüne gidip bizzat randevu alıyorsun bana gittiğim tarihten 1 haftaya görüşme için randevu verdiler daha sonra o tarihte gidip görüştüğümdededuruma göre genetik test isticekse onun içinde 1 hafta sonrasına gün verdi test sonucu için 5-6 hafta sonra diyorlar ama 3-4 haftayı bulmuyor bile sonuçun çıkması rabbim bu yolda hepimiizn yardımcısı olun inşallah...

çok sağol canım benim.. kısa zamanda halletmissin çok güzel ya.. ben de sağolsun baska bir arkadaşımızla yazıstım onu da sisli etfalden samatyaya sevketmişler öyle yaptırmıs.. ancak bunda sevk filan yok daha kolay olacak herhalde.. bende hiç gebelik olusmadı su ana kadar tutmuyo bebisler acaba gebelik olusup sadece dusuk yapanlara mı yaptırıyolar testi devlette, bir ayrım var mı yani?

Evet sevk felan yapmıyorlar benım tekrarlayan gebelık kayıplarım var ondan sebep baktılar bence gÖrÜŞ derım ben yaparlar belkıde rabbım bu yolda hepımızın yardımcısı olsun ınŞallah...

merhabalarrr uzun zamandır zıyaret edemıyordum sızlerı gecmıse de pek bakamadım.. Umarım tedavıler yolundadır aynı yollardan gectıgım ıcın ıyı bılıyor ve sızlerı cok ıyı anlıyorum tedavının yarısından fazlası umut ve ınanmak umıtlı olmak... Allah ım hepınızın cabalarını bos bırakmasın ınsallah.. Umarım tedavısı devam eden umutlu bekleyısı suren arkadsların guzell haberlerını vermelerı ıcın yardımcısı olır dualarım sızlerle ıyı aksamlarr

kızlar dun yumurta toplama ıslemım oldu bakalım bugun arıyacaklar kac tanesı ıslemı gırdım ınsallah sonu hayırlı olur

kızlar dun yumurta toplama ıslemım oldu bakalım bugun arıyacaklar kac tanesı ıslemı gırdım ınsallah sonu hayırlı olur

canım hakkında hayırlısı olun inşaallah.sağlıkla güzel güzel döllensinler inşaallah.gelişmelerden haberdar et canım Allaha emanet ol.

kızlar kımde hangı translakasyon var acaba yazarmısınız merak edıyorum

canım bizimki 13.14 robertsonyan translokasyon

arkadaşlar bende 2 kez acıbadem kadıköy de tüp bebek denedim negatif.eşimde x ve 5. koromozomlarda tarnslokasyon var. 3. deneme için bekliyorum ama hala ağrılarım oluo adet olurken biraz ara mı versem diorum normal yollarla denememiştik eşimin sperm sayısı düşük olduğundan ama şimdi havuç suyu içio vitamin kullanıo işallah işe yarar

eyetkıner sende hankı translakasyon vardı

bendeki 14-21 canım........tabi genetiks saolsun yanlış teşhis koymuş.........bu yüzden pgt ile yapılan tedavi negatif sonuçlandı..........çünkü onların yazdığı 13-21 di ve onlara bakıldığı için sağlıklı gibi gözükenler sağlıksızdı.........iyikide tutmadı yoksa onların hatası yüzünden başımıza neler gelecekti.........ben herkese şimdi farklı bir merkezde 2.kez genetik test yapmanızı tavsiye ediyorum........çünkü bu herkesin başına gelebilir........arayıp özür dilemek çözüm değil çünkü çok ama çok önemli bir sorun........inşallah tedavin iyi sonuçlanır canım allah yardımcın olsun..........ben negatif diye çok üzülmüştüm o zamanlar ama bak bundada varmış bir hayır

arkadaşlar bende 2 kez acıbadem kadıköy de tüp bebek denedim negatif.eşimde x ve 5. koromozomlarda tarnslokasyon var. 3. deneme için bekliyorum ama hala ağrılarım oluo adet olurken biraz ara mı versem diorum normal yollarla denememiştik eşimin sperm sayısı düşük olduğundan ama şimdi havuç suyu içio vitamin kullanıo işallah işe yarar

canım ben doğal yolla hamile kaldım biliyorsundur belki..........benim sebebimde eşimin sperm sayısının düşük olmasıydı.........havuç suyu,evicap ve çinko vitamini ile dualarım sayesinde tedavisiz ve sağlıklı bir gebelik oluştu çok şükür.........sen umudunu yitirme.......bol bol dua et ve sabırlı ol.........inan bana en önemlisi bu

merhaba karamel cnm ınsallahh guzell haberler alırsın guzell haberler verırsın bızlere... Bende resiplokal translokasyon vardı cnm

X