- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #1.501
amin pgt ınsallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karamelim sen nasılsın canım, tedavin nasıl gidiyor.. iyi beslen oldu mu.. gerçi diyene bak dün aklıma geldi, bana transferden sonra bi hafta annem baktı,, o bi haftada yediğim turşunun haddi hesabı yoktu.. bana bi haller olmuştu habire turşu yiyor şişiyordum sonra da suya hücum :)))
neysse beni örnek alma sen, kabız olmayacak bir beslenme seç şimdiden, transferden sonra neler çektim duphalac içmek zorunda kaldım o daha da beterdi :)))
senin yumişler nasıl.. takiplerin nasıl gidiyor canım
Allahım yardımcın olsun olumunekankayizsmile
canım walla yrn doktor kontrolum var suanda hersey yolunda ama benımde bogazım sıstı o da sımdı kesın vucuduma etkı edıyodu ona sınır oldum of tamda basladıgım zaman olcak seymıydı doktora sordum ates olmazsa bı sey olmaz dedı ama ne kadarda dedıyse malesef etkı eder bakalım herhalde cumartesı veya pazartesı toplama olur gıbı gelıyor bana sen hangı doktora gıtmıstın kac aylık oldu ufaklıklar
kızlar merhaba nasılsınız
maşaallah çoğunuz hamilesiniz
kiminizin bebişlerinizi kucağınıza almanıza çok az bir zaman kalmış
Allah hayırlı doğumlar versin sizlere inşaallah
beni ve benim gibi bekleyenleri de en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı yavrulara kavuştursun inşaallah :Saruboceq:
merhaba rabbim hamile arkadaşlarımıza sağlıkla ve hayırlısı ile evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin inşallah...
beklemede 2009 ben zeynep kamilde yaptırdım. kanda kromozom testini eşimin ve benim genetik bölümüne gidip bizzat randevu alıyorsun bana gittiğim tarihten 1 haftaya görüşme için randevu verdiler daha sonra o tarihte gidip görüştüğümdededuruma göre genetik test isticekse onun içinde 1 hafta sonrasına gün verdi test sonucu için 5-6 hafta sonra diyorlar ama 3-4 haftayı bulmuyor bile sonuçun çıkması rabbim bu yolda hepimiizn yardımcısı olun inşallah...
Evet sevk felan yapmıyorlar benİm tekrarlayan gebelİk kayıplarım var ondan sebep baktılar bence gÖrÜŞ derİm ben yaparlar belkİde rabbİm bu yolda hepİmİzİn yardımcısı olsun İnŞallah...
kızlar dun yumurta toplama ıslemım oldu bakalım bugun arıyacaklar kac tanesı ıslemı gırdım ınsallah sonu hayırlı olur
kızlar kımde hangı translakasyon var acaba yazarmısınız merak edıyorum
eyetkıner sende hankı translakasyon vardı
arkadaşlar bende 2 kez acıbadem kadıköy de tüp bebek denedim negatif.eşimde x ve 5. koromozomlarda tarnslokasyon var. 3. deneme için bekliyorum ama hala ağrılarım oluo adet olurken biraz ara mı versem diorum normal yollarla denememiştik eşimin sperm sayısı düşük olduğundan ama şimdi havuç suyu içio vitamin kullanıo işallah işe yarar