Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

çiçekcim canım çok sağol, Allah isteyen herkese nasip eder inşallah..
soracaksın tabi ki.. biz de bildiğimiz kadarıyal anlatacağız..
canım bana doktorum kısa protokol uyguladı.. uzun protokolde adet olmadan önce lucrin gibi yumurtalık baskılayıcı iğnelerle başlanıyor.. sonra adet olunca yumurta geliştirici iğnelere başlanıyor.. benim ki gibi kısa protokolde ise adetin 2. ya da 3. günü yumurta geliştirici iğnelere başlanıyor..
dediklerine göre uzun protokolü yumurta rezervi iyi olan genç kadınlara uyguluyorlar, bana görüştüğüm diğer merkezler uzun protokol uygulayacaklarını söylemişlerdi ama tedavi gördüğüm yer kısa protokol uyguladı... kısa protokolle uzun arasında hiç bi fark olmadığını söylemişti doktorum.. sen şimdi izin durumu falan hesaplayacaksan eğer uzun protokolde de olsa kısa protokol de olsa doktora hergün muayeneye gidilmiyor, ilk muayene ardından iğneleri yazıyor, 4-5 günde bir kontrol oluyor, ben ilk muayeneden sonra iki kez kontrol oldum sonra yumurta toplandı ve pgtden sağlıklı embriyo bulununca transfer yapıldı...

canım daha ne sorarsan sorabiliğrsin, bildiğimiz kadarıyla yardımcı oluruz
kendine iyi bak :KK66:

selam kızla.. herkes iyidir inşallah...

hituci maşallah facete gördüm resimlerini, harika olmuşsun, hamilelik çok yakışmış...

simgeden ses yok, ne yapyı acaba amniyo sonucu çıkmış mıdır?

karamel canım lucrin bitti mi? nasılsın? stres yok inşallah

çiçek canım hoşgeldin tekrar, özelden msj attım az önce :KK66: normal bir doktorla değil de tüp beebk doktorlarıyla görüş bazı testler yaptırmadan, böylece gereksiz testler yaparak boşuna sıkıntı da çekmemiş olursun..
bir şeye cevap vermeyi unutmuşum... sormuşsun ya 7 milyarı tutmazsa yine mi ödeyeceğiz diye, aynı merkezde yaptırısan ikinciye biraz daha az alıyorlar.. başka merkezde yaptırısan evet o kadar yine ödüyorsun.. bu işin maddi boyutu insanı sıkıyor ama önemli olan maddi boyutu değil...para gelir gider... sen iyi ol da gerisi önemli değil...

kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir.. herşeyin gönlünüzce olmasını dliyorum opuyorumnanaktan
sevgilerr kaydirigubbakcemile3

canım bugun puregona baslıcam hemde lucrın kullanıcam sımdılık hersey yolunda benım herseyım yolund gıdıyorda sonucu olmuyor be guzelım bakalım bu sefer ınsallah sonucta ııı olur

karamelcim inşallah bu defa sonu da iyi olacak ve sen de ocak-şubat gibi YAVRULARINA kavuşacaksın inşallah... dikkatini çekerim çoğul konuşuyorum.. :emir_bebek::emir_bebek:
Allahım dualarımızı kabul eder inşallah
kendine çok iyi bak canım

merhaba arkadaşlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir...........amniyosentez sonucumuz belli oldu çok şükür bebeğim sağlıklı ama oda benim gibi taşıyıcı..........olsun bunada şükür...........bu kadarı bile benim için mucize............dilerim rabbim herkese nasip eder..........bana dua edin arkadaşlar çok ihtiyacım var...........başka başka sorunlarım var..........çok mutsuzum rabbim sabır versin

merhaba arkadaşlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir...........amniyosentez sonucumuz belli oldu çok şükür bebeğim sağlıklı ama oda benim gibi taşıyıcı..........olsun bunada şükür...........bu kadarı bile benim için mucize............dilerim rabbim herkese nasip eder..........bana dua edin arkadaşlar çok ihtiyacım var...........başka başka sorunlarım var..........çok mutsuzum rabbim sabır versin

simge xyz sonucunu almışsın bebekteki taşıyıcılık sendeki taşıyıclık gibi aynı bölgelerdeki kromozomlar gibimi benim eşimin 2 ve 15 kromozomlardaki taşıyıcılık bebektede var o yüzden merak ettim genetik merkezle görüştünmü nr dediler
inş sağlıcakla bebeğine kavuşursun

rabbim sağlıkla hayırlısıyla zamanında bebeğinizii size bağışlasın inşallah.biz pgt yaptırdık ama ne olduğumuz ne olacağımız hala belli değil.rabbim hayırlsıyla sağlıkla herkesin evladını bağışlasın ailesine inşaallah.rabbim her konuda yar ve yardımcın olsun canım.Allahım bana yardım et de bol bol.onu dediğinde Allah birsürü melek gönderirimiş kuluma yardım edin diye.
bizde iyiyiz çok şükür bi yaramazlık yok..bugün 28. haftamıza girdik.bizim içinde dua edin.
hepinizi öpüyorummmm Allaha emanet olun sağlıcakla kalın...

kızlar birşey soracağım...benim annemde babamda işitme engelli...eşimin tarafında böyle olan yok...sizce benim çocuğumda çıkma olasılığı yüzde kaç....yani bu pgt yapıldığında çıkarmı?????

simge valla umut oluyosun bana iyiki sen varsin
allah yardimcin olsun bitanem ne guzel bak butun testlerin temiz cikti
bende ameliyat oldum rahimde polip varmis aldilar
doktor tutunmaya engel olabilirmis diyor
simge bana dua ette benimde senin gibi kendiliginden olsun
bu ay doktor vermedigi halde klomen kullaniyorum
biliyorum bu yaptigim cok riskli ama artik doktorlar umrumda bile degil
yuzde 15 sansimiz bile olsa sonucta var yani saglikli bi bebek olma ihtimali
verecek olan allah
o ol derse hemen oluverir

saolun kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...........ayşeciğim bendeki taşıyıcılık ile aynı evet........tabi bu arada genetiksdeki hangi kromozomlarda sorun olduğuda yanlış........arayıp özür dilediler ama boş.........13-21 diye biliyorduk biz 14-21 miş.........belki sorun değil ama başka başka yanlışlarıda var.........herneyse benim için önemli olan bebeğimiz sağlıklı olması.........allah hepimizin yardımcısı olsun........zor dönemlerden geçtik inşallah sonunda muradımıza ereriz

kardelen hiç kendini üzme canım.........herşey sonunda olacağına varıyor........sen allaha sığın yeterki bak ben nerden nereye geldim.......bol bol dua et canım

Simge çok sevindim, gözünüz aydın. İnşallah rahatlamışsındır. Dualarımız seninle. Çok mutsuzum demişsin. Özel olmazsa eğer nedir seni mutsuz eden canım. Kendine iyi bak...

selam kızlar.. inşallah hepiniz iyisinizdir..

simgecim çok şükür ki hasta değil bebek.. taşıyıcılık önemli değil bence... tıp hergün ilerliyor, bebeklerimiz büyüyüp anne baba olmak istediklerinde kimbilir ne gelişmeler olacak.. ya da onu bırak dünya zaten o kadar kirleniyor ki sağlıklıyım diyenlerde bile mutasyonlar yüzünden novo (sıfırdan) rahatsızlıkalr çıkacak..
Allah sonumuzu hayretsin... sen oğluna sıkı sıkı sarıl, kendini de üzme sakın, kocaman olmuş oğluşun maşallah artık herşeyi n farkında, annesini üzgün istemez o bıcır...

hituci harikasın canım, Allahım tamamına erdirsin.. prenseslerine ve sana sağlık sıhhat versin..

sedemsan tedavin hayırlı olsun canım.. sizde translokasyon gibi sorun mu var, yoksa düşükelr ya da daha önce başarısız IVF denemeleri mi var? Allah yolunu açık etsdin canım

karamelim iyisindir inşallah... bu sefer olacak Allahın izniyle... sana da Rabbim iki tane nasip eder de bu dertten kurtulursun inşallah

kardelenim kendi kendine ilaç kullanma canım benim bak poliplerin alınmış, belki daha önce bu yüzden hiç bebek tutrunmuyordu, Rabbim simge gibi ayşe gibi sana da doğal yolddan versin inşallah... biz PGT yaptırdık noldu bişey değişmiyor, sadece stres, Allahım bu topikteki herkese sağlıklı ve doğal yoldan bebekler nasip etsin.. bizimki gibi çift çift hem de :)) Aminnn

yeşbü senin durumunu bi genetikçiye ya da belki kadın doğumcuya sormak lazım.. bu durum tek gen hastalığıysa sizde de görülme ihtimali büyüktü (her iki ebeveynden ötürü) ama genetik değil de sonradan olan fiziksel bir rahatsızlıksa görülmez... sen bu konuyu bence doktoruna danışmalısın canım.. Allah yardımcın olsun, sağlıklı evlatların olsun

kızlar ben de çok heyecanlıyım.. bu cumartesi randevum var, herşeyden önce sağlıklı olmaların ı diliyorum.. doktro cinsiyeti de söyleyecekmiş bu hafta.. hiiiç önemli değil iki kız ya da iki oğlan.. her durumda başımızın üstünde... sağlıkla kavuşalım yeter...

dualarıdasınız kızlar, hepiniz Allaha emanet olun... öpüyorum çok

allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim
kiz erkek ne fark ederki saglikli olsunlarda
rabbim herkese nasip etsin bizide dualarinizda unutmayin

Simge çok sevindim, gözünüz aydın. İnşallah rahatlamışsındır. Dualarımız seninle. Çok mutsuzum demişsin. Özel olmazsa eğer nedir seni mutsuz eden canım. Kendine iyi bak...

selam kızlar.. inşallah hepiniz iyisinizdir..

simgecim çok şükür ki hasta değil bebek.. taşıyıcılık önemli değil bence... tıp hergün ilerliyor, bebeklerimiz büyüyüp anne baba olmak istediklerinde kimbilir ne gelişmeler olacak.. ya da onu bırak dünya zaten o kadar kirleniyor ki sağlıklıyım diyenlerde bile mutasyonlar yüzünden novo (sıfırdan) rahatsızlıkalr çıkacak..
Allah sonumuzu hayretsin... sen oğluna sıkı sıkı sarıl, kendini de üzme sakın, kocaman olmuş oğluşun maşallah artık herşeyi n farkında, annesini üzgün istemez o bıcır...

hituci harikasın canım, Allahım tamamına erdirsin.. prenseslerine ve sana sağlık sıhhat versin..

sedemsan tedavin hayırlı olsun canım.. sizde translokasyon gibi sorun mu var, yoksa düşükelr ya da daha önce başarısız IVF denemeleri mi var? Allah yolunu açık etsdin canım

karamelim iyisindir inşallah... bu sefer olacak Allahın izniyle... sana da Rabbim iki tane nasip eder de bu dertten kurtulursun inşallah

kardelenim kendi kendine ilaç kullanma canım benim bak poliplerin alınmış, belki daha önce bu yüzden hiç bebek tutrunmuyordu, Rabbim simge gibi ayşe gibi sana da doğal yolddan versin inşallah... biz PGT yaptırdık noldu bişey değişmiyor, sadece stres, Allahım bu topikteki herkese sağlıklı ve doğal yoldan bebekler nasip etsin.. bizimki gibi çift çift hem de :)) Aminnn

yeşbü senin durumunu bi genetikçiye ya da belki kadın doğumcuya sormak lazım.. bu durum tek gen hastalığıysa sizde de görülme ihtimali büyüktü (her iki ebeveynden ötürü) ama genetik değil de sonradan olan fiziksel bir rahatsızlıksa görülmez... sen bu konuyu bence doktoruna danışmalısın canım.. Allah yardımcın olsun, sağlıklı evlatların olsun

kızlar ben de çok heyecanlıyım.. bu cumartesi randevum var, herşeyden önce sağlıklı olmaların ı diliyorum.. doktro cinsiyeti de söyleyecekmiş bu hafta.. hiiiç önemli değil iki kız ya da iki oğlan.. her durumda başımızın üstünde... sağlıkla kavuşalım yeter...

dualarıdasınız kızlar, hepiniz Allaha emanet olun... öpüyorum çok

saolun kızlar.........rabbim çok büyük ben bütün desteğimi ondan alıyorum........böyle birşey benim için gerçek bir mucize........allah herkese nasip etsin........pgt canım sende hayırlı haberler alırsın inşallah

canım saol verdiğin cvp için.senden başakda ayzan olmamışz aten...evet genetik olabilir...çünkü annemle babmda doğuştan var bu...biz üç kardeşiz bizlerde çıkmamış...ama çocuklarımızda olma olasılığı ne kadar acaba...birde canım ben bu durum pgt yapıldığında ortaya çıkarmı onu çok merake diyorum....

yeşbü canım internetten baktım da biraz sanırım işitme engelinde genetik faktörler de etkiliymiş.. çocuğunda olup olmayacağını anlamak için bence bir genetik merkeze gidip gebe kalmadan önce danışmalısın... onlar daha ayrıntılı bilgi verecektir...
canım burda cevap verilmemesinin nedeni burda herkesin translokasyon denilen bir kromozom bozukluğu nedeniyle PGT yaptırması... PGT translokasyon dışında pek çok tek gen hastalığına da yapılabiliyor.. seninkinin böyle olup olmadığını bilmediğimizden yardımcı olamıyoruz... sen dediğim gibi genetik merkezle görüş, onalr seni yönlendirecektir... bunun fiziksel bir nedene mi bağlı olduğunu yoksa genetik temeli mi olduğunu söyleceklerdir.. istanbulda GENETİKS GENLAB vs özel merkezilerin yanında üniversite hastanelerinde de tıbbi genetik bölümlerine başvurabilirsin..
Allah yardımcın olsun

yeşbü canım internetten baktım da biraz sanırım işitme engelinde genetik faktörler de etkiliymiş.. çocuğunda olup olmayacağını anlamak için bence bir genetik merkeze gidip gebe kalmadan önce danışmalısın... onlar daha ayrıntılı bilgi verecektir...
canım burda cevap verilmemesinin nedeni burda herkesin translokasyon denilen bir kromozom bozukluğu nedeniyle PGT yaptırması... PGT translokasyon dışında pek çok tek gen hastalığına da yapılabiliyor.. seninkinin böyle olup olmadığını bilmediğimizden yardımcı olamıyoruz... sen dediğim gibi genetik merkezle görüş, onalr seni yönlendirecektir... bunun fiziksel bir nedene mi bağlı olduğunu yoksa genetik temeli mi olduğunu söyleceklerdir.. istanbulda GENETİKS GENLAB vs özel merkezilerin yanında üniversite hastanelerinde de tıbbi genetik bölümlerine başvurabilirsin..
Allah yardımcın olsun

saol canım.....teşekkür ederim....

ben eşimin tarafında olmadığı için olma olasılığı düşük zannediyordum...

X