Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

selam arkadaslar,....ben geldim ve Rabbime hamd olsun bebegimi saglikli bi sekilde evimize döndük....biraz zorlancam....gibi geliyor cünkü ikisi birden agliyor birden susiyorlar....nasil olcak bilmiyorum ama bunada cok sükür....yatmaya gitcem arkadaslar evdeki isleri bi yoluna koyim ondan sonra durumu anlatirim....

hayırlı uğurlu olsun canım:teytey::teytey:a.s.
Rabbim analı babalı büyütsün, hayırlı evlatlar olsunlar inşallah:nazar::nazar:

öp yiğenleriimizi bizim için :1hug::emir_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

darısı başımıza inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

canım evet maalesef öyle bir sorun var........bizde de 3 yıl sorun olacaktı ama allahtan nikahı 1 yıl önce yapmıştık o sayede yırttık........sen ne kadar oldu evleneli.......hayırlısı olsun belki de gerek kalmaz rabbim kendiliğinden nasip eder

canım 1,5 yıllık evliyim henüz.
2011 eylüle kadar beklemek zorundayız :KK43:
canım keşke doğal yoldan hamile kalabilsem ama çocuğumu riske atamam. erkek olursa hasta olma ihtimali var. kız olursa da taşıyıcı. bu nedenle pgt yaptırmak zorundayım :KK43: Allah yardımcımız olsun...

canım 1,5 yıllık evliyim henüz.
2011 eylüle kadar beklemek zorundayız :KK43:
canım keşke doğal yoldan hamile kalabilsem ama çocuğumu riske atamam. erkek olursa hasta olma ihtimali var. kız olursa da taşıyıcı. bu nedenle pgt yaptırmak zorundayım :KK43: Allah yardımcımız olsun...

canım herşeyin hayırlısı inşallah rabbim sizede nasip eder.........herşey allahın elinde imkansız diye birşey yok erkek yada kız hiç farketmez o isterse herşey olur.........sen sadece dua et.......ben öyle yaptım imkansız diye düşünüyordum hamile kalmayı doktorlar da aynı şeyi söylüyordu..........ama işte dediğim allah büyük canım

selam arkadaslar,....ben geldim ve Rabbime hamd olsun bebegimi saglikli bi sekilde evimize döndük....biraz zorlancam....gibi geliyor cünkü ikisi birden agliyor birden susiyorlar....nasil olcak bilmiyorum ama bunada cok sükür....yatmaya gitcem arkadaslar evdeki isleri bi yoluna koyim ondan sonra durumu anlatirim....

CAnim benim gözün aydin ..opuyorumnanaktan

Allahim bebegine saglikli , hayirli uzun ömürler versin insallah ...

Anne-baba ve ablacigiylaa ...

Dualarin da bizleri de unutma .. Darisi bizlere olsun insallahh .

Bebegini benim icin kokulu kokulu öpp ...

Allaha emanet olunn ..

zümmin canımmmm uzun zamandır görüşemiyoruzz... anladığım kadarıyla doğum yaptın çok sevindim cnm allah analaı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin canımmm.. özledim senii yaa..

uzun zamandır katılamıyorumm antalya ya taşındımm.. burada işe başladım koşuşturma derken uzak kaldım sizlerdenn.. umarım herkes için herşey yolundadır...

selam kader arkadaslarim...kardeslerim...

hamd olsun bugünümüze geldik...Rabbim herkesi sevindirsin...bebegim 2 haftalik oldu...Rabbime hamd olsun saglikli bi minik kizim var...4050gr dogdu. sezeryanla dünyaya geldi...en güzeli ise Rabbim onu bana saglikli bi sekilde kucagima verdi....hep dual edin arkadaslar hersey iyi olcak

eyetkiner hatirliyormusun....1 sene önce senle bu konu hakkinda nasil konusmustuk....simdi bebegim kollarimda...Rabbim herkesi sevindirsin....bende seni cok özledim...msn e gel bi ara...

yeni tüp bebek yasasi hakkinda doktorumu aradim...doktorum demesine göre pgt yapan kisiler icin bu gecerli degilmis...cok sevindim....güzel günler sizleri bekliyor...bi bebisi kucaginiza alin Allahin izniyle..

zümmin canım maaşallah 4 kilo doğdu demek...........allah sizlere bağışlasın ve hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin..........bizlere de dua et inşallah benim bebeğimde sağlıklıdır.........başka bir hastanede tekrar ikili test yaptırdık oda güzel çıktı

cok sevindim canim benim....Rabbim yar ve yardimcin olsun...sakin korkma sen cok dua ettin...Rabbim insallah dualarini kabul eder...

bizde iyiyiz canım çok şükür.........allah büyük işte sabırla bekliyoruz

sayılı gün çabuk geçiyor cnm sende bebeğini kucağına alacaksın allah ın izniyle.. ikili testin de de problem yokmuş.. çok sevindim cnm..

selam kader arkadaslarim...kardeslerim...

hamd olsun bugünümüze geldik...Rabbim herkesi sevindirsin...bebegim 2 haftalik oldu...Rabbime hamd olsun saglikli bi minik kizim var...4050gr dogdu. sezeryanla dünyaya geldi...en güzeli ise Rabbim onu bana saglikli bi sekilde kucagima verdi....hep dual edin arkadaslar hersey iyi olcak

eyetkiner hatirliyormusun....1 sene önce senle bu konu hakkinda nasil konusmustuk....simdi bebegim kollarimda...Rabbim herkesi sevindirsin....bende seni cok özledim...msn e gel bi ara...

yeni tüp bebek yasasi hakkinda doktorumu aradim...doktorum demesine göre pgt yapan kisiler icin bu gecerli degilmis...cok sevindim....güzel günler sizleri bekliyor...bi bebisi kucaginiza alin Allahin izniyle..

canımmm benimm evet yaa hatırlamazmıyım ... çok mutlu oldum senin adına.. umarım buradaki hamişler kollarına sağlıcakla alırlar bebeklerini diğer arkadaşlar da en kısa zamanda kavuşurlar hasretle bekledikleri bebeklerine... herzaman gelemesemde sizleri ziyarere inannın kalbim aklım ve dualarım sizlerle...

teşekkür ederim zümmin ve eyetkiner iyi dilekleriniz için............sizin şu anki yaşadığınız mutluluğu bu yolda çaba harcayan herkese yaşatsın rabbim............çok zor yollardan geçtik...........buda bizim için bir sınama..........sabır ve dua en büyük ilaçmış bunu anladım.........allah yardımcınız olsun

günaydın herkese....hayırlı sabahlar......
umarım herkes iyidir herşey yolundadır....
dün kontrolümüz vardı.kızlarım iyiyizmiş rabbime şükürler olsun.
rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla en kısa zamanda nasip etsin inşaallah...
simgecim günaydın....nasılsın????
zümmin canım sen nasılsın nasıl gidiyo?fırsat buldukca yaz bize deneyimlerini paylaş canım.
eyetkinerde buralarda galiba hoşgeldin canım yeniden...ibrahim ege nasıl?
nurti,nurcan,olefin,pgt06.... inşaallah herkes iyidir.hepinizi kocaman kocaman öpüyorum.sağlıcakla kalın....

hituci çok sevindim canım.........allah hayırlı bir şekilde dünyaya gelmelerini nasip etsin inşallah.........bende 2 hafta sonra amniyosentez yaptıracağım için korkuyorum biraz.........atıl yüksel diye bir hoca var türkiyede bir numaraymış riskli gebelikler konusunda..........şans işte 3-4 ay öncesinden randevu alınabiliyormuş ancak ama randevusunu iptal eden birinin yerine randevu aldık 30 Nisana.........kafam karışık biraz kendi doktorumda bizden cevap bekliyor şimdi onada sana değil başkasına yaptırıcaz da denmiyor bilmiyorum bakalım zaman ne gösterecek

offfff bu günler geçip te bende bebeğimi kucağıma alacakmıyım Rabbim biliyorum bunların hepsi bir sınav ama ne olur benim gibi anne olmak istiyenlere başka sınav ver Rabbim bu sınav çok acı çok zor...
PGT ile tüp bebek denedik 6 düşükten sonra çünki bir düşüğümde trizomi 8 çıkmıştı
ama malesf sonuç negatif pgt sonucundanda emin olamadık zaten doktor monozomi olabilir emin değiliz dedi ne kadar saçma değilmi onca para onca eziyet onca işkence sonrada doktorun dediği makina hatası da olabilir,sağlıklıda olabilir karar size kalmış dedi
bizde tabi ne karar vericez böyle bu durumda hayır denirmi tabiyki transfere evet dedik
ama sonuç negatif.....
çok yorgunum çokkkk...

offfff bu günler geçip te bende bebeğimi kucağıma alacakmıyım Rabbim biliyorum bunların hepsi bir sınav ama ne olur benim gibi anne olmak istiyenlere başka sınav ver Rabbim bu sınav çok acı çok zor...
PGT ile tüp bebek denedik 6 düşükten sonra çünki bir düşüğümde trizomi 8 çıkmıştı
ama malesf sonuç negatif pgt sonucundanda emin olamadık zaten doktor monozomi olabilir emin değiliz dedi ne kadar saçma değilmi onca para onca eziyet onca işkence sonrada doktorun dediği makina hatası da olabilir,sağlıklıda olabilir karar size kalmış dedi
bizde tabi ne karar vericez böyle bu durumda hayır denirmi tabiyki transfere evet dedik
ama sonuç negatif.....
çok yorgunum çokkkk...

Selamlar kirei seni öyle iyi anlıyorum ki. Benim de Allahtan tek dileğim bu sorunun bir an önce hayırlısıyla sona ermesi. Elimizden geleni yaptığımız halde olmuyor işte. Hep kendimizi avutmaya ve dua etmeye devam edeceğiz. İnşallah seninle birlikte özlem çeken herkes bebeğine kavuşur.

Bu arada zümmin, hituçi, simge, ve eyetkiner iyiki varsınız. Sizide görmesek hiç ümit kalmayacak, Allah bebeklerinize de sizede sağlıklı uzun bir ömür versin aynını bizede nasip etsin inşallah hepinizi kocaman öptüüümmm

X