- 8 Kasım 2008
- 1.567
- 7
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #1.361
benimde 4 embriyo pgt ye gitti.perşembe belli olucak umarım herşey ii olur.çok sıkıntılı bi süreç..
canım inşallah hayırlısı olur ve inşallah 4 tanesi de sağlıklı çıkar.........hakkında hayırlısı olsun bol bol dua et
merhaba arkadaşlar.baştan sona yazdıklarınızı okudum.bende ilk önce kendiliğinden hamile kaldım 6 haftalıkken düştü.yaklaşık 1.5 yıl olmadı.2 negatif aşılama 2 negatif tüp ten sonra doktorumuz genetik test istedi.ama önümüzdeki ay.son tüp denesinin üzerinden 1 ay geçsin,hormonlar düzelsin dedi.keşke buradaki yazıları daha önceden okusaydım.bu tedavilere başlamadan genetik testin yapılması gerektiğine inanıyorum şimdi.bizde bir problem bulunamadı.sebepsiz infertilite yani.doktor bu kadar denemede hamile kalmamama çok şaşırdı.sanırım genetik bir problem var.bu süreç gerçekten çok zor ve çok yıpratıcı.Allah bu uğurda uğraşan herkese yardım etsin ve sabır versin.hamile olan arkadaşlara da sağlıklı bebekler diliyorum.
canım çok zor yaşananlar allah sabr veriyor işte.........ama doktorların yönlendirmesi gerekiyor aslında ama nedense hiçbirinin umrunda değil........bende 2 negatif aşılama 1i pozitif 2 tüp bebek denemesi yaşadım..........keşke en başta yaptırsaydım diyorum.......bunun yüzünden 2,5 yılım heba oldu.........ama şimdi çok şükür kendiliğinden hamie kaldım ama oda yetmiyor bu kezde acaba sağlıklı mıdır diye düşünüyorum........sen genetik test yanında kan pıhtılaşma testleri var onları da yaptır.......