- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
umudum çok az zümmin.çoooook az
umudunu kaybetme bence de allah büyük. inşallah rabbim duyar sesimizi. kolay değil işimiz evet ama belkide böyle sınanıyoruz. O Ol derse herşey kendiliğinden olur. bizi bizden başkası anlayamaz zaten. bazen içim ürperiyor biraz önce internetten okudum. 1 haftalık erkek bebeği cami avlusuna bırakmışlar. biz bir tane bileyi umutla beklerken insanlar sokağa bırakıyor. adalet mi bu diyorum. sonrada tövbe ediyorum. hepimiz birbirimize dua edelim...
öyle deme hituci...ben neler yasadim biliyorsun....ama hep sabir dedim....sabrin sonu selamettir dedim...bak bebegim o kadar hastayken türkiyelere geldim...bi umut dedim...cok agladim...bebegimden ayrilidigim zaman...ama Allah veriyor bi kolaylik....Rabbim güzel günler göstersin...bizim dururmuz farkli o belli bisey...ama ben eminim....üzülme
ben gereksiz 2 negatif aşılama. 1 pozitif tüp bebek. ama ondada 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve kürtajla alındı. şimdi anlıyorumki sağlıksız bir gebelikti. herşeyde bir hayır vardır diyorum. 2.denemeye ekim ayında başlıyorduk hatta doktorumuz genetik teste gerek yok dedi ama benim içim hiç rahat değildi. yaptırdık ve maalesef bozukluk çıktı. iyikide yaptırmışım. yoksa 2.de belki aynı olacaktı. şimdi de diyorumki acaba yaptırmam gereken başka şeylerde olabilirmi? 4 yıllık evliyim ama 2 yıldır uğraşıyorum. ama şunu anladımki 2 yılım tamamen boş geçti. çünkü eğer en başta yaptırsaydım bu kadar üzülmeyecektim. ama yine diyorumki şer gördüğümüz birşeyde hayır, hayır gördüğümüz birşeyde de şer olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?