Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz aynı acıları çekiyoruz.umarım rabbim kucaklarmızı hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bebişlerle doldurur.güzel haberlerini bekliyorum güneşim.bizede umut olursun inş.

moralim alt üst oldu şu anda bu yazının doğrıluk oranı nedir acaba? biz şu anda tamamen ona güvenmişken nasıl böyle birşey söyleniyor anlamıyorum yaa.

simgecim senin kromozoma benzer kromozomlarda problemi olan biarkadaş vardı geçenlerde doğum yaptı belki biliyorsundur eyetkineri.11-21 di galiba onunki.seninde sağlıklı bebişlerin olur inş

ınşallah hepimiz güzel haberler veririz canım Allah dualarımızı kabul etsin bu mübarek günlerde.

her okuduğunuza inanmayın arkadaşlar bence.alanında uzman olan genetikçileden biriside muhterem bahçe.pgt nin %90 doğru sonuç verdiğiini söylemişti bize.doğan bebeklere genetik test yapıyorlarmış.doğru olmasa yapamazlar.yoksa çoğu genetik problemli eşin pgt li çocuğu özürlü gelirdi dünyaya.

canım inşallah hepimiz için aynı şeyler olur. sendeki problem ne canım? bizim aynı zamnda eşimin spermlerinde morfoloji bozukluğu var

bencede ben pgt ile ilgili olumsuz bir şey duymadım aksine bir çok hastalığı engelliyor. emriyonun zarara uygulama ihtimali %0.3, pgt testinin hatalı sonuç verme ihtimali %2-7 arasında değişiyormuş bunun dışında tabi.

benim doktorum bize genetik bozuklukta bile sağlıklı gebelik olmama ihtimalinin %5 olduğunu ama tabi sonuç daha iyi olsun diye PGD yaptırmamızı söyledi. benimki dengeli translokasyon diye geçiyor. seninki tam olarak ne genetik doktoru bana daha ağırlarının olduğunu bizimkinin daha hafif kaldığını söyledi? ne kadar doğru bilmiyorum

güneş sağol içime su serptin valla.
okuduğum, duyduğum her şeyden etkileniyorum. Hemen moral sıfır oluyo. Eşim de bu huyumdan nefret ediyo...

arkadaşlar tedaviye nerde ve ne zaman başladığınızı yazarsanız birbirimize yol gösttermiş oluruz. ben ekim ayında ve jinemed kalamışta başlıyorum. ama kendi doktorumla

Kızlar geçmiş olsun, ben de iki bebeğimi kaybettim, ilki kendiliğinden olmuştu 13 haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendik, 2.si tüp bebekti 9 haftalıkken gelişmediği için küretaj olmak zorunda kaldım. Tekrar tedaviye başlamadan önce tüm tahlil ve testlerimi yaptırmak istedim, Allaha şükür genetik dahil bir şey çıkmadı, şimdi eşimin genetik sonucunu bekliyoruz. Yalnız benim doktorum genetikte bir sorun çıkmasa da PGT yapılacağını söyledi, şimdi PGT ile ilgili yazıyı okuyunca benim de şüphelerim ayaklandı, bu işlemi yaptırmadan iyi bir genetikçiyle mutlaka konuşmam gerekecek, o kadar hormon, ilaçlar, acılar boşuna olmasın, Rabbim bu güzel günlerde hepimizi görür inşallah.

sanada geçmiş olsun canım. inşallah bir daha aynı şeyleri yaşamazsın. ama söylenildiği gibi her yazıya inanıpta boşuna moralimizi bozmayalım. bende biraz üzüldüm ama geçti hemen. birilerinin moral vermesi iyi geliyor inan

bizimkide dengeli translokasyon.birde resiprokal olanlar var.onların işi daha zor genler arasında parca değişimi oluyormuş.birde ilk genler yani 1-2-3 gibi büyük genlerhayati öneme sahip olduğu için başarı şansını düşürüyormuş.tıbben istatistikler bunlar.Allah dilerse onun için zor olan bişey yok bunu hiçbir zaman unutmamak lazım arkadaşlar...

simge ben memorialda semra kahramanla 2010 yılında başlıycam nasipse...

bende düşündüm orayı ama fiyatları nasıl? pgd yi kendilerimi yoksa onlarda genetiksemi gönderiyor acaba? o doktorun muayenesi yanılmıyorsam 260 falandı. ayrıca ilk görüşme için ücrette alıyorlardı hala öylemi.

ben kendi doktorum olmsaydı eğer umut tüp bebeği düşünüyordum

ben sonucu p.tesi alıcam doktorla telde. görüştüm banada normal yolla olmayacak değil dedi ama yazı tura gibi düşün deneme yanılmayla sağlıklı embriyo denk gelicek ki olsun dedi.bu da benim için aynı şeyleri yaşamak demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…