Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

herkese merhaba....
kızlar nerelerdesiniz?????
simge nasılsın canım bebeğin nasıl?pgt,olefin,....kimse yokmu???
gelişmelerden haberdar edin kızlar.umarım herşey yolundadır.kaydirigubbakcemile5

merhaba hituci ben iyiyim bebeğimde iyidir inşallah yarın kontrole gidicez hayırlı haberlerle döneriz inşallah............sen nasılsın kızlar nasıl

canım iyi olmana sevindim.geçen kanaman olduğunu yazmışsın geçtimi diye mesaj attım ama mesajı görmedin galiba cevap vermeyince merak ettim seni.iyi olmana sevindim canım.inşaallah yarın hayırlı güzel haberlerle gelirsin.kontrollerin nekadar heyecanlı olduğunu bilirim.bende cuma günü gidecem Allah nasip ederse inşaallah kızlarım iyidir.rabbim evlatlarımızı hayırlısıyla sağlıkla bize bağışlasın.
bizim pgt ve olefin girmiyo bu ara ne yapıyorlar acaba?3 marttı değiğlmi onların test günü.inşaallah hayırlısıyla sağlıkla tutunmuşlardır.iyice şenlenir buralar.

hituçi canım çok teşekkür ederim, valla rapor aldım evdeyim. Annem ve eşimi nternetni başına geçince kızıyorlar bizim evdeki internet bağlantısı 3G aletiyle diye zaralı diyorlar. Bende ara sıra kaçamak giriyorum. Bugün bir ampul proluton vurdurmak için çıktım evden bide dün biraz dolaşmaya çıktık. Onun dışında vakti evde geçirmeye çakışıyorum. Benim dışımda herkes çok ümitli ben sadece düşünmemeye çalışıyorum. Valla 8 gün oldu bende hiç belirti falan yok, hani zaten çoğunlık olmaz diyor ama ne bileyim hiç bişey hissetmediğim için biraz üzgünüm aslında. Allah'ım hepimize hayırlısını versin inşallah. Sen de iyisindir umarım, kızlarımıza iyi bak, ben daha önceki ilk hamileliğimde yaklaşık 4 aylıkken biraz hareket hissetmiştim karnımda sanki kelebek uçuşu gibiydi. Sen nasılsın hiç hareket hissediyormusun. Çok güzel bir duygu idi. Valla ben senden sabırsızım inşallah sağlıcakla dünyaya getir ve hemen bize resimlerini göster.

Simgecim iyi olduğuna sevindim, bol bol yat dinlen kendine iyi bak selamlar herkese

gordugum her cocukta omrumun bi yarisi kaliyo
icim yaniyo hamile birini gorunce
hayal bile edemiyom kendimi hamileyken o kadar imkansiz geliyo
ruyama bile girmiyo

Ya tatlım kusura bakma fazla internete giremiyorum yeni gördüm yazdıklarını ama sana sadece şunu söylicem.
1. Yalnız değilsin bizim gibi binlerce insan aynı sorunu yaşıyor.
2. Çaresiz değil ve daha yolun çok başındasın, tedavilere başlayınca ne kadar kolay olduğunu göreceksin.
3. Bu zaman zarfında umarım eşinde anlayışlı birisi ise seni zaten tek anlayıp hep destek olması gereken kişi o. Bu arada o kendini suçlu hissediyorsa asıl iş sana düşer bu olayın sende bıraktığı izleri ona yansıtma sakın.
4. Ben ilk çocuk denemesi yaptığımız yıl her adet olduğumda deli gibi ağladım. Sonra aşılama tedavileri boyunca her negatifte ağladım. Sonra ikiz hamilelik elde ettik. İlk bebeği 7 haftalık kaybettim ağladım. 12. haftada bebeğimin normal gelişmediği anlatıldı sebebin benim kromozom yapım olduğu tespit edildi gebelik sonlandırıldı. Çoookkk ağladım. Hatta defalarca öleyim dedim. Eşimin hayatının benim yüzünden mahfolduğunu düşünüp onu ölesiye sevsemde boşanalım diye ağladım. Sonra ilk tüp bebek denemsinde hiç sağlıklı embriyo çıkmadı günlerce ağladım ve hiç ümidim kalmadı. Sonra 4 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım ama gelişmedi kendiliğinden 6. haftada düştü çok ağladım. Ve şimdi ilk mucize gerçekleşti sağlıklı tek bir embriyo bulundu ve belki karnımda belki çoktan gitti ama yinede hep şükrederek bekliyorum. Allah'ın izniyle en hayırlı haberi cuma günü kesin olarak alırız inşallah. Yani şunu anlatmak istiyorum Allah mücadele gücü ve sağlık verdikçe devam etmeliyiz.

Ben de her çocuklu birilerini gördükçe, tv'de çocuklu reklamları gördükçe, her dizide habire hamile kalanları gördükçe, etrafımda sürekli doğuran konu komşu arkadaş akraba gördükçe hala ağlıyorum, sadece çok şükür eşim hala bana sabrediyor.

İstersen en yakınındakiler eğer çocukla ilgili sürekli sorular soruyorlarsa al karşına anlatmak istediğin kadarını ve istediğin şekilde anlat, unutma aslında kimseye hesap vermek zorunda değiliz. Kendine iyi bak selamlar

selam kızlar çok şükür şimdilik hiçbir sorun yok...........8 haftalık olmuş ve normal seyrinde gelişiyor...........3 hafta sonra ikili test yapılacak...........umarım bir sorun çıkmaz allaha dua etmekten başka bir çarem yok maalesef...........sizde dularınızda eksik etmeyin

olefin canım hadi bakalım inşallah pozitif sonuçlanır............belirtilere takılma sakın bak bende hala bir belirti yok yani hamile olduğumu kendim hissedemiyorum inan bana............allah büyük yattığın yerden sürekli salavat getir kutlu doğum haftası ya rabbim peygamberimizin yüzü suyu hürmetine dualarını kabul eder inşallah..........umudunu kaybetme sakın

kardelenciğim olefin hepimiz adına sana yazmış..........gerçekten aynı şeyleri yaşıyoruz..........ben 2-3 saat hiç durmadan ağladığımı biliyorum çok zor günler geçirdik belki hepimiz ama ben umudumu hiç kaybetmedim..........çünkü hiçbirşey imkansız değil allah diler ve isterse herşey olur...........sen yeterki ona sığın

simgecim çok çok sevindim bebeğinin iyi olmasına.inşaallah sağlıklıdırda güzel annesini hiç bırakmaz.
cuma günü bizimde kontrol var.bi stres bastı ki anlatamam.umarım bebeklerim iyidir.benim içinde dua edin nolur.16 haftalık olduk Allahın izniyle ama yinede korkularım hatsafhada((rabbim evlatlarımızı hayırlısıyla sağlıkla bize bağışlasın inşaallah.

Kızlar merhaba ben tam tedaviye başladım laptopum bozuldu.Bazen olayları anlamak mümkün değil.Aslında belki rabbimin bir bildiği var diyorum.Neyse eşim bu sabah almış hemen yolladı bende hemen sayfaya girdim.Çok şeyler olmuş.
Nasılsınız ben tek embriyo {pdg} ile sonuç bekliyorum.Cuma günü sonuç alıcam bu sabah hafif kırmızı lekem oldu telaşlandım aslında çok umutlu değilim ama demekki insan yinede umutlanıyormuş.Canım sıkıldı biraz herşeyi hayırlısı diyorum.Ne olacaksa olcak ben elimden geleni yaptım Çocuk olsun diye daha ne yapabilirim ki.Neyse boşverin

yinede umudun kaybetme canım bazen bu lekelenmeler tutunmadan dolayı olabiliyo.inşaallah tutunmuştur hayırlısıyla sağlıkla.
neden pgt yaptınız?sorun nedir canım?

Rabbim hepinize hayirli haberler versin...kendinizi üzmeyin...rahat olun insallah Rabbim sevindirir hepinizi

Kızlar ilk önce size haber vereyim istedim.Elim ayağım titriyor.GEBEYıMMMMMMMM
Kanamam artınca Süleyman bey cağırdı test yaptık.Sonuç 85 çıktı.Asıl günüm Cuma testi tekrarlıyacağız ama gebesin dedi.ınanılmaz bir duygu .Hepinize teşekkürlerrrr
Allahım herkese nasip etsin.

merhaba kızlar güzel haber vermeyi çok isterdim ama bugün 10. gün kan testi sonucu 0.1 yani negatif. Kendinize iyi bakın sizlerin güzel haberleri olur inşallah tekrar görüşmek üzere

olefin sakin takma kafana
daha zamani degilmis demekki
allah bizim icin en iyisini bilir demekki seninde hakkinda hayirlisi boyleymis en kisa zamanda kendiliginden gelir insallah bebegin
takma diyorum ama takacaginida biliyorum allah sabir versin hepimize
biliyomusun bazen ben dogmamis bebegimden nefret ediyorunm

merhaba kızlar güzel haber vermeyi çok isterdim ama bugün 10. gün kan testi sonucu 0.1 yani negatif. Kendinize iyi bakın sizlerin güzel haberleri olur inşallah tekrar görüşmek üzere

canım benim çok üzüldüm.sağlıklı bulup sonra böyle tutunmaması gerçekten çok üzüyo insanı.biliyorsun benim durumumu ama birdaha yazmak istiyorum umut olur belki diye.4 tüp bebek tedavimin ikisinde sağlıklı embriyo bile bulamadık.birisinde tek embriyo trasfer edildi ama tutmadı.şimdi ise iki tane trasfer edildi rabbime şükürlerolsun ikiside tuttu.sende Allaha olan inancını umudunu asla kaybetme.bol bol dua et.hayırlısı böyleymiş de.rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah isteyen herkese.

canım benim inan çok ama çok üzüldüm............demekki vakti zamanı gelmemiş........senin içinde pgt içinde dua ettim herşeyde vardır bir hayır............sana üzülme diyemicem üzüleceğini biliyorum............ama en azından fazla yıpratma kendini........sakın umudunu kaybetme inşllah herşey güzel olacak ve burdaki herkes birgün anne olacak...........rabbim dularımızı karşılıksız bırakmaz inan bana sadece zamanını bilemiyoruz

olefincim çok zor gerçekten, ben daha test bile yapamadım korkudan... ama bugün mecburum yapmaya çünkü iğnem bitti... eğer hamilelik yoksa iğneye devam etmemek için bugün test yapmalıyım.. ama korkuyorum, idrarda da bakmadım... bu kadar etkileneceğimi bilmiyordum gerçekten.... halbüki, herşeyi de biliyoruz, şansımızın zaten az olduğunu, ama o umut var ya korkuyla karışıyor iç içe... şuan ellerim titriyor. .. işteyim, ailem bilen herkes benden sonuç bekliyor ama ben korkuyorum (((((((((

cnm inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile kucağına alacağın evlat hamilleiği nasip etmiştir inşallah...
ofelincim nedicemi bilemiyorum rabbim sabır versin inşallah bir dahaki tedavinde yada kendiliğinden meleğini nasip eder rabbim inşallah.
oyacım senide tebrik ederim sağsalim meleğini kucağına alamayı nasip etsin inşallah birde sen umutta mı denedin bende umutta denedim pgt li ama olmadı malesef...
simgecim hitucuim daha adını sayamadığım arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor melekleriniz nasıl dualarım sizlerele rabbime emanet olun...

Kızlar hepinize tüm dualarınız için sonsuz teşekkürler ne yaapalım hayat işte yaşayıp öğrenmeye devam edicez. Güçlü olmaya çalışıyorum ama nereye kadar bilmiyorum. Pgt cim sen lütfen güzel haber ver bize hayırlı haber ver. Hepiniz Allah'a emanet olun

demiştim ya korku ve umut iç içe diye, şimdi iki kat daha arttı korkum ve umudum.... test için kan vermeye gidene kadar ayaklarım geri geri gitti... kanı verdim bir buçuk saat geçmek bilmedi... bir ara stresten bayılacağım sandım... bir yandan düşünüyorum, daha önceki gebeliklerimdeki tüm belirtiler var (idrarın kokusu, memelerdeki hassaslık, büyüklük, karnımdaki garip his ve kasıklarımdaki ağrı).. bunları hayra yormak istiyordum, bir yandan da kendimi fazla ümitlendirmek istemiyor ilaçlardandır bu diyordum.... testin sonucunu hastanenin dışında bekledim, içeriye sığamıyordum.. eşime sen git al ben dayanamam bayılırım dedim... geldi elinde kağıt yüzü şaşkın, mutlu.... kızlar, Allahıma sonsuz şükürler olsun, o tek embriyom tutmuş, Bhcg 245 çıktı 10. gün sonucunda....
evet korku da arttı ümitte... dış gebelik ya da kimyasal gebelik olmadığını anlamak için iki gün sonra değerin iki katına çıkıp çıkmadığını göreceğiz... bu yetmeyecek keseyi görmeyi bekleyeceğiz.... mutlu olduğum kadar endişelim... Rabbim bu sevincimi yarım bırakmasın
Allahım bebek isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.... ve sonuna kadar bebeğim beni bırakmasın ve hayılrı bir evlat olsun inşallah... Aminnnn
hepinizi çok seviyorum, dualarınızda beni eksik etmediniz... iyi ki varsınız
hepiniz için dua ediyorum, Allahım güldürsün hepinizin yüzünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…