Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

herkesin kandili mübarek olsun, dualarınız kabul olsun inşallah.
Simgecim geçmiş olsun, iyi dileklerin için saol. ılk aylarda kanamalar olabiliyor canını sıkıp stres yapma, Zaten sağlıklı ise seninle kalacaktır kuzucun. Ama hep dinlen tamam mı işi falan boşver.

teşekkürler arkadaşlar.........hepinizin kandili mübarek olsun...........bugün çok güzel bir gün bol bol dua edelim birbirimize lütfen...........allah kabul etsin inşallah

embriyolar 8 hücreli iken içlerinden bir tane hücre alınıp genetik olarak normal mi yani mesela 46 kromozom içeriyor mu yada anne yada baba da daha önceden tespit edilen bir kromozom farklılığı nedeniyle embriyoda meydana gelebilecek farklı(sağlıksız) kromozom yapıları varmı diye yapılan bir incelemedir canım

inşallah bugüzel günün hürmetine Allah tüm dualarınızı kabul etsin, hepinizn kandili kutlu olsun kızlar...
simgecim kendini sakın yorma ve kasma, olefinin dediği gibi sağlıklıysa ev duracaksa zaten seni bırakmaz, kanamadan da korkma sakın... biz hiç kanama yaşamadığımız halde düşmüştü bir anda... kısmetindeyse bu çocuğun yiyecek emkeği varsa ne olursa olsun düşmez... bizim müdür tüm hamileliği boyunca kanama yaşadı, amniyon sıvısından bile kan çıktı da yine de sağlıkla doğurdu ikizlerini....

inşallah canım ben zaten hep diyorum allaha sığınıyorum ve ona emanet ediyorum.............inşallah sağlıklıdır tek dileğim bu............dün sizede dua ettim inşallah pozitif sonuç alırsınız

kizlar size bisey sorcam
benim esimde 13 14 robertson translokasyon var
esimin 3 tane kizkardesinin hicbiriinde ozurlu cocuk yok ve hepsininde cocugu var
1 tane erkek kardesi var acaba ondada bu hastalik varmidir bilgisi olan banada anlatirsa sevinirim

kızlar bir şey sormak istiyorum.embriyolar 8 hücreliysemi yapılıyo bu işlem?yani 1.kalite olması mı lazım?cevap verirseniz çok sevinirim.

kızlar bir şey sormak istiyorum.embriyolar 8 hücreliysemi yapılıyo bu işlem?yani 1.kalite olması mı lazım?cevap verirseniz çok sevinirim.

8 hücreli olması şart değil ama tutunma ihtimali yüksek kaliteli embriyolara pgt yapılıyo.6--7 hücrelide olabilir.sizin sorununuz nedir?pgt yaptırmayı mı düşünüyorsunuz?Allah yar ve yardımcınız olsun...

hituci benim ikinci denememde gebelik oluştu.ikiz gebelikti.3.5 aylıkken bebeğib birinin kesesi açıldı ve su gelmeye başladı.ertesi gün diğer bebekle birlikte ikisininde keseleri boşaldı,yani kaybettim.doktorum muhtemelen bebek sağlıksızdı diyor.çünkü düşen mataryalleri inceletemedik.bu denemede pgd yapalım dedi.bizde de çok fazla embriyo oluşmuyoda ondan sordum.yani 1. kalite embriyo 1 ya da 2 tane oluyo.onlarda sağlıksız çıkarsa işimiz çok zor olur diye sordum.cevabınıza çok teşekkür ederim.sizde hamilesiniz heralde allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

evet canım hamileyim çok şükür rabbime.darısı sağlıkla hayırlısıyla isteyenlere inşaallah..ümitsizliğe kapılma,üzülme hiç.bol bol dua et Allaha.bizim genetik sorunumuz olduğu için pgt yaptırdık.5embriyomun girdiği hiç sağlıklı çıkmadığıda oldu,iki embriyo girip ikisininde sağlıklı çıktığıda oldu.herşey nasip rabbim isterse hişbirşey zor değil.Allah yar ve yardımcın olsun.sevgiler...

canım bu durum pek belli olmuyor açıkcası............benim teyzemde annemde taşıyıcı onlara da büyük ihtimal büyükbabamdan geçmiş...........ama her ikisinin de ilk ve ikinci çocukları gayet sağlıklı..........sadece ikiside geç doğum yaptığı için 38 yaşında falan down sendromlu çocukları oldu.......belki dayılarımda da var ama onlar böyle bir sorunla karşılaşmadılar...........zaten annemlerde kardeşim downlu olunca araştırma yapmışlar sonrada teyzem yani o zamana kadar onların hiç böyle bir derdi olmamış maalesef...........şimdi de taşıyıcılık bana ve teyzemin kızına geçti nedense bizim ailede kızlarda var senağlama senağlama

simgecim tesekkurler verdigin bilgiler icin allah yardimcin olsun
bizde tupbebek icin gorusmeye gitcez mart 15 te
bakalim ne zamana gun vercekler ne yapcaklar daha hicbisey bilmiyoz

Tatlım Allah'ın izniyle şansın çok güzel. En azından benim görüştüğüm genetik profesörü aynı senin durumunu tarif edip bize göre daha şanslı olduğunuzu söylemişti. Tabi herşeyin hayırlısı selamlar

sagol olefin moral verdigin icin
insallah oyledir
tupbebek icin gorusmelere basliycaz ama ben hic kaldircak durumda degilim
ne yapcagimi bilmiyom
aklima geldiginde bile elim ayagim kesiliyo
bide burda protokoller daha uzun surer bakalim bizi kac ay surundurecekler
ben cok korkuyom nasil katlanicam bilmiyom
cok acizim cok gucsuzum dua edinde allah bana biraz guc versin
benim yasim kucuk ama ben cok sey yasadim onun icin panik atak oluyom herseyde
derdi veren allah dermaninida verir insallah rabbim hepimize yardimci olsun

Kardelencim, yaşadığımız onca zor olay sonrası ben kendimi tanıyamaz oldum. Eskiden inanılmaz aceleci genelde gergin sabırsız herşey hemen mükemmel bir şekilde olsun bitsin isterdim. Ama bu tüm yaşananlar sonucu inanılmaz bir kabulleniş ve sadece sabrediş yaşamaya başladım. Sanırım Allah bizi denedi ve bana derdiyle birlikte sabretmeyide öğretiyor. Yani ben kendimi parçalasamda olaylar kendi istedikleri şekilde ve zamanda oluyor. İnan şimdi hayat daha kolay. Yani sonuç olarak herşey nasıl, ne zaman ne kadar sürede olacak gibi şeylerle kendini yiyip bitirme. Sadece zamana bırak sadece doğru düşün ve mantıklı kararlar vermeye çalış bence. Bak ne güzel söylemişsin yaşım küçük diye yani şansın başkalarına göre çoookk yüksek maşallah tabi. İstersen orda tedavine başlarsın, imkanlarınız uygun olursa türkiye'ye gelip burda en fazla 1 ayda tedavini bitirirsin, Allah'a çok şükür seçeneklerimiz var değilmi. Allah hepimiz için hayırlı yazılar yazmıştır inşallah, aklına takılan herşeyi herzaman sorabilirsin bide küçük tavsiye etrafında sadece gerçekten sevip güvendiğin birkaç kişiyle bu konuları konuş diğerleri hep boş laf ve üzüntü veriyor insana. Selamlar.olumunekankayizsmile

olefincim tesekkurler destek oldugun icin
biliyomusun daha kendi ailem bile bilmiyo benim bu durumda oldugumu
sadece ablam biliyo oda zaten beni hic anlamazki 2 tane cocugu elini bile kipirdatmadan oldu
onun icin onunlada konusamiyuom.bazen catliyom ama biliyonmu kendimi bitiriyom

gordugum her cocukta omrumun bi yarisi kaliyo
icim yaniyo hamile birini gorunce
hayal bile edemiyom kendimi hamileyken o kadar imkansiz geliyo
ruyama bile girmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…