Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

sevgili pembedana

oncelikle tebrik ederim allah saglicakla kucaginada almayi nasip etsin insallah.benimde esimde esimde 13 14 kromozom bozuklugu var
2 senedir hic hamile bile kalmadim.
sizdeki sorun neydi acaba
acaba bende kendiligimden hamile kalabilirmiyim diye soruyorum
umut dunyasi iste

Selam kızlar umarım herkes iyidir, kardelen dün konuştuğum genetik prof'u bana örnek olarak senin durumunu verdi resmen. Eğer kromozom sorunu erkekte ve 13 14 kromozolarında ise başarılı sonuçlar daha çok alınıyor dedi tabi pgt den bahsediyoruz. Sanırım bu durum toplumda bizim duruma göre daha sık görülüyor. Kendillğinden hamile kalabilirsin tabi ama ben pgt ile şansın iyi demeye çaışıyorum. Hakkımızda hayırlısı taiki, bana çok ümit vermedi ama zaten tek umudum Allah, Annemde benimle aynı kromozom yapısında ve onun hiç düşüğü yok iki sağlıklı çocuğu var, bizim neden olmasın değilmi?
Hepinizi öptüm, simge bizi habersi bırakma selamar

günaydın arkadaşlar çok şükür şimdilik herşey yolunda kan değerleri güzel ilerliyor doktorumda memnun..........zaten bu bizim için büyük mucize

pembedana çok ama çok sevindim sanırım bu topic herkese uğur getirecek..........canım senin demi normal yolla yoksa tüp bebeklemi.........rabbim hayırlısıyla sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde dünyaya gelmelerini nasip etsin inşallah hepimizin..........aman kontrollerini ihmal etme çok önemli

kardelen06 canım hiç kendini strese sokma inan bana ben rahat olduğum dönemde hamile kaldım.........kendi kendime aman zaten tüp bebekle olacak neden düşünüp stres yapıyorum ki dediğim ve hiç kendimi kasmadığım gün oldu inan bana şimdi anlıyorum........o yüzden sakın düşünme

herkese selamlar....
nasil basliyacimi bilmiyorum....ama bu konuda yazmak istedim....tabiki simge ve pembedana icin cok seviniyorum...bende öyle ilk hamile oldugumda sevincliydim...hersey insallah iyi gider diye dua ediyordum...ama olmadi...bebegimin dünyaya hasta gelcegini söyledi doktorlar...demek istedigim sey eger kromozom bozuklugu var olan kisi varsa ne olur normal yolda hamilelik düsünmeyin...cünkü cok zor..hasta cocuga bakmak....Allahim size tabikii hayirli saglikli evlatlar versin ama ne olur...10 kere düsünün...benim kizima simdi bisey olcak diye o kadar korkiyorumki....Allah kimseyi evladiyla sinamasin...

zümmincim merhaba cnaım nasılsın?en son erken doğum riski olduğunu yazmıştın nasıl gidiyo hamişlik.bol bol dinlenmeye çalış canım.sağlıkla zamanında gelir inşallah güzel kızın.Allaha emanet olun.

canim benim...bol bol yatiyorum....simdilik iyi gidiyor...haftaya doktora gitcem...ondan sonra belli olcak...bebis 2100 gr oldu....dogsa bile hamd olsun küveze girmesine gerek yok dedi doktor...ama ne kadar uzun kalirsa anne karninda o kadar iyi olur dedi...hakkimizda hayirlisi...sen nasilsin? bebisler nasil?

maşaallah canım kilosu çok iyi inşaallah hayırlısıyla sağlıkla zamanında gelir.ben hep istirahatteyim.cumartesi kontrol vardı iyi dedi doktor.ikili testte iyi çıktı.bebişler iyi olunca bizde iyi oluyoruz.bu arada bebeklerim kızmış çok sevindim.inşaallah sağlıkla hayırlısıyla banimkilerde zamanında gelir.sizin isim belli olmuştur herhalde.ne zormuş ya bu isim meselesi:)))

cok sevindim canim benim....saglikli olmalari en önemlisi...daha biz isim bulamadik canim...cok zor...benim istedigimi onlar istemiyor onlarin dediklerini ben istemiyorum...esimle bi karar veremedik...hayirlisi...sen kendine cok ama cok dikkat et canim...ikiz olunca cok dinlen yat sana baksinlar...sakin is güc yapma

haklısın canım zaten ben en başından beri söylüyorum sevinçten çok korku var diye..........ama allah büyük ne yapalım bütün testleri yaptırıcaz ondan sonra da beklicez.........benim annemde taşıyıcı ben ikinci çocuğuyum ilki ölmüş sonra ben olmuşum..........ben bebeğim sağlıklı olsunda taşıyıcı olmasına razıyım o zamana kadar tıp dahada ilerlemiş olur herhalde.......... dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor zaten.......... herşeyin hayırlısı

olefin ve simge verdiginiz bilgiler icin cok saolun allah razi olsun sizden
simgecim insallah saglikli olcak bebegin........olefincim sende beni dusunuo yazdigin icin cok sagol....
kizlar ben tupbebege hicbi zaman karsi degilim sonucta kendimiz secmiyoruz bunu ama gonul iste .....
insan bebeginin kendiliginden gelmesini istiyo....ne biliyim normal insanlar gibi ansizin aaa hamileymisin demek istiyo ....allah kimseyi bununla evladiyla imtihan etmesin

beni yanlis anlama sakin kardelen....o duygu tabiki anlatilmaz kendi kendine hamile olmak. tüp bebek tedavisi kolay degil...ama ben cektigim icin diyorum....bi evlat hasta dünyaya geldiginde ne zorluklar cektigini ben biliyorum...dogduktan 8 ay sonra benim yavrum yogun bakimdan cikip disarda 10 dk gezebildim onla...hastanede gelen telefonlarin heyecanini ben biliyorum...acaba biseymi oldu....cok zor...onun icin kimsenin yasamasini istemiyorum....Rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin.....dogduktan sonra kaybetmek daha zor....ben ondan cok korkiyorum

zümminciğim çok doğru bende biliyorum nasıl bir duygu olduğunu benim annem 38 yaşında doğum yaptı ve down sendromlu bir kardeşim vardı maalesef kaybettik 10 yaşında...........ama evimizin neşesiydi ben özürlü çocuk durumunu da kaybetmenin acısını da çok iyi biliyorum............allah sana da sabır versin inşallah...........ben rabbime hep sağlıklı ve sıhhatlı evlat tüp bebek yaptırmadan nasip et allahım diye dualar ettim tek dayanağım bu...........rabbim sesimi duydu imkansız durumdayken bebek nasip etti ne yapayım beklemekten başka çarem yok..........cvs araştırıcam eğer uygun görülürse düşünücem..........senin ne zaman belli olmuştu canım kızınla ilgili durum..........hangi testleri yaptırmıştın

bende zaten tupbebek icin gorusmelere baslicam martta ama burda bekleme sirasi falan cok oluyo
zaten tam biseyde soylemedi doktorlar simdiye kadar
bakalim nasip biz ne zaman baslicaz
ama benimde tek dilegim kendiliginden ve saglikli gelmesi hep onun icin dua ediyom
suanda 41 meryem suresi ve 41 yasin okuyorum allah isteyen herkese versin

selam simge xyz ben ayşe özkan kkda seni takib ediyorum benimde eşimde 2 ve 15 kromozomlarda translokasyon var bende 5 yıllık evliyim bu sorunu öğrenmeden önce 3 düşük yaptım geçen haziranda pgtli tüp yaptık sağlıklı bulunamadı sonra rabbim temmuz ayında hamilelik nasib etti senin gibi bende kaygıdan sevinemedim bile 18 ci haftada amniosentez yapıldı bebekte eşimgibi taşıyıcı fakat sağlıklı çıktı allaha şükür inş seninde bebeğin sağlıklı doğar bazı şeyler nasibten öte değil allah yardımcın olsun allah bebeğini sana bağışlasın
şuan 29 haftalık olduk

ay canım çok sevindim inşallah bizim bebeğimiz de sağlıklı olur.........maaşallah ne güzel allah hayırlı bir şekilde dünyaya gelmesini nasip etsin inşallah.........benim korkum sağlıksız çıktığı zaman ne yaparım onu düşünüyorum nasıl kıyarım bilemiyorum.........dularında eksik etme lütfen

inşaallah bebeğin sağlıklıdır ve annesine sıkı sıkı tutunur canım.Allah yar ve yardımcın olsun.güzel haberlerini bekliyoruz...

X