- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #1.121
canım benim uzun protokoldu adetin 3. günü gonaf -f e başladım, kan tahlili yapıp ultrason bilgileriyle birleştirip bi doz belirlediler.öyle başladık.sen hangi ilacı kullanıyorsun.kaç doz yapıyorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım puregon 300 dozla başladık.. hakkımızda hayırlısı olsun... biraz heyecan yaptım bugün ama geçti... şimdi çok rahatım.. inşallah tüm tedavi boyunca böyle rahat olurum...
senin hamilelik nasıl gidiyor.. bebişler nasıl rahatsız ediyorlar mı annesini :)
pembe canım evet amniyo sentez yaptıracağım tabi o zamana kadar bebeğim beni bırakmazsa inşallah.......... korkuyla yaşamak çok zor..........canım eğer sizin her iki tarafta da genetik sorun varsa iyi düşün öyle karar ver derim.........pgt yaptırmak en doğru karar
pgt canım ben şu an sevinçten çok stres ve korku yaşıyorum inan bana..........değerim artacakmı bebeğim sağlıklı mı acaba diye düşünüyorum...........bence pgd yaptırmak en doğrusu.......... benim niyetim hep öyleydi aslında..........çünkü en azından stresin olmayacak..........sağıklı olduğunu bileceksin bebeğinin..........tabi tüp bebeğin riskleri de var ama normal yolla olanın da var..........sen bir kez dene bence..........hayırlısı ne ise o olur inşallah