Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

canım benim uzun protokoldu adetin 3. günü gonaf -f e başladım, kan tahlili yapıp ultrason bilgileriyle birleştirip bi doz belirlediler.öyle başladık.sen hangi ilacı kullanıyorsun.kaç doz yapıyorsun?

canım puregon 300 dozla başladık.. hakkımızda hayırlısı olsun... biraz heyecan yaptım bugün ama geçti... şimdi çok rahatım.. inşallah tüm tedavi boyunca böyle rahat olurum...
senin hamilelik nasıl gidiyor.. bebişler nasıl rahatsız ediyorlar mı annesini :)

canım puregon 300 dozla başladık.. hakkımızda hayırlısı olsun... biraz heyecan yaptım bugün ama geçti... şimdi çok rahatım.. inşallah tüm tedavi boyunca böyle rahat olurum...
senin hamilelik nasıl gidiyor.. bebişler nasıl rahatsız ediyorlar mı annesini :)

300 normal bi doz bence.test yapmadılar diye canını sıkma.yumurta sayısı asıl önemli olan.benimkilerde iyi çok şükür.bugün kontrol vardı ense kalınlıkları ölcüldü.herşey yolunda çok şükür.muhterem bahçeyi aradım bugün gebelikte yapılan testlerle ilgili konuştuk biraz.amniyosentez öneririm en kesin sonucu öğrenmek isterseniz dedi.ama son iki sende pgt yapılıpta amniyosentez yapılan gebeliklerde hiç sorun çıkmamış çok şükür.birde cinsiyetlerine baktınız mı diye sordum muhterem beye.bakmışlar kızlarınız olacak inşaaallah dedi.çok sevindik.Rabbim hayırlısıyla sağlıkla en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inşaallah.

Hituçi çok sevindim canım bende senin bebişlerin ense kalnlığını merak ediyordum. Gelsin bakalım prensesler kendinev bebişleredikkat et, bol bol gül eylen doğduklarında resimlerini görmek için sabırsızlanıyorum.
Zümmin erken falan doğurayım deme sende bol bol yat gerçi bebeğin maşallah büyüdü, allah'ın izniyle erken bile gelse bir sürü 7 aylık bebiş var unutma,
Simge seni de çok iy anlıyorum, ama amniyosentezi beklemeden 11. haftada cvs yaptırabilirsin ama çok usta bir doktor bulman lazım daha erken kafandaki soru işaretleri kalkmış olur bide bence bunu eğer bebişin ense kalınlğı allah korusun yüksek çıkarsa yaptır ben izirdeyken doktorum erken tanı uzmanıydı ve çok rahat cvs yaptı, ama birçok doktor cesaret edemiyor
Pgt06 tedavinde hayırlı sonuçlar dilerim Allah yardımcımız olsun.
Bende yarın sanırım gonal-f başlarım randevu var Kızlar nolur dua edin sağlıklı bebişlerimiz olsun
Hepinizi öptüm selamlar

canım benim yaa çok sevindimmm.... harika yaa... içime doğmuştu... Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin... kendine çok iyi bak...
bu arada bizim pgtyi de yurt dışı falan olmazsa muhterem hoca yapacak... muhterem hocayı aramışlar elimde prob var, sorun olmadan yaparız demiş... başka bir çeşit olsa ya da prob olmasa kan gönderecektik ona... şimdi,lik herşeyi iyi gidiyor, inşallah hepimiz bu tedavilerden olumlu sonuçlar alırız hayırlısıyla
çok öpüyorum

olefincim sana da hayırlı tedaviler.. canım inşallah eş zamanlı başladığımız tedavide yine eş zamanlı alırız kucağımıza bebeklerimizi...

çok teşekkür ederim arkadaşlar güzel dilekleriniz için...

pgt canım sende kaç yumurta saydılar?300 başladıklarına göre yumurtan iyi inşallah

valla bilmiyorum ki canım sormadım da.. süleyman hoca hımm sağ iyi sola bakalım hımmm sol da iyi dedi... hadi 300 le başlayalım dedi...
bir de bugün dediler ki, oldu ki yumurtalar 7-8 tane gelişti diyelim, o zaman yumurtaları topluyoruz donduruyoruz.. dölleme yapmadan saklıyoruz onları, ikinci bir siklus daha uygulayıp transferden önce şansı artırmak için iki siklustaki yumurtaları birlikte döllüyoruz dediler... bana çok mantıklı geldi... hem maddi açıdan hem de şansı artırması bakımından

inşaallah hakkında hayırlısı olur canım.hiç başka işleme gerek kalmadan bu tedavinin sonunda bebeğine yada bebeklerine kavuşursun inşallah.Allah yar ve yardımcımız olsun herzaman...

hituci canım çok sevindim allah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmelerini nasip etsin..........olefin ve pgt sizlerinde tadevileri hayırlı olsun inşallah pozitifle sonuçlanır

bende bugün ilk kontrolümü oldum çok şükür şimdilik bir sorun yok..........tam 35 günlükmüş.........adetten 1 hafta geride ama doktor geç döllenmiş olabilir dedi...........kan sonucumda 1800 olmuş..........yolk kesesi diye birşeyden bahsetti ben hiç duymamıştım ama iyi falan dedi.........bilemiyorum inşallah güzel devam eder

simgecim değerin artmasına çok sevindim.ilk ultrasonra bir hafta geriden gösteriyo zaten.ilerleyen haftalarda haftasında gösteriyo.Rabbim sağlıkla hayırlısıyla evladınızı size bağışlasın inşallah.

pgt ve tedavide olan arkadaşlar rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile kucağınıza (mıza) alacağımız evlat hamielliği nasip etsin inşallah hituci çok sevindim rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile kucağınada almayı nasip etsin inşallah..

canım benim saol inşallah en yakın zamanda sizlerden de güzel haberler alırız...........tek çare dua etmek inan bana bol bol dua et

Tabıkı tek Çaremız dua ıle rabbıme sıĞınmak ve ayrıca bol sabır rabbım duaalrımnızı kabul etsın ınŞallah rabbıme emanet olun...

pembe canım evet amniyo sentez yaptıracağım tabi o zamana kadar bebeğim beni bırakmazsa inşallah.......... korkuyla yaşamak çok zor..........canım eğer sizin her iki tarafta da genetik sorun varsa iyi düşün öyle karar ver derim.........pgt yaptırmak en doğru karar

pgt canım ben şu an sevinçten çok stres ve korku yaşıyorum inan bana..........değerim artacakmı bebeğim sağlıklı mı acaba diye düşünüyorum...........bence pgd yaptırmak en doğrusu.......... benim niyetim hep öyleydi aslında..........çünkü en azından stresin olmayacak..........sağıklı olduğunu bileceksin bebeğinin..........tabi tüp bebeğin riskleri de var ama normal yolla olanın da var..........sen bir kez dene bence..........hayırlısı ne ise o olur inşallah

canım , bak sana yazarken bile hamileymişim ben. dün henüz öğrendim, daha doktora bile gidemedik teyzesi...
hiç kötü düşünüyorum. düşünmek istemiyorum. umarım hepimiz sağlıklı hamilelikler geçirip, sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırısss....opuyorumnanaktan

tebrikler pembedana rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almak nasip etsin.hayırlı sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin inşaallah rabbim bebeğinizle birlikte...

X