- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #1.181
herkese iyi geceler...
simgecim çok sevindim canım, kese herşeyin yolda gittiğinin ilk işaretiydi, kalp atışı ise ikinci büyük işareti... Rabbim güzel güzel işaretler veriyor.. inşallah bebeğin sağlıklıdır ve sana tutunuyordur... iğneleri doktoruna sor mutkala canım,...
kızlar ben de size iyi bir haber veriyim... doktor dondurmaya gerek yok dedi... bugün son kontrol yapıldı, 9 olan büyük yumurtam 12 olmuş, en büyüğü 21 en küçüğü 16 arasında 12 yumurta var... yalnız benim yumurtalıklar öyle bir kasıklarıma basınç yapıyor ki, büyüdüler resmen hissedebiliyorum... bugün 2 de son iğnemi vuruldum... şimdi çatlatma iğnem preginyl elimde satin 23 olmasını bekliyorum... çatlatmayı vurulup çarşamba toplama işlemi yapılacak sabahtan... geçen kontrolde boşa üzülmüşüm.. inşallah emeklerimiz boşa gitmez... artık Allahın izniyle inşallah yeterli sayıda sağlıklı embriyo bulnur ve annelerini hiç bırakmazlar..
hepinize sevgiler
herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim canım.Allahım yar ve yardımcın olsun.güzel güzel yumişlerin,sana sımsıkı tutunacak sağlıklı embriyoların olsun inşallah.