- 8 Kasım 2008
- 1.567
- 7
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #1.101
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum............dilerim allahtan benim için dilediklerinizin kat kat fazlası sizler için olur............. şöyle anlatayım; belki de bu sitede birçok sorunu içinde barındıranlardan biriyim..........5 yıllık evliyim ve yaşım 27...........ama 2 yıldır çocuk sahibi olmak için uğraşıyorum........eşimde sperm morfolojisi ve sperm hareketsizliği sorunu var- bende de genetik bozukluk ve PKO var............tabi ben bunları zamanla öğrendim..........doktorum tüp bebek haricinde bir gebeliğin mümkün olamayacığını söyledi her seferinde.........2 aşılama (çok gereksiz) 2 tüp bebek denemem oldu.............ilk tüp bebekte hamilelik oldu ama maalesef 8. haftada kaybettim...........2.ise negatif sonuçlandı........... neler yaptım 41 gün boyunca meryem suresini okudum..........elimden geldikçe yasin okudum..........hergün sayılarla dualar ettim (707 kere ya varis, estağfirullah çektim)...........eşime 2 ay boyunca her akşam havuç suyu içirdim...........ve evicap (e vitamini) ile zinco (çinko) içirdim..........ki doktorum hiçbir faydası olmaz demişti..........ben herşeyi kendi çabamla düşündüm doktorum hiç yönlendirmedi beni...........burdaki yapılan duaların çoğunu yaptım ve doktor tavsiyelerinden çok faydalandım .........cuma günü 1000 kere ya evvel okudum daha birçoğunu burdan bulabilirsiniz...........o kadar çokki hangisini yazacağımı bilemiyorum............hep dua ettim inanın tek çözümü bu ben tedbirimi dualarla aldım............ha birde 7 gün oruç tuttum ve iftarda suya 21 kez ya bari, ya halık, ya musavvir okuyup içtim..........aklıma geldikçe yazarım............her duamda sizi de asla unutmadım allah sizin içinde kabul eder inşallah
Son düzenleme: