Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

herhalde benım dokta gıbı bı sey cunku genetıks anlayamadı otekı ortaya cıkardı otekı yok dxedı 3 kere yaptırdım

kızlar merhaba nasılsınız?bugün dr.a gittim kontrol için.bebeğim inşaallah iyidir Allahım diye gittim, rabbim beni iki kat mutlu etti.ikizmiş çok mutlu oldum.rabbim sizlerede nasip etsin inşaallah hayırlısıyla sağlıkla en kısa zamanda.mutluluğumda korkularımda iki kat arttı.dualarınızı eksik etmeyin nolur.Allah hepinizden razı olsun şimdiden.sağlıcakla kalın sevgiler...

canım süper bir haber bu. çok sevindim senin adına. ınşallah ikisinide sağlıcakla kucağına alırsın. Allah bizlerede nasip etsin.

amin canım Allah razı olsun.hep dua ediyorum rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla en kısa zamanda nasip et diye.se nasılsın günesim?neler yapıyorsun?

canim hituci...cok ama cok sevindim...Allah insallah tamamini gösterir....Rabbim yardimci n olsun

Amin canım. iyiyim bende belirsizlik içinde günler geçiyor işte. kendine iyi bak bebişlerede.Allaha emanet ol canım.

zümmincim Allah razı olsun canım rabbim herkesin evlatlarını hayırlısıyla sağlıkla ailesine bağışlasın inşaallah.darısıda tüm isteyenlere inşaallah.

Amin canım. iyiyim bende belirsizlik içinde günler geçiyor işte. kendine iyi bak bebişlerede.Allaha emanet ol canım.

canım neden belirsizlik yazdın?gerekli işlemleri yaptırcaktın son görüştüğümüzde.rahim filmi,spermiyogram falan.nasıl gidiyo?nerde kime yaptırcaksın işlemleri?

canım tedavi ne zaman olacak hiç belli değil belirsizlik dediğim o. belki yazı bile bulacak belki daha erken o yüzden napıcama tam karar veremiyorum. şimdi yaptırdığım testler eğerki yazı bulursa o zamana geçerli olurmu? yaptırırsam Aksaray hastanesini düşünüyorum.

hituci canım iyi haber üstüne iyi haber.. bugün aldığım ikinci bebek haberi... yeğenim bir yaşına giriyor, bu ara kilo vermişti meğer yengemin sütü yetmiyormuş şuan ikinci bebeğe hamileymiş... valla her ikinize de o kadar çok sevindim ki.. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin... Rabbim bizlere de böyle çifter çifter sevinçler nasip etsin
sevgi ve dua ile olumunekankayizsmile

Allah razı olsun pgtcim.RABBıM en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla isteyen herkese nasip etsin inşaallah.sizlerinkinide böyle kutlamak nasip etsin.dualaşmak dileği ile...sevgiler...

Son düzenleme:
kendine çok dikkat et canım.. bir de normal gebelik takibi yapan birinden ziyade riskli gebelik konusunda uzman bir kadın doğumcu ulmanı tavsiye ederim.. benim müdürüm ikizlere gebeydi.. tüp bebek değildi gerçi ama miyomları vardı... canım müdürümüz boylu poslu (benden iki kafa uzun) ve hareketli bir bayan olduğu halde tek bebeğe göre daha zor bir süreç geçirdi.. gerçi çok çok memnundu durumdan, onun bir kızı bir oğlu oldu... öyle tatlılar ki maşallah evn neşe kaynağı... her zorluğa rağmen çok güzel bir şey ikiz...
Rabbim ikisini de sana bağışlasın, geçen yıllarının farkı böylece iki bebekle kapansın inşallah...
çok sevindim hakikaten, harika bir şey... Rabbim çok büyük çok :Saruboceq:

evet canım rabbim çok büyük.şükürler olsun nekadar şükretsem az.bırak ikiz olmasını hamile kalmak bile hayaldi benim için.biliyorsun bizim işimiz diğerlerine göre birazdaha zor.ama rabbim çok büyük.onun hazineside çok geniş.herkes anne olurda ben olamam zannederdim ama öyle değilmiş.sizde hep dua edin hep umutlu olun.hepinizi çok seviyorum.Allaha emane olun sevgiler...

Harika bişey hituci ,Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.Herşey harika olacak süperrrrrrrr ya.maşallah.Allah nazardan saklasın.:Saruboceq::teytey::teytey::teytey:

Harika bişey hituci ,Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.Herşey harika olacak süperrrrrrrr ya.maşallah.Allah nazardan saklasın.:Saruboceq::teytey::teytey::teytey:

teşekkür ederim canım Allah razı olsun.Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla en kısa zamanda nasip etsin inşaallah.sevgiler...

hutici sevindim ikiz miş.allah hayırlısıyle kucagına versin.sende 4.de buldun.sende yaşadın bizim yaşadıklarımızı.GEN-ART tan beni hala arayan soran yok.arkadaşlar beklemeyin hiç biri aramaz.onların tek derdi paradır.biz üzüldük mü ne oldu asla ve asla talmazlar.biz onlar için gelir kapısıyız.tabi ki uğraşıcaz ama insan 4.denemeden sonra olmıcağını bile bile uğraşıyor oda bir tezat....
volkan bey le görüşmede baya attı.ama olmadı işte 23 yumurtamdan sadece 2 emriyo pgt geçti.yine olmadı yine olmadı.artık muhterem bey in anlaşmalı oldugu kliniklere gitmek istiyorum.fertijin hakkında bilgi sahibi olan var mı?

Hituci sen transferden sonra hemen kalktınmı?Çalışıyormusun şuan ?Biraz bilgi verirmisin?

trasferden sonra hep yattım canım.halada istirahat ediyorum her ihtimale karşı.koruyan rabbim ama insanın içi rahat etmiyo.bu arada çalışmıyorum cnıam.umarım sizin krmozom analizinde bi problem çıkmaz en kısa zamandahayırlısıyla sağlıkla bebeğine kavuşursun.sormak istediğin bişey olursa çekinme.Allah emanet ol.sağlıcakla kal...

hituci inanamıyorum ne kadar güzel bir haber bu yaa........... mucize bu olsa gerek............. aylar önce ne kadar umutsuz konuşuyordun hatırlıyor musun??............ hepsi boşunaymış gördünmü.......... rabbim sana çifte mutluluk verdi bak........... dualarımız karşılıksız kalmayacak inşallah............allah sağlıklı sıhhatli ikisinide kucağına almayı nasip etsin canım.............nasıl mutlu oldum anlatamam......... sen bizim umudumuzsun kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…