Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

mesajına cevap yadım canım facebooktan.sadece lucrini ödemiyo cnaım.diğerlerini ödüyo.lucrinin fiyatıda 125 tl civarnda.gonal f i,crinone jeli ödüyo devlet.

mesajına cevap yadım canım facebooktan.sadece lucrini ödemiyo cnaım.diğerlerini ödüyo.lucrinin fiyatıda 125 tl civarnda.gonal f i,crinone jeli ödüyo devlet.

sağol canım.. bakalım ne olacak, eğer uzun protokol derse ben 4-5 şubatta adet oluyorum, belki de hemen başlatabilirler.. artık hayırlısı olsun
herkese sevgiler

slm kızlar nasılsınız? ofelin ve pgt06 tedavileriniz şimdiden hayırlı olsun ınşallah herşey yolunda gider. zümincim rahatsızmısın geçmiş olsun. hituci bebişler nasıl bulantıların bir bakıma yolunda olduğunu gösterir canım.
Allaha emanet olun. dualarım hepimize. sevgiler...

hamdolsun canım bir yaramazlık yok.bebişlerde iyidir herhalde.bulantılara razıyız canım artık bebişler iyi olsunda.sen nasılsın?neler yapıyorsun?memleketimde nevar neyok?çok özledim ben aksarayı

iyim canım memleket bırakıp gittiğin gibi değim:) dışarda olunca özleniyor değilmi? bende evlendiğimde çok uğraştım burada kalabilmek için eşim buralı değil. ama zaman zaman da gitmek istiyorum boğuyor bazen. bu testleri Aksaray hastanesinde yaptırabilirmiyim yada sen bir yer tavsiye edebilirmisin canım?

aksarayada hastane alternetifi çok.hangi dru beğeniyorsan onun olduğu hastaneye git derim.ben maya ya gitmiştim rahim filmi için. 2 sene önce rahim filmini maya da çekmiyorlardı.drum sema yıldız çoşkundu ve filmi anlaşmalı olduğu özel bir merkezde(adını unuttum ama ulu caminin yan tarafında) paralı çekti(memnun kalmadım).bunu araştır bence devlet karşılıyorsa özel labaratuvara boşuna para verme.

doğru söylüyorsun canım bir araştırayım bakalım. bir yerden başlamam lazım artık. Allaha emanet ol canım dualarında bizide unutma hamilelerin duası kabul olurmuş.

güneşccim çok teşekkürler hayırlısı inşallah, uzun protokol olunca daha çok vakit var, ama insan heyecanlanıyor yinede. Sende senin için en güzel yerde başlarsın inşallah,
kızlar sizde kendinize iyi bakın kaydirigubbakcemile2

günes Allah razi olsun, suanda iyim hamd olsun haftaya doktora gitcem bakalim bebek ne kadar büyümüs

selam kızlar eğer tarih değişmezse (adet gününe göre) 1 şubatta histereskopi olacağım.......... ondan sonra yani şubat sonunda tekrar tedaviye başlamak istiyorum acaba bir sorun olurmu?

cnm ben histereskopi oldum sonrasında istediğin tarihte tüpe başlayabilirsin hatta daha erken olmasıda daha iyiymiş...rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inşallah nerde denicen tüpe karar verdinmi
ben olumsuz tüp sonuçundan sonra salya sümük halimle nefesimi enver beyin yanında aldım çok iyi geldi onunla konuşmak yeni yerininde araştırdığım kadarı ile laboratuvarı iyiymiş bende 2-3 aya başlıcam inşallah hayırlısı ile bu sefer pgt yapılmıcakmış bizim translokasyonumuz yok enver bey öle dedi anlattı sebeplerinide kafama yattı açıkcası rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

saol canım bende merak ediyordum açıkcası.......... sanırım 2 ay önce enver hocanın yanına gitmiştim, rahim filmi çektir gel demişti ama bende polip çktığı için tekrar gitmedim histereskopiden sonra gidicem ve onunla devam etmeyi düşünüyorum........... siz fiyat görüştünüz mü bize o zaman ilaç hariç 4500 denmişti tabi tam karar verdikten sonra düşürmeye çalışacaktık ama siz ne kadara anlaştınız

arkadaşlar mrb, tedavisi başlayacak arkadaşlar için hayırlı uğurlu olur inşallah, hamile arkadaşlarında Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah,

PGT06 cnm nasılsın? seninde tedavin hayırlı olsun inşallah güzel habrleini alırız buradan

bnmde 2 ocakta transferim yapıldı Genart ta mikro + pgt, daha önce iki erken gebelik kaybım vardı, bri mol gebelik bundan dolayı pgt deneyelim dedik, genetik araştırmlar temiz çıkmıştı, ama morfoloji problemi var bizde,
şimdi çok şükür hamileyim 5 haftalık, yanlız şikayetlerim var, pgt yaptırıp hamile kalan arkadaşlara sormak istiyorum düşükle sonuçlanan oldumu hiç?
arada kramp şeklinde ağrı oluyor 2 defa oldu ve 2 dk sürüp geçiyor, mide bulantım hiç yok gibi ,lk başlarda biraz daha hassastım sanki ve bugün göğüslerimde ki hassasiyetin azaldığını hissediyorum, dr düşük önleyici her şeyi kullandığımı bekleyip göreceğimizi söledi,
böyle olan varmıydı?

marallcim...benim ne midem bulandi nede halsizlik oldu...ondan kendini SIKINTIYA sokma....Rabbim insallah sonuna kadar gitmesini nasip eder....

tedaviye baslayacak olan arkadaslarimiz...Rabbim sizinle beraber....

zümmim saol cnm ama göğüslerdeki hassasiyette azalınca düşünmeden edemiyorum tabiki allah bilir nasıl hayırlıysa Rabbim öyle nasip etsin ama şimdi birde pgt olunca düşerse başka sebepmi aramak lazım bilemiyorum, zaten bir daha da yaptırmam herhalde, çok stresli...
araştırılması yapılması gereken ne gibi testler var bu konuda bir bilgin varmı eşli genetik testlerimiz temiz çıkmıştı başka test varmı?

SİMGECİM Cnm bİz daha fİyat konuŞmadık benİm o gÜn daha olumsuz sonuÇumu deĞerlendİrdİk benİm yumurta takİbİmİ ve toplamamı umutta enver bey yapmıŞtı ama sonrasında ayrıldı ordan ben enver beyden Çok memnunum bu gÜn Önce rabbİm sonra onun sayesİnde umudum var meleĞİme kavuŞacaĞıma daİr... DondurulmuŞlarım umutta olduĞu İÇİn ben umutla devam etmek zorunda kaldım ama olmadı pgt de yapıldı ama olmadı malesef gebelİk... Hayırlısı rabbİmden İnŞallah rabbİm bu yolda hİÇ bİrİmİzİ zorda bırakmasın hepİmİzİn yardımcısı olsun İnŞallah

Maral sana ve tÜm hamıŞlere rabbım saĞsalım meleklerını kucaĞına almayı nasıp etsın ınŞallah sen pgt nerde yaptrıdın ne kadara mal oldu pgt?rabbıme emanet olun...

mrb arkadaşlar.ben bu topiğe yeni giriyorum.2 hafta önce 1.denememin negatif sonucunu aldım.bir sürü testim var yaptıracam.genetik testi bende de var.acaba bu testin has bir tarihi var mı yoksa ne zaman gidersen olur mu?rahimden de olacakmış testlerim.onlar nasıl bir şey hiç bir bilgim yok...rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…